|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:34 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Абе сега едно казваш,ама като застанеш лице в лице с най-близкия си човек,било то майка,баща,брат,сестра,прятелка,прятел и насочиш пистолета към главата и ги погледнеш в очите с пръст на спусъка,тогава ще те питам дали ще си толко коравосърдечен.
Лично аз дори и да имам шанса,дори и да не се изискват някакви жертви от моя страна или някакво усилие,пак няма да приема.Просто толкова прекрасно е да си човек.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:50 am |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
VEGGETTO написа: ooo So we just talked for stuped tings cuzz u like the choas and apokaliptick and other shit like that. That makes sense. Good to know that
Yea Цитирам се .
Read it again - get the point.
Не говоря за темата, а за тебе.
С други думи - ти просто си имаш мнение и квото и да ти кажем няма файда щото твърдо си държиш на своето и просто няма смисъл от дискусията - Ти си бил печата и кво да му играим. End of story
Да знам че с прости думи е по-лесно - ама после няма кой да ме цитира и да му разбера сащинските подтици за мнението му.
Е тва за да я получиш тая "Върховна Сила" тей без никой да ти я даде - да се развиваш и усавършенстваш - ем филма, филма. Квото и да правиш доникъде няма да стигнеш - е ще стигнеш де ама несе знае къде,(пример джедайте - имат едно и също учение ама едните почват пътя на THE DRAK SIDE другите на другата.)Никой път не е сигурен и не се знае дали ще получиш това което си искал(то когали става)
Като дадем Формат на Вселената не е ясно дали просто ще се отделим на друго място - ебаваш се с вселената все пак, туй да не е увас.
И нямам предвид някой отделно, а съществото което се е устремило към това начало.
Ако това е "Върховна Сила" то тя е всичко, ОТ - ДО не само в нашата вселена и измерение(самият мозък не може да си го представи това)
Пък и все пак това са неща, теми, доводи и теории които можем да спорим до де остареем. Сега мислиш едно - не се знае коя случка какво ще ти предизвика и до какви заключения ще стигнеш и как ще се промениш - все пак човек се развива - нее няква марионетка.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 1:38 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@VEGGETTO и ? Точно за това ще е интересно - без проблеми няма да има удовлетворение от решаването им
А относно тъмната и светлата страна - мислиш ли, че такива прости човешки концепций ще важат при споменатите условия?
В случая ще съществуват решения с положителни последствия и такива с отрицателни/нежелани . Няма бяло и черно, цвета ще се определя от теб
пп. Spokesman Of Madness написа: Абе сега едно казваш,ама като застанеш лице в лице с най-близкия си човек,било то майка,баща,брат,сестра,прятелка,прятел и насочиш пистолета към главата и ги погледнеш в очите с пръст на спусъка,тогава ще те питам дали ще си толко коравосърдечен. НО, нещата не са толкова сложни колкото се опитваш да ги изкараш Ако наистина трябва да го направя, и ми се гарантира абсолютна безнаказаност - ще го направя без да ми мигне окото . Не крия че няма да ми достави удоволствие, но съм убеден, че няма да ми пука пп2. Meze написа: БТа в тоя ред на мисли, ти си така едро момче, че и луд в голяма степен, може да смлатиш насрещния противник....ако е човек. Ами ако е някво 12 метрово чудовище с по 20 пипала, киселинна слюнка и люспи от титан като броня?
Ще го чукам до смърт със всички възможни средства ест.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 2:41 pm |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Чакай Чакай Чакай Чакай.
wet me get this thing right:
Получаваш го ето така като трябва да жертваш нещо.
после е безнаказано
Ти определяш кое е желателно, нежелателно и разрешаването на проблемите.
И всичко се определя от теб
Бая си се вкарал във Филма.
С други думи нищото - ти не си единица съзнание а си всичко и същевремнно нищо - ако това са простите човешки разбирания като за доброто и злото - бяло/черно - то ти влизаш в нещо, което няма обяснение - щото е прекалено.
Нямаме измерител за това, даже неможем да си го представим.
Да ама като не се обяснява последното как ще разберем какво е то.
Прекалено е хубаво за да го има(corny, goody-goody) и най-вероятно не съществува в познатия ни свят.(щото трябва да ни е гадно)
Е тогава хептен няма да го искам - що?
Cuzz its too good - влиза в спор с мене.
Да то реално си прав - като получиш тва дето и на представаш си нямаш къде му е началото и края и как да боравиш с него(американския VCR) губиш всичко от себеси, защото си погълнат от оная ми ти сила. Like killing yourself.
Може да го поискам, но в определени граници - ама не и всичко на веднъж - идеята за безнаказаността, управлението на всичко и да си играеш с всичко по твой си кеф - твърде е хлапашко. Сорка за израза ама си е така.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 4:20 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
VEGGETTO написа: идеята за безнаказаността, управлението на всичко и да си играеш с всичко по твой си кеф - твърде е хлапашко. Сорка за израза ама си е така.
Е и В случая не обсъждаме това как аз ще се държа, а дали вие бихте се държали по този начин при така зададените обстоятелства
На няколко пъти спомена, че съм се бил вкарал във филма - you`re damn funny
Какъв филм бе човек , това са хипотетични отговори на хипотетични ситуаций, просто колкото и да си фантазираме няма как да знаем реално как биха протекли нещата ако наистина можеше да се случи
Преди време в една друга тема нещата бяха тръгнали точно по този път - хората започнаха да обсъждат мен бомбирайки яко офтопик, вместо да се съсредоточат върху идеята на темата и да дискутират нормално
Като гледам и тук се заформя подобна тенденция, за това ще го кажа ясно и просто - имате анкета - вие решавате дали да гласувате в нея, същото важи и за самата дискусия.
Но моля ви, казвайте как бихте реагирали вие, а не как бих реагирал аз.
/Аз си знам какво бих направил, пък и това не е предмет на темата /
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 4:33 pm |
|
KAKAROTT |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 1:06 pm Мнения: 84 Местоположение: kozloduy
|
Aspirin4o написа: KAKAROTT написа: Видях темата, а после и про4етох няколко мнения и и видях 4е маи на никои не му минава през акала 4е ако има някои които да ти даде сила с такива огромни ма6таби 4е този някои маи си има доста по-големи планове и вазможности и това което му трябва е само примерно казвам ду6ата ти Ми да я взима.
Че защо ще ти е тогава такава сила като пак ще имаш господар и на това от горе няма да имаш душа
_________________ I NEVER GIVE UP WITHOUT FIGHT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 4:38 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
KAKAROTT написа: Aspirin4o написа: KAKAROTT написа: Видях темата, а после и про4етох няколко мнения и и видях 4е маи на никои не му минава през акала 4е ако има някои които да ти даде сила с такива огромни ма6таби 4е този някои маи си има доста по-големи планове и вазможности и това което му трябва е само примерно казвам ду6ата ти Ми да я взима. Че защо ще ти е тогава такава сила като пак ще имаш господар и на това от горе няма да имаш душа
Ми първо на първо с тая Сила моя господар ще си замине по живо, по здраво.
Второ, щом съм тръгнал по пътя да я взема тая Сила и съм готов да пожертвам Всичко, включвам и душата си в това Всичко.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 4:41 pm |
|
KAKAROTT |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 1:06 pm Мнения: 84 Местоположение: kozloduy
|
Aspirin4o написа: KAKAROTT написа: Aspirin4o написа: KAKAROTT написа: Видях темата, а после и про4етох няколко мнения и и видях 4е маи на никои не му минава през акала 4е ако има някои които да ти даде сила с такива огромни ма6таби 4е този някои маи си има доста по-големи планове и вазможности и това което му трябва е само примерно казвам ду6ата ти Ми да я взима. Че защо ще ти е тогава такава сила като пак ще имаш господар и на това от горе няма да имаш душа Ми първо на първо с тая Сила моя господар ще си замине по живо, по здраво. Второ, щом съм тръгнал по пътя да я взема тая Сила и съм готов да пожертвам Всичко, включвам и душата си в това Всичко.
А що си мислиш че щом ти я дава такава сила тои не е по могъщ от теб
_________________ I NEVER GIVE UP WITHOUT FIGHT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|