|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:00 am |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
VEGGETTO изказа много интересна теза.
Но аз продължавам да държа на своето становище. Бих дал всичко, за да получа Всичко. Знам, че след този процес това вече няма да съм Аз, но това няма значение.
И няма да седя да си клатя краката, а просто давам "Format Universe:\" и започвам на чисто.
Освен това няма такива работи като "роднини, приятели и т.н. познати хора и неща в дясно" - всичко под ножа. Също това не мисля, че едно 3-измерно човешко тяло би могло да обхване цялата същност на Върховната Сила, затова ще се простя и с него.
Мисля, че след като някой ти предлага тази Сила, сигурно е преценил, че си най-подходящия за тая работа. Доколкото съм забелязал, Вселената няма навик да си прави шеги.
BtW след пълната изтривация на Вселената, вече всичко ще става както го искам аз, пък за моралалните ценности ще му мислим като му дойде времето. Вярно, че е малко тиранично и т.н., но такъв ще бъде животът.
Последна промяна Aspirin4o на Пет Авг 24, 2007 2:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:05 am |
|
BuPyC |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 12:05 pm Мнения: 1057 Местоположение: On the runway. I am a Speed Demon !
|
been there, done that got bored and came back
ни ща пък (с главно М )
+ тва ще ви се пръсне главата от огромното количество информация която ще ви навлезе в тимбата. поради тая причина мозъка ще почне да гори ОГРОМНО количество енергия и ще умрете от изтощение на 5-тата минута
u want total control and obedience ?? --> play StarCraft
_________________ Death God on a Rampage !
The Universe ends where this signature does !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:09 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Spokesman Of Madness написа: Belgarion,братле мисля ,че почна да говориш глупости.Извинявай ,но това за ценостната система и за чуствата и за хората.Ти все пак си човешко същество.Колкото и да си корав,колкото и да си твърдоглав,колкото и да си силен характер пак подлежиш на емоции и пак наследяваш чисто човешките черти.
Dude, аз лансирам идеята, че при такава свръхмащабна промяна, повече няма да бъда човешко същество, а чист интелект със съвсем други цели неопетнени от емоций и прочие излишности
И нека не се вживяваме толкова , все пак е само дискусия, и да искаме шанса да го направим той е близък до абсолютната нула
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:15 am |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Белгарионе, хубу, за борбата си. Ама кой е казал, че първо ше получиш Силата и тогава ще се състезаваш за нея? доста по-логично е първо да се състезаваш за Силата и като станеш победител да я получиш (за да не попадне в некомпетентни ръце все пак). Та в тоя ред на мисли, ти си така едро момче, че и луд в голяма степен, може да смлатиш насрещния противник....ако е човек. Ами ако е някво 12 метрово чудовище с по 20 пипала, киселинна слюнка и люспи от титан като броня?
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:17 am |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
dream_dragon написа: Хм. А май никой не взима предвид факта, че да убиеш друго човешко същество не е толкова лесно. А да убиеш приятел, любим човек? Тц. Тук май вече опираме на морални цености и съвест като се замисля.
О, да, Определено го взимам под внимание. И ще го кажа отново:
ДА
За такава Сила ще направя ВСИЧКО. Ако някой ми каже, че това е ВЪЗМОЖНО заебавам всяка човешка ценностна система, скрупули и всякакви други човешки залъгалки за ума.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:19 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Aspirin4o написа: dream_dragon написа: Хм. А май никой не взима предвид факта, че да убиеш друго човешко същество не е толкова лесно. А да убиеш приятел, любим човек? Тц. Тук май вече опираме на морални цености и съвест като се замисля. О, да, Определено го взимам под внимание. И ще го кажа отново: ДАЗа такава Сила ще направя ВСИЧКО. Ако някой ми каже, че това е ВЪЗМОЖНО заебавам всяка човешка ценностна система, скрупули и всякакви други човешки залъгалки за ума.
Значи би убил всеки и всичко? Говорим, за гадже, приятели, родители? Не може поне една сълзичка да не пророниш?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:24 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Aspirin4o написа: Сълзичка може. Може даже да си порева малко, но след това ще продължа напред.
Я да те питам на колко си? И следва точката, дали ще ги убеш безнакамано. Първо може да решат да се посъпротивляват, второ като едното нищо може да се окажат по-добре въоръжени от теб. Всякакви неща се случват. Още по-лошо. Приятелият ти да е получиш същото предложение. А сега какво правим, брадче?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:31 am |
|
Aspirin4o |
|
|
|
dream_dragon написа: Aspirin4o написа: Сълзичка може. Може даже да си порева малко, но след това ще продължа напред. Я да те питам на колко си? И следва точката, дали ще ги убеш безнакамано. Първо може да решат да се посъпротивляват, второ като едното нищо може да се окажат по-добре въоръжени от теб. Всякакви неща се случват. Още по-лошо. Приятелият ти да е получиш същото предложение. А сега какво правим, брадче?
То е ясно какво правим.
Само да ти кажа, че става дума ако някога ми се отвори такава възможност (шансът за това е по-малък от 0,000000000000000000000000001% ). Няма сега да тръгна да избивам хората наред, а после като ме хванат, да викам: "Belgarion е виновен! Неговата тема ме накара!" Но тук става дума за Върховната Сила, братче - за нея няма твърде висока цена.
Не знам, така разбирам аз нещата за да имаш такава Сила.
ПП: А да, на 18 съм.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:31 am |
Naku |
|
|
|
Aspirin4o написа: dream_dragon написа: Хм. А май никой не взима предвид факта, че да убиеш друго човешко същество не е толкова лесно. А да убиеш приятел, любим човек? Тц. Тук май вече опираме на морални цености и съвест като се замисля. О, да, Определено го взимам под внимание. И ще го кажа отново: ДАЗа такава Сила ще направя ВСИЧКО. Ако някой ми каже, че това е ВЪЗМОЖНО заебавам всяка човешка ценностна система, скрупули и всякакви други човешки залъгалки за ума.
И ще преминеш в категория "животни в човешки облик"... Много е важно да имаш ценностна система, колкото и да са и занижени принципите, само за да съществуваш. Привидно, повърхностно ще изглежда, че си ги "заебал", но нещо вътре в тебе ще те гложди... Повярвай, не можеш просто ей така да захвърлиш на боклука нещо, което е загнездено дълбоко в теб.
Аз лично си имам граници на ВСИЧКО, когато става дума да рискувам нещо за огромна сила. Най-малкото не знам какво мога да правя с тази сила...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|