Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд всякакви предели?
 Да.  42%  42%  [ 68 ]
 Не...  35%  35%  [ 57 ]
 Да! И то на всяка цена!!!  23%  23%  [ 38 ]
Общо гласове : 163

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:34 am 
Аватар

Абе сега едно казваш,ама като застанеш лице в лице с най-близкия си човек,било то майка,баща,брат,сестра,прятелка,прятел и насочиш пистолета към главата и ги погледнеш в очите с пръст на спусъка,тогава ще те питам дали ще си толко коравосърдечен.

Лично аз дори и да имам шанса,дори и да не се изискват някакви жертви от моя страна или някакво усилие,пак няма да приема.Просто толкова прекрасно е да си човек.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:36 am 
Аватар

Като възможноста за такова нещо е 0,000000000000000000000000001% тогава що пишем в тази тема а? А да. Бтв винаги може да се намери някой по-силен от теб. Винаги има такава вероятност. :wink: А и според мен няма върховен господар на нищо. Просто титла, без да се осъзнава околния свят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:38 am 
Аватар

Може и да си прав. Ще видим. :lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :P 8)

ПП: Dude, I like your Style. :wink: :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:50 am 
Аватар

VEGGETTO написа:
ooo
So we just talked for stuped tings cuzz u like the choas and apokaliptick and other shit like that.
That makes sense.
Good to know that :D :D

Yea Цитирам се .
Read it again - get the point.
Не говоря за темата, а за тебе.
С други думи - ти просто си имаш мнение и квото и да ти кажем няма файда щото твърдо си държиш на своето и просто няма смисъл от дискусията - Ти си бил печата и кво да му играим. End of story

Да знам че с прости думи е по-лесно - ама после няма кой да ме цитира и да му разбера сащинските подтици за мнението му.

Е тва за да я получиш тая "Върховна Сила" тей без никой да ти я даде - да се развиваш и усавършенстваш - ем филма, филма. Квото и да правиш доникъде няма да стигнеш - е ще стигнеш де ама несе знае къде,(пример джедайте - имат едно и също учение ама едните почват пътя на THE DRAK SIDE другите на другата.)Никой път не е сигурен и не се знае дали ще получиш това което си искал(то когали става)

Като дадем Формат на Вселената не е ясно дали просто ще се отделим на друго място - ебаваш се с вселената все пак, туй да не е увас.

И нямам предвид някой отделно, а съществото което се е устремило към това начало.

Ако това е "Върховна Сила" то тя е всичко, ОТ - ДО не само в нашата вселена и измерение(самият мозък не може да си го представи това)

Пък и все пак това са неща, теми, доводи и теории които можем да спорим до де остареем. Сега мислиш едно - не се знае коя случка какво ще ти предизвика и до какви заключения ще стигнеш и как ще се промениш - все пак човек се развива - нее няква марионетка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 1:38 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@VEGGETTO и :) ? Точно за това ще е интересно - без проблеми няма да има удовлетворение от решаването им 8)
А относно тъмната и светлата страна - мислиш ли, че такива прости човешки концепций ще важат при споменатите условия?
В случая ще съществуват решения с положителни последствия и такива с отрицателни/нежелани :). Няма бяло и черно, цвета ще се определя от теб 8)

пп.
Spokesman Of Madness написа:
Абе сега едно казваш,ама като застанеш лице в лице с най-близкия си човек,било то майка,баща,брат,сестра,прятелка,прятел и насочиш пистолета към главата и ги погледнеш в очите с пръст на спусъка,тогава ще те питам дали ще си толко коравосърдечен.

НО, нещата не са толкова сложни колкото се опитваш да ги изкараш :)
Ако наистина трябва да го направя, и ми се гарантира абсолютна безнаказаност - ще го направя без да ми мигне окото :twisted: . Не крия че няма да ми достави удоволствие, но съм убеден, че няма да ми пука 8)

пп2.
Meze написа:
БТа в тоя ред на мисли, ти си така едро момче, че и луд в голяма степен, може да смлатиш насрещния противник....ако е човек. Ами ако е някво 12 метрово чудовище с по 20 пипала, киселинна слюнка и люспи от титан като броня? :twisted:

Ще го чукам до смърт със всички възможни средства ест. Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 1:55 pm 
Аватар

Belgarion го каза много точно. :thumbsup:
Няма какво повече да коментираме, Dark Side Won!!! :starwars:
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 2:41 pm 
Аватар

Чакай Чакай Чакай Чакай.
wet me get this thing right:

Получаваш го ето така като трябва да жертваш нещо.
после е безнаказано
Ти определяш кое е желателно, нежелателно и разрешаването на проблемите.
И всичко се определя от теб

Бая си се вкарал във Филма.

С други думи нищото - ти не си единица съзнание а си всичко и същевремнно нищо - ако това са простите човешки разбирания като за доброто и злото - бяло/черно - то ти влизаш в нещо, което няма обяснение - щото е прекалено.
Нямаме измерител за това, даже неможем да си го представим.
Да ама като не се обяснява последното как ще разберем какво е то.
Прекалено е хубаво за да го има(corny, goody-goody) и най-вероятно не съществува в познатия ни свят.(щото трябва да ни е гадно)

Е тогава хептен няма да го искам - що?

Cuzz its too good - влиза в спор с мене.
Да то реално си прав - като получиш тва дето и на представаш си нямаш къде му е началото и края и как да боравиш с него(американския VCR) губиш всичко от себеси, защото си погълнат от оная ми ти сила. Like killing yourself. :?

Може да го поискам, но в определени граници - ама не и всичко на веднъж - идеята за безнаказаността, управлението на всичко и да си играеш с всичко по твой си кеф - твърде е хлапашко. Сорка за израза ама си е така.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 2:46 pm 
Аватар

в края на краищата никой никаква сила няма да придобие така че, много се впрягаме наистина

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 2:52 pm 
Аватар

Е да има го и тоя момент. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:20 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

VEGGETTO написа:
идеята за безнаказаността, управлението на всичко и да си играеш с всичко по твой си кеф - твърде е хлапашко. Сорка за израза ама си е така.

Е и :) В случая не обсъждаме това как аз ще се държа, а дали вие бихте се държали по този начин при така зададените обстоятелства :)
На няколко пъти спомена, че съм се бил вкарал във филма - you`re damn funny :lol:
Какъв филм бе човек :), това са хипотетични отговори на хипотетични ситуаций, просто колкото и да си фантазираме няма как да знаем реално как биха протекли нещата ако наистина можеше да се случи :)
Преди време в една друга тема нещата бяха тръгнали точно по този път - хората започнаха да обсъждат мен бомбирайки яко офтопик, вместо да се съсредоточат върху идеята на темата и да дискутират нормално :)
Като гледам и тук се заформя подобна тенденция, за това ще го кажа ясно и просто - имате анкета - вие решавате дали да гласувате в нея, същото важи и за самата дискусия.
Но моля ви, казвайте как бихте реагирали вие, а не как бих реагирал аз.
/Аз си знам какво бих направил, пък и това не е предмет на темата ;)/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:25 pm 
Аватар

Видях темата, а после и про4етох няколко мнения и и видях 4е маи на никои не му минава през акала 4е ако има някои които да ти даде сила с такива огромни ма6таби 4е този някои маи си има доста по-големи планове и вазможности и това което му трябва е само примерно казвам ду6ата ти :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:26 pm 
Аватар

KAKAROTT написа:
Видях темата, а после и про4етох няколко мнения и и видях 4е маи на никои не му минава през акала 4е ако има някои които да ти даде сила с такива огромни ма6таби 4е този някои маи си има доста по-големи планове и вазможности и това което му трябва е само примерно казвам ду6ата ти :?

Ми да я взима. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:33 pm 
Аватар

Aspirin4o написа:
KAKAROTT написа:

Че защо ще ти е тогава такава сила като пак ще имаш господар и на това от горе няма да имаш душа :hmm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:38 pm 
Аватар

KAKAROTT написа:
Aspirin4o написа:
KAKAROTT написа:

Че защо ще ти е тогава такава сила като пак ще имаш господар и на това от горе няма да имаш душа :hmm:

Ми първо на първо с тая Сила моя господар ще си замине по живо, по здраво. Изображение
Второ, щом съм тръгнал по пътя да я взема тая Сила и съм готов да пожертвам Всичко, включвам и душата си в това Всичко.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:41 pm 
Аватар

Aspirin4o написа:
KAKAROTT написа:
Aspirin4o написа:
KAKAROTT написа:

Ми първо на първо с тая Сила моя господар ще си замине по живо, по здраво. Изображение
Второ, щом съм тръгнал по пътя да я взема тая Сила и съм готов да пожертвам Всичко, включвам и душата си в това Всичко.

А що си мислиш че щом ти я дава такава сила тои не е по могъщ от теб :?:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]