Сноши постнах темата ама нещо ся е няма (четах за нек'ви бекъпи нзм сигорно е това) та са пак седам и пиша (главно щот си неам друга работа) та кои друг следи т'ва аниме мене 1 доста ми хареса и това до сега също ми харесва даже имам чуството че си гледам един сезон а не два различни, то се пак първия каат беше 13 епа жалко че и тоя ще е пак толко искам да ги вида как ритат задниците на тия интергалактическата лига
За анимето хубаво всичко, но дизайна на героите нещо не ми понася По особено ме дразни лицето на таз внучката забравих и името Иначе тоз Хидеоши е голям сладур като почне да се пъне(поне покрива час от претенциите си и не е последния в отбора х))
По всяка вероятност ще го избутам докрай
За сега 2рия сезон всякаш ми харесва повече от първия, но ще се види в края вече.
Аз все си казвам, че не гледам спортни анимета, ама все повече към тях отиват работите.
Публикувано на: Вто Авг 28, 2007 8:53 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Яяяяя тука за баскетбол ли говорииим ^^ искам ^^
Нагледах се на летящи красавци по мангите сега искам нещо движещо сеее ^^
Само че май за целта първо трябва да гледам първи сезон. Хмм. дано да го намеря~
@dendi ето от тука може да дръпнеш първия сезон
http://www.animes-bg.com/modules/mydown ... d=1&lid=36 Иначе верно в тия последните неколко епа има интрига и винаги съм си мислел че оная със синята коса от наште е жена се пак и е женски гласа нзм к'во беше толко изненадващо
Не изтрайх и си дръпнах 6ти еп.
http://torrents.animes-bg.com/details.p ... 039e9605e3 Тук отчаяно съм се мъчил да превеждам RAW версията и се пръкна това нещо. Пропускал съм към 10-15 изречения и превода не е точен напълно, но пак е нещо.
Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 4:10 pm
waterman14
Ти си превел репликите дето често се използват и горе долу по памет са сещам кво значат , но иначе хванах почти целя смисъл GJ ... да преведеш и следващата
Гррр от предния ми пост до вчера съм чакал да ми се изтегли първия сезон и най - после го гледах. Сега гледах и първи еп. от втория и нямам търпение да гледам втория, но ... тегля бавно
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения