Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 8:47 pm 
Аватар

saltmineral написа:
Biodaniel201 написа:
Обикновено не пиша в форума защото се притеснявам че ако напиша нещо то би прозвучало тъпо и хората биха ме сметнали за глупак.Иначе всеки ден си влизам и чета темите и ми е интересно. Но когато прочетох че са изтрили половината форум се почувствах много гадно защото това са го направили чисто от завист.Според мен тяхната постъпка е глупава и детинска.Но още по гадно ми стана когато видях че някои редовни потребители са се преместили в другия форум.

teenproblem =)) =)) =))

седях 2-3 минути обмисляйки как трябва да се реагира в такава ситуация и ... Мисля че някой има найстина проблем, но това не Biodaniel201 :evil:

ПС. Моля последните 2ве мнения да се изтрият

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 8:55 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

saltmineral написа:
Biodaniel201 написа:
Обикновено не пиша в форума защото се притеснявам че ако напиша нещо то би прозвучало тъпо и хората биха ме сметнали за глупак.Иначе всеки ден си влизам и чета темите и ми е интересно. Но когато прочетох че са изтрили половината форум се почувствах много гадно защото това са го направили чисто от завист.Според мен тяхната постъпка е глупава и детинска.Но още по гадно ми стана когато видях че някои редовни потребители са се преместили в другия форум.

teenproblem =)) =)) =))

Бан. Пробвай пак с по-подходяща дума.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:10 pm 
Аватар

faye написа:
saltmineral написа:
Biodaniel201 написа:

teenproblem =)) =)) =))

седях 2-3 минути обмисляйки как трябва да се реагира в такава ситуация и ... Мисля че някой има найстина проблем, но това не Biodaniel201 :evil:

ПС. Моля последните 2ве мнения да се изтрият

После ми говори, че няма цензурираност.

Много често изполвани бяха думите "предатели" и "верни" тези думи ще ви разясня. Извадките са от тълковният речник.

Верен - 1. Който отговаря на истината; истински§ правилен
2. В който няма грешка; правилен
3. Предан, привързан
4. Който не изменя, не изневерява
5. Който стои, устоява на думата си, последователен в разбиранията и възгледите си. Верен е на клетвата. Верен на традициите.

Предател/предателка - Който върши предателство, който изменик. Предател на народните интереси.

Предателство - Вереломно действие срещу близък човек или против сигурността и интересите на своята страна или среда, в полза на чужди интереси.

Те не измениха на интересите си, а ги отстояваха. Демонстрацията не е на другия форум, само на няколко лица, все пак подобно нещо не може да се направи от 155 души. Никой не е давал обещания, нито се е клел на никого, за да бъде третиран като предател на форума. Те решиха, че има друг начин да бъдат защитени интересите на аниме общноста и напарвиха каквото сметнаха за правилно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:15 pm 
Аватар

Цитат:
После ми говори, че няма цензурираност.

Много често изполвани бяха думите "предатели" и "верни" тези думи ще ви разясня. Извадките са от тълковният речник.

Верен - 1. Който отговаря на истината; истински§ правилен
2. В който няма грешка; правилен
3. Предан, привързан
4. Който не изменя, не изневерява
5. Който стои, устоява на думата си, последователен в разбиранията и възгледите си. Верен е на клетвата. Верен на традициите.

Предател/предателка - Който върши предателство, който изменик. Предател на народните интереси.

Предателство - Вереломно действие срещу близък човек или против сигурността и интересите на своята страна или среда, в полза на чужди интереси.

Те не измениха на интересите си, а ги отстояваха. Демонстрацията не е на другия форум, само на няколко лица, все пак подобно нещо не може да се направи от 155 души. Никой не е давал обещания, нито се е клел на никого, за да бъде третиран като предател на форума. Те решиха, че има друг начин да бъдат защитени интересите на аниме общноста и напарвиха каквото сметнаха за правилно.

Само един въпрос: Горната ситуация я смяташ за приемлива?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:23 pm 
Аватар

Изказване на мнение. В другия форум Наку се е изказала също толкова грубо, а и не за първи път има сравнение с тийнпроблемс. Да приемлива е , защото има далеч по не приемливи неща, който са били оставяни. Според мен няма нищо неприемливо в изказването на мнение. Важното е да бъде цензурирано и съобразено с някакъв морал. Видях много груби и нецензурирани изказвания от странна на BloodAngelAira, както и на още няколко потребителя. Просто споменатия го познавам лично и не го очаквах от него. 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:27 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Оффф не ви ли омръзна да се обяснявате вече *.*' ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:30 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

sodomat написа:
trancer4o написа:
saltmineral написа:
Biodaniel201 написа:

teenproblem =)) =)) =))

Бан. Пробвай пак с по-подходяща дума.

Ето ти подходящата дума:
"те" не е правилният израз, защото идеята за тая мизерия си беше изцяло и само на MJ. Никой не я е карал, никой не и е крал ъкаунта. направи го в пълно съзнание и с ясната мисъл какво прави. И знаеш ли защо го направи? защото видя как се отнасяш с другите модератори които са си вършили работата съвестно, макар и незабелязано, и направи връзката, че някой ден и с нея ще се случи същото. Не я оправдавам, но има май разлика в действия на един човек и на цял форум. И надали е завист, хората дето се махнаха там са способни и където и да идат могат да си развият форума като хората.
Тийнпроблем му е на момчето, щото "гадно му станало като видяло че се махат" еми пич, всяко нещо си има причина, да не мислиш че някой им е казал "нама да пишете тук, ше пишете там" ? това си е тяхно решение, и като такова трябва да го уважаваш, и като не ти харесва да се запиташ защо е станало така и да си намериш отговорите. един пост отгоре с оплакване колко са подли и гадни на никой вече не прави впечатление.

Това и влошава положението значи още повече. Със Sayan обмисляхме дали да не я правим Главен модератор, а тя решава ей така да затрие форума ... Това е безотговорен човек!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:33 pm 
Аватар

Имам една идея. Защо не се съберете в един от двата форума и не направите тема. Така всеки един от форумите ще изкаже мнение. Ако толкова искате да спорите поне го правете, така че всички да го виждат и да могат обвинените да се защитават. Има обвинени и от двете страни не ме разбирайте погрешно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:39 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Темата след малко отива в кофата и се приключва въпроса, но важното беше юзърите да видят какво точно става.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 11:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Teзи постове са от темата Край, на NeverDie. ;)
NeverDie написа:
Здравейте Идвам с МИР ! (НЕ ЗАЕМАМ НИЧИЯ СТРАНА !)

Така първо да се представя ... Повечето от вас не ме познават... или не ме помнят, което се очакваше, но това да не ви притеснява Така ! Lets Begin !

Аз съм бивш саученик на trancer4o Казвам се Виктор имам по-малка сестра, която е най-големия манияк на тема Анимета (за мен) и е гледала около 300 ( изобщо не преувеличавам ) (((( преди да прдължва съжелявам за правописните грешки не съм момиче и не съм учил много да пиша правилно ))))

Така сега защо пиша тази тема... Еми ето я причината :

--> Аз съм онзи, който молеше trancer4o 3 месеца да седне да изгледа 1-ви епизод на Naruto ! (хах много смешно нали колко съм трагичен ). Защо го казвам това ? (Guess Again) Еми той започна да гледа анимета благодарение на мен ! (Не си преписвам нищо ! Както виждате до сега никога не съм се обаждал да предивявам някакви права над каквото и да било). И така след, като този велик двуметров човек ( и малко от горе ) започна да гледа анимета му доиде една страхотна идея, а именно да създаде един от най-великите сайтове за Анимета в историята на България ! (No Offence !) Да работата е там, че той направи всичко по сайта и дизаин и ала бала, защото аз бях достатъчно некомпетентен за да не мога да правя нищо на html, css, phп (той ме научи де) затова пишех само теми (които бяха пълни с правиписни грешки както тази тема) за анимета . Сигурно сте чели някои мой описания (nothing special).

Сега ви идва на ум (и какво от това пак си никой!). Така е ! Аз съм човека, който е НИКОЙ! Но искам да направя нещо за Аниметата благодарение на, които живота ми се промени КОРЕНО ! Бих искал да направя нещо от моя страна за общото благо !

Целта на занятието ! :

--> Разделяй и Владей ! (В нашия случаи точно това НЕ трябва да правим !)
Аз може да не съм писал много в форума на animes-bg.com, но винаги съм наблюдавал от далече какво става ...
Моя стар приятел trancer4o бавно, но славно успяваше (акар и след моят отказ да му помагам) да пуполяризира сайт-а си и Аниметата, като цяло... Той ! Започна да работи с ЦЕЛ да набавя пари, за да плаща домайна и хардуера, които бяха неубходими за сайта ! Не идваше на училище само и само да искара някои лев и да го вложи animes-bg.com ! (преди даже беше в hit.bg каква драма ) Но той пари никога не е искал, от който и да било за проекта си ! Единственият начин, по който ТОЙ сабираше средства от ДРУГИТЕ фенове беше чрез ДАРЕНИЯ ! Смисъл Мишо никога не е казал "Дай пари иначе няма да ми гледаш сайта или няма да сваляш от аниметата МИ !) . Не знаете, колко щастлив беше, когато ми разказваше как се е здобил с торент тракера.... Оф както и да е не искам да продължавам с тая история защото ще ви доскучае

И така :

Големият ви проблем ? Спамерите (ОХ ДРАМА!) ... Вище сега... На света има две сили Добро и The Dark Side ... Може ли винаги да има само положително ? Винаги да има само приятно ? НЕ НЕ МОЖЕ (Welcome to the real life) ! Моята приятелка ме научи да не бягам от проблемите си, както винаги правех след като стане напечено ! (Coward !) Вместо това останете на местопроизшествието и направете така, че да ви се разрешат проблемите ! КАК ? ох те спамят, те говорят глупости, те убидиха любимото ми аниме, те се подиграват с аватара ми, те това те онова ДА ВИНАГИ ИМА УПОЗИЦИЯ ! Но вместо да се здухваме от това НЕКА ДА ПОСРЕШНЕМ ВРАГЪТ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ! КАК ? еми докажете им, ЧЕ ГРЕШАТ ! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ИМА ЗАЩО ДА ЗАЩИТАВАТЕ СВОЕТО ! БЪДЕТЕ ГОРДИ С ТОВА, КОЕТО ИМАТЕ И СИ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ !

Защо ?

ДА ! Защо напуснахте анимес-а ? Нещото, което ви сабираще всичките заедно ! Как можете да забравите всички забавни срещи на, които сте били ! Всички приятни моменти, които сте изпитали с тези хора... Защо ги напускате ? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ ЕДИННИ ! ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЗАЕДНО !
Всеки знае погуворката със снопа пръчки (как като са заедно не се пречупват, но като са поутделно се чупят като нищо) . Не трябва да се делим.... Ще ни пречупят ! Заедно толкова много постигнахме... Вече всеки 2-ри, 3-ти гледа анимета (от младите) . Това е нещо огромно !

Да звуча, като наивен патриот, но така се чувства... Аз съм фен на Yu-Gi-Oh анимето и играта с карти (shit happens) Благодарение на тази игра Аз успях да отида в Италия на Европейско първенство и да прежиев незабравими моменти.. Всичко това доиде благодарение на Царя Аниме ! Бъдете единни.... Не се делете... Много неща почнаха от МЕН ! Не искам да гледам как всички се разваля заради някакви NERDS, който ви смущават... Докато до trancer4o.... Той би баннал и майка си ако нарушава правилата във форума му.... Познавам го (No Offence!Мишо!) .

Модераторите.. Съжелявам ако съм ви нарушил правилата с нещо Това ще е единственият ми пост ! Моля да не го триете.. Искам Аниме феновете да го прочетат и да разберат за какво става дума... Знам, че няма да има доволни знам, че ще има хора, които няма да са съгласни, но аз бих се борил за общото благо независомо колко прегради ще ми се изпречат !

SayanMk написа:
Never Die, ya're aliiiiiiiiive o_O
Радвам се да те видя дуде, сега ако и soulcathcer se появи - guud ol' times :lol:
Дам, прав си, но предполагам, щом си стигнал до там, до някъде и знаеш, че няма да стане това :) Невъзможно е.
Практически винаги ще има хора, които ще се оптиат да победят анимес, да го конкурират или прецакат. Колкото по-големи ставаме - толкова повече ще се навъждат такива ;] Дори и главните 'виновници' да си стиснат ръцете, малките огънчета пак ще засмучат вятър и ще се почне якия пламък.
Нов сайт е ново начало. Едно разделение на армия дава шанс на война да стане пълководец ;] Войната на форумите е смешна, тъй като не е дори война на интереси. Интереси крепят тия малки огънчета, искащи да станат пълководци, използвайки скритата мъка на есенните листа ;]
Почнах нещо мн странно да звуча, тъй че спирам o_O
:lol: :lol:

NeverDie написа:
Той би баннал и майка си ако нарушава правилата във форума му.... Познавам го (No Offence!Мишо!).

Правилата аз съм ги писал в голяма част - и честно казано и аз щях да банна майка ми, ако ги нарушаваше. Тук е основната грешка на всички, мешат. Мешат RL с VL. От мешане боли глава =/ Тук има правила, дори и да сте ми приятели, пак ще ви нахраня и банна, но това няма да ми попречи да си общувам, с който и да е от вас после в RL =/ Нз що са толкова малко хроата, които го можеме това =///
:) rabu ando piisu. Моето мнение е тук.
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... 122#434122

extasy написа:
е! Най сетне да видя пост по темата, която засегна бая народ в последните дни. Пост който ме накара да пусна мнение

много хубави работи си написал и си много прав. Нали всички харесваме анимета?! Нали всички сме тук заради тях?! Къв е смисъла да търсим кой е крив и кой е прав... Къв е смисъла да се правят такива глупости, каквито бяха направени снощи? Не може всички в тоя форум да са ни симпатични, но това не е причина да правим буквално война.
В живота не може да се разбираме с всички. Не се разбираме със съседа, не се разбираме с контрольора в рейса, с даскала по манематика, с професора по финанси... Аз викам 'Е, и?' Кво? Да се изнесем в изолация, където да сме обкръжени само от хора, които ни харесват? Не става така... не са ли дърленията и хапливите коментари, които ти правят деня по разнообразен? :lol: не живеем в утопия, не може всичко да е идеално. Знам, че не става толкова лесно, ама съм неизлечим оптимист, така че ще го кажа. Дайте да спрем с тая глупост и да си стиснем ръцете в името на това, което първо ни събра тук. Няма смисъл да казвам какво е :mrgreen:

MJ написа:
Другата тема я няма за това ще си го кажа тук.

Стореното сторено казаха едни. Други още ме хранят до девето коляно. И съм била безотговорна. Е, може и така да е. Защото посегнах на нещо за което бях полагала някакви грижи. Но нали така или иначе има бек ъп о.О Ако нямаше тогава може би наистина нямаше да ми стиска да го направя. Но ениуей.

Но най ме подлудяваше отношението към повечето юзъри. Ако не си допринесъл за форума или сайта по някакъв начин си едва ли не нищо. Отношението към бившите модове също не беше от най доброто.
А това да наречеш хората, които всеки ден отделят от времето си да влизат във форума ти "тъпаци"... Е, сорка ама това беше прекалено.

И не лазя зад ничия сянка, а излизам от такава. По един или друг начин.
И без да знаете ситуацията недейта да храните Ред просто защото е приятеля ми о.О
Всеки носи отговорност за постъпките си. Аз също съм в това число. И не ми се занимава повече...

Темата се изтърка...

П.П. Благодаря на тези които също ме подкрепиха и сами се застрашиха (: Те си знаят кои са :Р

Едит: И наистина се надявам на срещите да не ставаме на кълбета xD

Crap написа:
край на кое ? тва е началото на един нов форум и сайт,начало поставено от "стари" потребители
и едно "ново" начало за нас,без тези потребители :roll:
според мен някои хора просто не са ходили на детска градина,където да вършат простотии и да се карат за камиончетата и количките

имах време да помисля над тва,което стана - затриването на тия раздели и т.н. беше мн яко,а :?: а сега тия дето пискаха и се отцепиха да си помислят,колко ще им е яко,ако половината от модовете в новия форум решат да се върнат тук и изтрият 2 пъти повече раздели ... и кой печели от тва,че не разбрах :lol: нито се борим за последния останал неизгледан аниме епизод,нито се борим за прайм тайма по бтв :roll: мирно и тихо можеше да се случи всичко,без банове,без детинщини
приветствам това,че има хора на които им се занимава да си направят сайт за аниме и "конкурентен" (тая думи всички я ползвате а според мен няма място в тая дискусия) форум,но не одобрявам начина,по който стана преместването на нашите потребители към този нов форум

някой лидер ли ви подтикна към това,или вие сами избрахте този начин,нз
просто си мисля,че повече от половината от нас са порастнали достатъчно (и на акъл) за да може да си кажем "Чао,no hard feelings" :roll:
станалото станало,но дано тия простотии научат някои от вас да мислят по 2 пъти преди да се изкажат,или преди да действат :idea:

ПП: Ако искате да коментирате още по темата -НЕ МОЖЕ ЧИБА =)) Защо ви е бре души? Помислете дали това ще допринесе с добро на някой и ако много ви се иска - пробвайте в лафче, не гарантирам дали ще стане, зависи от тона с който го почнете :)

ПП2: ако в phpbb3 не направт merge на теми ще ги изнасиля xD :lol:

ПП3: >END<

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]