Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд всякакви предели?
 Да.  42%  42%  [ 68 ]
 Не...  35%  35%  [ 57 ]
 Да! И то на всяка цена!!!  23%  23%  [ 38 ]
Общо гласове : 163

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:10 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
А бе кви са тия глупости като "ако зема Силата бързо ще ми омръзне".Ще си правиш кефа и аз бих дал много неща за такава сила.Нз всеки си е различен ама да не я правим СУПЕР ХИПЕР ФИЛОСОФСКА тая тема...

Много наивно мислиш.Първо , ако придобиеш тази сила кефа , който би си правил сега вече би бил незначителен за тебе.Но да речем , че греша .Ще си правиш кефа колко - да речем милион или дори милиард години и после какво ? пред тебе ще е безкрайноста на времето , а ти няма да имаш какво да правиш с нея.

jabber_F написа:
Am ne bix umriala ko ia niamam tazi sila ^^, no razbira se nikoi ne bi imal ni6to protiv da ima takawa sila :twisted:

Както виждаш има хора които имат нещо против.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:32 pm 
Аватар

Не - както е казал Аинщаин "Никоя цел не оправдава средствата за постигането й" - ся няма да спорим с човека - по-умен е от мене.

Кога имаш онази сила(демек най-върховната, време, пространство живота и тралала) знаеш всичко й ще знаеш границите на възможното и ще се подтиснеш и ще ти стане тъпо - все ще ти доскучае - уловката.
Пък и тая сила носи отговорност(надявам се не)
Ако знам всичко и мога всичко ще тряя си измислям някви гаври за да не ми доскучае.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:37 pm 

DarkAzazel написа:
Wind_Falcon написа:
А бе кви са тия глупости като "ако зема Силата бързо ще ми омръзне".Ще си правиш кефа и аз бих дал много неща за такава сила.Нз всеки си е различен ама да не я правим СУПЕР ХИПЕР ФИЛОСОФСКА тая тема...

Много наивно мислиш.Първо , ако придобиеш тази сила кефа , който би си правил сега вече би бил незначителен за тебе.Но да речем , че греша .Ще си правиш кефа колко - да речем милион или дори милиард години и после какво ? пред тебе ще е безкрайноста на времето , а ти няма да имаш какво да правиш с нея.

jabber_F написа:
Am ne bix umriala ko ia niamam tazi sila ^^, no razbira se nikoi ne bi imal ni6to protiv da ima takawa sila :twisted:

Както виждаш има хора които имат нещо против.
Е , и , ако имаш тази ''сила'' ще си върховното същество , безсмъртен , непобедим :lol: , на кой му пука че ще ти е скучно .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:42 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Цитат:
Първо , ако придобиеш тази сила кефа , който би си правил сега вече би бил незначителен за тебе.Но да речем , че греша .Ще си правиш кефа колко - да речем милион или дори милиард години и после какво ? пред тебе ще е безкрайноста на времето , а ти няма да имаш какво да правиш с нея.

При тези мащаби да се говори за кеф и удоволствие е повече от нелепо. И ще има какво да се прави, не се безпокой ;)

VEGGETTO написа:
Не - както е казал Аинщаин "Никоя цел не оправдава средствата за постигането й" - ся няма да спорим с човека - по-умен е от мене.

Нима? Има хора които са много, много по умни от него, а това че ти не знаеш е отделна история ;) (да не споменавам, че напоследък половината му теорий вече губят почва, а и в много от уравненията си е правил безумни допускания с предположенията че е прав...)

VEGGETTO написа:
Кога имаш онази сила(демек най-върховната, време, пространство живота и тралала) знаеш всичко й ще знаеш границите на възможното и ще се подтиснеш и ще ти стане тъпо - все ще ти доскучае - уловката.
Пък и тая сила носи отговорност(надявам се не)

Отговорност винаги има, въпроса е, че ако си позволиш да сгрешиш в случая ще отговаряш единствено и само пред себе си ;)
А относно скучното - ми да бе, то и един мармот завивал шоколад...
Тиии, пробва ли да помислиш въобще когато ги нашляпа тези думички?
Още ли не си загрял, че шанса емоцийте да останат при тези условия е повече от незначителен (а дори и да остане нещо, ще е толкова променено, че няма накъде...)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:46 pm 
Аватар

за пореден път се убеждавам че има хора с много слабо въображение

за да съм кратък ще дам един пример, без да си напъвам въображението изобщо:
ако толкова много се кефите на предизвикателствата и мислите че с ултимейт сила ще ви е скучно, какво мислите за това да си създадете свят в който ще правите точно това което на вас ви е кеф, но да го направите много рисковано и трудно така че с кеф да го постигнете, кой е казал че ултимейт силата ще се изразява само в мързелуване. Това е само един пример.
Някои казаха че няма да искат да си жертват хората... WTF нали с ултимейт сила може да направите така че все едно нищо да не сте жертвали, може да направите случки в които да се запознаете с още хора и да имате още случки.
С такава сила можете да живеете много животи и всеки път различен, с различно предизвикателство и така да натрупате невероятен житейски опит.
даже мисля че цената да дадеш всичко е много, много малка, все пак като го дадеш това всичко, тогава няма да ти дреме, само трябва да изтърпиш.
Ако пък сте чак толкова ТЪПИ може да използвате само малка част от тази сила да ви стане само малко по-гот и да си живеете стария живот, който ви е чак толкова кеф да си живеете сега, само с малки подобрения

наистина ме отчайвате, мислех че всички ще кажат да, защото в това условие което постави Bel не виждам нищо, заради което да не си заслужава да го правите, пак повтарям вие имате изключително ограничено въображение IMNSHO

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:55 pm 
Аватар

много ясно и то на всякаква цена ще избия сички и после ще се самоубия WORLD SUCK!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:55 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Frostburn, respect dude Изображение

(и сега вече ако не зацепят, незнам... =)) )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:03 pm 
Аватар

Не всичко.Някой неща не бих ги дал за нищо на света.Иначе ще е добре да имаш такава сила обаче да не живееш вечно , ами като ти омразне да пукниш :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:05 pm 
Аватар

Frostburn написа:

ако толкова много се кефите на предизвикателствата и мислите че с ултимейт сила ще ви е скучно, какво мислите за това да си създадете свят в който ще правите точно това което на вас ви е кеф, но да го направите много рисковано и трудно така че с кеф да го постигнете, кой е казал че ултимейт силата ще се изразява само в мързелуване. То..........

и т.н. и т.н. да не цитирам цялата ти "врховна мисъл"
е Frostburn ти пък ПРЕКАЛЕНО много се вживяваш сякаш човека който може да ти даде тази сила чака пред вратата ти с ръка в торбата само да я извади,а ти се опитваш да набереш колкото се може по-вече последователи...........в някъв такъв филм ми се струва че ни вкарваш...
и все пак казвам че лично аз не бих пожертвал всичко пък вие с квото си искате ме обеждавайте(и не смятам че нямам въображение-но тва е друга работа...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:10 pm 
Аватар

Frostburn написа:

ако толкова много се кефите на предизвикателствата и мислите че с ултимейт сила ще ви е скучно, какво мислите за това да си създадете свят в който ще правите точно това което на вас ви е кеф, но да го направите много рисковано и трудно така че с кеф да го постигнете, кой е казал че ултимейт силата ще се изразява само в мързелуване. Това е само един пример.
Някои казаха че няма да искат да си жертват хората... WTF нали с ултимейт сила може да направите така че все едно нищо да не сте жертвали, може да направите случки в които да се запознаете с още хора и да имате още случки.
С такава сила можете да живеете много животи и всеки път различен, с различно предизвикателство и така да натрупате невероятен житейски опит.
даже мисля че цената да дадеш всичко е много, много малка, все пак като го дадеш това всичко, тогава няма да ти дреме, само трябва да изтърпиш.
Ако пък сте чак толкова ТЪПИ може да използвате само малка част от тази сила да ви стане само малко по-гот и да си живеете стария живот, който ви е чак толкова кеф да си живеете сега, само с малки подобрения

наистина ме отчайвате, мислех че всички ще кажат да, защото в това условие което постави Bel не виждам нищо, заради което да не си заслужава да го правите, пак повтарям вие имате изключително ограничено въображение IMNSHO

Баце, преди да си се тръшнал от отчаяние искам само да вметна, че създаването на собстен свят не беше опция написана от автора. Той искаше да изостави всичко човешко и да затрие всички хора. Никъде не беше написал, че ще си прави собствен свят, което всъщност мен като вариант ме радва. Чети по-внимателно преди да обсъждаш умствените възможности на хора които отговарят с по две изречения на неясен въпрос.

Death or Glory
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:12 pm 
Аватар

CursedSoul написа:
Не всичко.Някой неща не бих ги дал за нищо на света.Иначе ще е добре да имаш такава сила обаче да не живееш вечно , ами като ти омразне да пукниш :lol: :lol: :lol:

x2 :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:15 pm 
Аватар

With the great Power comes the great responsibility иначе не бих жертвал себе си за близките но да ги жертвам за нищо на света

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:23 pm 
Аватар

Belgarion написа:
А относно скучното - ми да бе, то и един мармот завивал шоколад...
Тиии, пробва ли да помислиш въобще когато ги нашляпа тези думички?
Още ли не си загрял, че шанса емоцийте да останат при тези условия е повече от незначителен (а дори и да остане нещо, ще е толкова променено, че няма накъде...)

Незначителен не значи никакъв , пък и ако не изпитваш емоции няма да изпитваш нито нуждата , нито мотивацията да вършиш каквото и да било със силата си.

Frostburn значи казваш , че ще имаш силата ,с която за тебе абсолютно всичко е възможно и ще си направиш живота по-труден за да ти донесе удоволетворение когато накрая получиш каквото искаш ?? надявам се виждаш иронията

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:25 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

cecomeco написа:
Баце, преди да си се тръшнал от отчаяние искам само да вметна, че създаването на собстен свят не беше опция написана от автора. Той искаше да изостави всичко човешко и да затрие всички хора. Никъде не беше написал, че ще си прави собствен свят, което всъщност мен като вариант ме радва. Чети по-внимателно преди да обсъждаш умствените възможности на хора които отговарят с по две изречения на неясен въпрос.

Прав си ест. :), а като казвах респект, имах впредвид, че доста добре успява да придаде някаква форма на това което исках да кажа :).
Но и както ти сам каза, създаването на планети не е целта на тази сила ;) (не и за нещо толкова дребно)

Искам също така да кажа, че познавам доста хора със сериозни познания в различни области, но поради неясни за мен обстоятелства не могат да изразят това познание словесно, иначе им дай дела да вършат - тогава са неотразими в идейте и прилагането им :)
Така че, наистина е малко нелепо от няколко думи веднага да се казва колко бил тъп и некадърен човека.
Щом хора със 60 годишен брак откриват нови неща между тях, така и години да пропилеем, пак не бихме могли да кажем доколко е умен един човек или доколко е тъп.
А личното ми мнение е, че тъпи хора няма, има такива които ги мързи да мислят ;)

пп.
Цитат:
Незначителен не значи никакъв , пък и ако не изпитваш емоции няма да изпитваш нито нуждата , нито мотивацията да вършиш каквото и да било със силата си.

Да, затова и уточних, че ако остане нещо ще е адски променено ;)
Любопитен съм, защо смяташ че нуждата и мотивацията са част от емоцийте? Ще се радвам, ако споделиш на каква база си направил този извод :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:40 pm 
Аватар

Belgarion написа:
cecomeco написа:

Прав си ест. :), а като казвах респект, имах впредвид, че доста добре успява да придаде някаква форма на това което исках да кажа :).
Но и както ти сам каза, създаването на планети не е целта на тази сила ;) (не и за нещо толкова дребно)

Искам също така да кажа, че познавам доста хора със сериозни познания в различни области, но поради неясни за мен обстоятелства не могат да изразят това познание словесно, иначе им дай дела да вършат - тогава са неотразими в идейте и прилагането им :)
Така че, наистина е малко нелепо от няколко думи веднага да се казва колко бил тъп и некадърен човека.
Щом хора със 60 годишен брак откриват нови неща между тях, така и години да пропилеем, пак не бихме могли да кажем доколко е умен един човек или доколко е тъп.
А личното ми мнение е, че тъпи хора няма, има такива които ги мързи да мислят ;)

пп.
Цитат:

Да, затова и уточних, че ако остане нещо ще е адски променено ;)
Любопитен съм, защо смяташ че нуждата и мотивацията са част от емоцийте? Ще се радвам, ако споделиш на каква база си направил този извод :)

Аз не го приех лично. Просто може би трябваше още в началото да напишеш, че ще се правиш на бог. А колкото до варианта да живееш всякакви животи в различни времена - ти така или иначе губиш всички близки и създаваш други. Просто ще знаеш че първичните ти живеят нейде из измеренията.

ПС Ебаси като нямам кво да правя кви теми бистря. Спирам да пиша по темата. Треа си намеря друго забавление :? .

Death or Glory
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]