Яйцата са двеее Както вече казах- 2 яйца, едното с магическа сила, друго без. Сакура плаща с това, което е без, то отива при Доумеки. Шаоран плаща с някво което е със, то отива при Уатануки. 90% сигурен съм!!
Чей ся. Да, яйцата винаги са две , упс, сори, тъй де две са. ops: Sakura плаща на Yuuko с вълшебното -> Watanuki -> излюпва се пилето -> подарък за Himawari. Заедно с истинското пристига и още едно, фалшиво, то се предполага, че е от FWR, поне така казва Yuuko ->Doumeki да го пази. И кой Syaoran имаш предвид - истинския или клонинга? BTW намерих страницата:
-> това е от 120 chapter, 6 str., xxxHolic
-> TRC, 133 ch. , 19. стр.
Пак не става нещо ясно. От втората картинка, според думите на Yuuko, цената е вече платена.
"2 яйца, едното с магическа сила, друго без. Сакура плаща с това, което е без, то отива при Доумеки. Шаоран плаща с някво което е със, то отива при Уатануки."
Доказателства-> Това горе го разбираш погрешно/кофти превод всъщност Това е награта за Уатануки, за това че ТОЙ донесе водата, от онази къща в онези бидончета, заедно с Доумеки + това яйце е магическо, нали така... -> Яйце, което е изложено на киселина! От къде идва то Точно тъй- Сакура го е донесла, фалшивото яйце, от света в който са Субару и Камуй => кой е донесъл магическото яйце, след като и то е било платежно средство - Шаоран edit: баси, даже във википедията са го объркали това Добре ето още един довод, които имам - Юууко каза вече някъде, че в света от който дойде Сакура магия >няма< -> няма как тя да е донесла магическото яйце ;]
*completely lost it* Ок, процедурата около водата и т.н. е ясно, все пак следя и двете манги. Като спомена това последното за Sakura, сега има логика. Добре, приемаме, че е така. Дай да сменим темата, че главата ми стана на яйце. Но от дебелоглавие, ще проверя отново всичко от до
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 3:10 pm
Evility
Може, да.. вече. Доумеки май каза, че усещал котка? Демек момчето може би беше котка... А Уатануки за пръв път да направи "цялостна процесуално-следствена връзка" на "защо по демоните ни спасиха" и то да се провали така
Е значи няма нищо случайно тогава. Doumeki постепенно придобива онези сили, за които Yuuko спомена. Макар че, присъствието му на шествието на духовете, дали беше случайност
Junge, Junge нямам търпение CLAMP да се върнат от почивка. Искам да видя какво ще стане.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 12:35 pm
Darkprince
Оффф. Доживяхме 142 chapter. И сега какво Много мразя да ми поднасят така историята. Мистериозна ръка изкача от Черната дупка™ - ръката приличаше на водните хора от Seirei no Moribito, т.е. амфибия . Възможно да е искала да грабне шербетите, а може би е искала да хване Watanuki По скоро първото ми се вижда по-правдоподобно. Изглежда, че Watanuki спи и ходи едновременно и прави всичко на автопилот Ммм, това въобще не е смешно. Нещо става, но защо "по демоните" *SayanMk™* трябва да го точат като вита баница . А превода накрая беше отврат. Не че е кой знай какво, ама нищо не разбрах от "Didn't you sample them?". Прочетох друг превод; там пишеше, че Watanuki не е опитал от шербетчетата
EDIT: Ама направо историята си е разводнена. Защоооо? CLAMP, мразим ги, прешъс.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Авг 28, 2007 7:25 pm
Darkprince
Просто нема такава история. Направо ме хвърли в оркестъра. . Историята около сънищата на Watanuki започва да прилича като моите такива. Направо се побърквам. Б@@@@и, тая нощ няма да мога да заспя.
Така като гледам, Уатануки никога не се и събужда Тия събуждания в леглото в магазина са просто дърпания обратно от страна на Юууко, макар и да не се събужда.. Просто Уатануки е заспал и си отива и всички готини и печени спирити се опитват да го върнат, мешайки се в сънищата му.... примерно
Точно така е, както го казваш и затова се побърквам. Например историята с мацката, която лъжеше и накрая загина, историята на Himawari със стаята в хотела или момиченцето, което искаше да отиде при другите призраци, но цветята не и позволяваха да отиде при тях(не мога да се сетя името, а и ме мързи да търся ). Точно заради това ми харесва мангата, точно този елемент най-много харесвам. Ако CLAMP успеят да измислят съвременен вариант на древногръцкия "страх и състрадание", ще им направя златна статуя.
Ноооооо като вземем под внимание последния chapter, може ли да се заключи, че силата на Watanuki е да пътува между двата свята - нашето съвремие и този на духовете/сънищата.
Последна промяна Darkprince на Вто Авг 28, 2007 10:20 pm, променена общо 1 път
Е, не че нещо искам да го подценявам, ма тва секи го може =))=)) Like.... просто трябва да знаеш от къде да минеш, в кой момент, и в каква последователност, за да уцелиш портала
Е, не че нещо искам да го подценявам, ма тва секи го може =))=)) Like.... просто трябва да знаеш от къде да минеш, в кой момент, и в каква последователност, за да уцелиш портала
Да, ама Watanuki го прави спотанно, без некакви портали и ала-бала. Просто си се телепортира и толкоз. Така че той е по гъзе.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Сеп 10, 2007 1:04 pm
Darkprince
Ето това вече се казва chapter. Супер. Думите на Yuuko ме накараха да си спомня теориите на Г.Юнг относно сънищата. Хммм , ще взема да си припомня нещата от първи курс. Изведнъж у мен се породи ОГРОМНО желание да чета нещо философско/психологически насочено .
Така вече имаме потвърждение: Watanuki =same as= Syaoran. А сега за кой става дума, това е друг въпрос Оставям с впечатлението, че това е R!Syaoran. И след това, което каза Watanuki на Yuuko, вече почва да ми се изяснява, как Clow Reed е омаял Yuuko, че сега не ще и да чува за него.
ЕДИТ: Току-що го видях. Три седмици няма да има нов chapter. 'Земи сега тая почивка. Тамън взе да става интересно.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 9:44 am
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Ееее,3 седмици без нов :/ то те почти минаха,ама отделен въпрос,че ще изтрещя без тая манга последния чаптър беше много добър, с нетърпение чакам да видя какво ще стане в 145
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения