Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 12:19 am 
Аватар

На какво се дразня.. дразня се в Nagasarete Airantou ползваха стъклена чаша на остров изолиран от цивилизацията, не само това а и бяха хигиенни маниаци. Малко по да обърнат внимание на детаелите :lol:
А сега сериозно от сюжетните линии много дразнят третите колела в любовните връзки(главнаата причина ечито да съм го почти отказала)
дразнят ме моментите където 5 часа ссе правят и най-накрая героя остава на сухо. Мразя когато нещо се случва по нелогочен начин просто защото тъй е скимнало че ще е интереснои(пример са всичките турнири които се появяват шаблонно в шонените) :roll: Мацката да си знае че нищо не може да направи но все пак ходи и се буита между шамарите(тук могат да се сложат и мъжки индивиди кат си помисля).

ikkitousen пълно с ечи и бой но нито едно логично действие. готино за приспивеане.
zero no tsukaima 2 ако не беше 4 епизод щах да се откажа да го гледам. Сега продължавам само с надфежда сайто и родителите на Луиз пак да се срещнат :mrgreen: Сиеста е тъпа лейка такиз ги мразя най-много. Сестрите на луйзги сложиха така от небитието и замениха тсукаса и другата които бяха далеч по-интересни. :evil:
hack roots бледая имитация на hack sign. Говорят но нищо не казват :/
tsubasa i xxxholic за първото тез филъри бяха напълно необходими. Прекалено разтеглено. за ххххолика опрапастиха 60% от потенциала на историаята. Всичко което казва юко, го казва за причина. Като разделиха холика от тсубасата тази причина също изчезна.
black cat, ged seiki, Utawarerumono и още и още имам критики колко да си пиша два три дни.

Малко за обобщение: Имам чувството че никой не обръща внимание какво прави а само гледа да пробута нещо. Рядко се намира нещо ново и различно. Студията които са с високи рейтинги обикновено поне от страна на изпълнение нямат лоши критики но от там нататък е като локумена фабрика. Ий много изписах :roll:

ПС:animefen2007 защо даваш пример kenichi като нямаш конкретни критики :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 7:19 am 
Аватар

Perfect girl evolution -- Главната героиня повечето време е чиби :roll:
Air Gear -- с тия голи мацки ме изнерви X_x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 9:27 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Sinister написа:
2. За тва че Sasuke прилича на Емо мога да плуя (пак тъпа дума) само Dattebayo

Dattebayo пък какво общо има с това, че Сасуке е гей-емо с brother complex? :o И се пише плюя.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 9:34 am 
Аватар

Elfen Lied - безумно тъп край,безумно тъпа ОВА.

Блийч - от супер добрата арка в СС (по мое мнение) не остана и спомен.Всичко осраха ,аз за т'ва и не го гледам вече.

Наруто - яко разтягане на локуми :? а и ми е плоско анимето.Само някой който е гледал 2,3 анимета може да нарече наруто шедьовър или някво друго подобно безумие.

Грийн Грийн - тоя последния хентай-о-подобен епизод е напълно излишен и преебава всичко.

DMC - SUX0RRRRRR НА МАХ

Последна промяна Spokesman Of Madness на Пет Авг 24, 2007 9:47 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 9:49 am 
Аватар

Голямо повтаряне ще стане ама:
Naruto - Големи локуми.Мангата като свърши,анимето сигурно още няма да е стигнало до средата.
Claymore - "I will protect her" изчадието.
Bleach - Много филъри.
Hellsing - Безумно тъпи герои и прекалено много кръв(Майтапя са ве!Много му са кефя на Hellsing!) :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 12:08 pm 
Аватар

1Naruto - знае се вече
2Bleach - и за тва, то филъри - нямам нищо против тях стига да не ми убият желанието да го гледам тоя сериал(серията с тортата на призрака) :?
3DMC - ми гледал съм само първите два епизода и да ви кажа предпочитам scenes от игрите - то в тея два епизода Данте се показва по - голям сухар и от Върджил.
4 Не помня в кое аниме беше - повтарят ти какво е станало миналата част от 5 до 8 мин - добре, нека напомнят какво е станало, ама да се сместят в 1 макс 2 мин......... :x

To make it a place worth living in
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 10:02 pm 
Аватар

death note- безкрайно бавно се развива действието, и ми е доста скучно.. въпреки че L внася някакви цветни краски в цялата история :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2007 12:26 am 
Аватар

Safiir написа:
Sinister написа:
2. За тва че Sasuke прилича на Емо мога да плуя (пак тъпа дума) само Dattebayo

Dattebayo пък какво общо има с това, че Сасуке е гей-емо с brother complex? :o И се пише плюя.

еми обърках се за Dattebayo SORRY а за плюя не знаех коя буква на англииски е "ю" на български + тва съм написал че изглежда тъпо нали ?!?!?! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2007 1:00 am 
Аватар

Какво ме дразни..... Ами нека започнем с Белината :lol:

Са ще повторя на 100 човека коментарите за тъпичките филъри, но просто не мога да се сдържа :lol:

Първо - айде съгласна съм, че между СС арката и тази с аранкарите трябваше да има филъри, ама защо по демоните наръгаха ~50 епа, от които едно 90% бяха абсолютно безсмислени и излишни, а да не говорим, че в някои от тях се преповтаряше една и съща история :roll: . Спокойно можеха да сложат дестина епизода с разни забавни историйки или как Ичиго трепе hollow-ли, вместо тая простотия...

Второ - адски много скапаха анимацията >_<. Сегашните епизоди (Баунто арката изобщо я изключвам от класацията) не могат да стъпят на малкия пръст на анимацията, която беше в началото.

Трето - тъкмо започна отново да става интересно и 'кво - аре пак филъри :lol:

Четвърто - е те т'ва вероятно ме дразни най-много от всичко. Как може наш'те хорица да вадят Банкай срещу некви яку слабите е така!? :lol: После като почнат сериозните битки просто усещам как ще ги млатят наляво надясно и ще се налага да викат Зараки да ги спасява :lol: . А най-тъпото е, че Ичиго накрая, точно когато вече няма сила и да диша даже, ще вземе да изкара някой фокус-мокус от ръкава си и ще победи Айзен (примерно) :lol:

Айде стига съм плюла Bleach вече, че много му стана xD

Друго, което много ме издразни беше това :

xkivax написа:
Perfect girl evolution -- Главната героиня повечето време е чиби

Знам, че и в мангата е така, но беше много досадно. Също толкова, колкото и факта, че получаваше ноузблийд през 5 минути :lol:

Друго, друго... а да - D.Gray-man
Не съм чела мангата, но от достоверен източник знам, че историята е доста интересна. Обаче анимето определено не се движи по мангата :lol: . Е на т'ва нещо още преди 20-ти еп му набутаха филъри. Да не говорим, че вече е съвсем различен сюжетът :roll:

Еми засега е това :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2007 5:21 pm 
Аватар

Това че Наруто неможе да натупа ония летящия а пък и на какаши че го командва ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2007 9:48 pm 
Аватар

Дразнят ме всички гадни хареми - вместо да правят свестни анимета, студията си губят ресурсите да задоволяват нечии извратените желания.

Безмисленото лоли (освен ако не е Koi Kaze, но затова и казах безмисленото)

Непълнолетните герои - 15 годишни пиклъовци спасяват света,яхнали я гигантски робот, я някой дракон - гадост!
Кога за последен път гледахте аниме, къде главните герои бяха 18+ ?
За filler / recaps се говори вече - да, гадни са.

И хора, които през целия си живот са гледали или само Дигимон, или Блийч и идват тук да изказват компетентно мнение за други анимета, съдейки по постера - "тва много тъпо, онова много скучно, ма вие да знаете кво стана последния епизод ква редка карта му се падна, ала бала", аз гласувах с 1 звезда щот не ме кефи постера / щот файлът е мног голям. :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 5:22 pm 
Аватар

Нещо проблемче с моя Соусуке ли има? Моя е 17 годишно к*пеленце което спасява света :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 5:33 pm 
Аватар

Когато лошият седи и кротко изслушва всичко което противника има да каже,като за тва време е можел да го нападне 3 пъти поне xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 5:59 pm 
Аватар

не се сещам писала ли съм тук-както и да е, нещото което направо ме вбесяваше като гледах Елфен лейд беше онова Нюу Нюу Нюу
всеки път като го чуех ми идеше да се гръмна- просто не разбирам каква точно простотия беше тази
devil may cry- за всичките там 12 епизода не разбрах за какво точно е анимето (абсолютната липса на сюжет е способна да вбеси всеки)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 7:36 pm 
Аватар

Hellsing-интересна идея,лошо развита и без това почти сичко в анимето е клише поне да имаше няква интрига,но не.

Bleach-гледам сичко,което излезе на това аниме,но трябва да съм честен,а честно казано смятам,че това аниме щеше да е невероятно добра,ако беше свършило на 63-63 епизод.От там нататък сичко е боза.

хАХ мисля,че само за One Piece няма какво лошо да се каже! :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]