|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериали: ... The 4400 ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 26, 2007 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
![Изображение](http://img232.imageshack.us/img232/961/the4400introtv2.jpg) _________________________________
Жанр: Sci-Fi / Drama / Mystery / Thriller Създаден от: René Echevarria, Scott Peters Начална песен: "A Place in Time" Страна: Canada, United Kingdom, United States Епизоди: 41 (до сега) Информация: http://www.imdb.com/title/tt0389564/ http://en.wikipedia.org/wiki/4400
История: Безследно изчезнали хора из годините се появяват на куп, в днешно време, на едно място. Някои от липсващите са се сдобили с загадъчни умения/супер сили - някои добри, някои лоши. Кой ги е отвлякъл, кой ги е върнал и защо, се опитват да разберат федералните агенти, бавно проследявайки всеки от завърналите се 4400 личности, опитващи се да се слеят с нормалното общество след завръщането си.
Много ме зариби това сериалче. Бих казал, че е > Lost откъм мистерия и доста ме кефи за сега. Доста бързо се разбулва историята - още в 5ти епизод се дават отговорите на основните въпроси(въпреки, че е било планирано да стане в 5ти сезон), но това прави сериала не по-малко интересен, тъй като започваш да очакваш и сам да си градиш пъзела, знаейки каква картинка трябва да ти се получи малко или много. Определено е перфектното мистери сериалче и могат бая коментари да се овенчаят около него, аз лично си гледам по рядко, за да ми е по-интересно и да мога да го коментирам с други зарибени. Та ако сте го гледали, или гледате в момента(върви по БТВ от няколко седмици) дайте коментарче като не забравяте да пазите от спойлери на първата страница ;]
Смятам, че ако Higurashi ви е харесало и това ще ви допадне, поне така е при мен Линкове и подобни са забранени да напомня също. В момента съм на 2ри сезон и временната ми оценка е 10/10 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Последна промяна SayanMk на Чет Авг 30, 2007 10:45 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 26, 2007 11:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5294.jpg) |
cruel_angel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 30, 2006 10:59 pm Мнения: 106 Местоположение: някъде при истината...
|
5 сезона ли ще има тва чудо???
Иначе наистина съм съгласна че серала си заслужава гледането защото има от всичко по малко без да омръзва.... както примерно 3-тия сезон на LOST... (на мен поне не ми хареса... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) )
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 26, 2007 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=65.png) |
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
ооо много добро е.
сега към 3-4 часа сутринта би трябвало да излезе и 11 епизод на 4ти сезон в www.moviex.info
добре че се регнах там докат бяха свободни регистрациите
няма да си легна докато не го пуснат
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 26, 2007 11:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8094.png) |
Jotto |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Апр 20, 2007 11:55 pm Мнения: 334 Местоположение: Mayna town
|
Ами аз от доста отдавна го гледам, защото много си падам по такъв тип сериали (любим си ми остава Фарскейп ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ).
Та исках да кажа, че сега всяка седмица чакам сериите от 4-ти сезон да излезна и съм много доволен и зарибен по сериалчето. Радвам се че го дават по БТВ, тъй като по БТВ наскоро интересен сериал не съм гледам освен може би Монк и Шепот от отвъдното (може и да изпускам още някой) ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
Тааа гледайте го това сериалче препоръчвам го. Не си мислите, че това е пак някаква фантастика, "А, кви са пак тия измишльотини", не е така, много е интересен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 27, 2007 12:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
EvilDemon написа: heroes>this bullsh*t
![:thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif) x2
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 10:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11831.jpg) |
styleofbeyond |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Юни 16, 2007 9:14 pm Мнения: 618 Местоположение: In Da memories Of mY On
|
Mink написа: Яко е сериалчето, мен лично много ме радва
Мен също. 3-ти сезон е много добър, същото се очертава и за 4-ти.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|