|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 2:53 pm |
|
Selem |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
Просто няма как да не умре няма и кой да го спаси ако го набият само.
Ще ми липсва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 5:21 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
може и да си прав...
представете си, че майката е ултра силна и най-вече още жива!
и представете си, че е станала лоша и...
НАРУТО ЖЕРСУС МОТХЕР ОФ НАРУТО!
ако това не стане може да се окаже пак силна и да научи сина си на някое страно секретно и невероятно джуутсу!
не се знае...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 6:08 pm |
|
Gerx |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Наскоро видях фен арти като Flash-че нещо,горе долу добре нарисуван,как Какаши е забил rakiri на Tobi маската му е разцепена и му казва нещо от рода "remember me...Kakashi?!" После както главата му е надолу се надига и го вижда.И го гледа ей така после Дават флашбек със снимки и фенарти на тях двамата заедно как Какаши си спомня,после той се разплаква със леки сълзи маха си ръката и Обито(Tobi) пада,а Какаши казва шокиран "O...Obito" След това се вижда някой от Акатсуки да стъпва зад него и казва "You proved that your stronger then your teammate once again Hatake...Kakashi...my student. Това вече много добре го помня,а пък Маргаритата е убита също а до нея е седнал Наруто,но това е някъде другаде далеч от развитието на нещата.
Да,фен манга е,но ако правят истинската манга така ще си е изключително готино.А и не се сдържах да ви кажа за него като се спомена Тоби...ако намеря мангатата ви я давам,пък съм сигурен,че ще ви хареса.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 6:53 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
pavlina_1990 написа: НЕ искам Тоби да умира преди да му се види лицето! ПП. Представяте ли колко много чаптъри ще е двубоя межу Джирая и Пейн?! Ужас!
мене точно тва ме плаши но пък има и някаква вероятност изобщо да не го дадът...смисъл да дадът как започва битката..хоп итачи сасуке....хоп дават джирая ранен изпотрепан Пейн - невредим....Джирая казва некви думи и той (или пейн) се умита но нз >.>'
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 7:36 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
Защо Какаши трябва да умре?
Според мене той трябва да живее, да си има момче и Наруто да му е учител!
Както сега Какаши е учител на детето на учителя си!!!!
ПП. Ех мечти, мечтииииииии! ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|