|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 8:43 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
~earth~ написа: Аз искам силата на Бил Гейтс. Много по-реално, много по-земна и много по-могъща от всякакви измишльотини. Да бях него.
Тази сила ще ми е по-полезна.
Аз не съм перфектен за да мога всичко... Аз съм просто един човек.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 8:44 pm |
|
Teiru-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Frostburn написа: даам, общо взето се разделяме на две групи, няма да казвам на какви, за да не обиждам Teiru-chan написа: тука казваш че повече тачиш твойте близки от себе си.... просто имаш перде пред очите
Не мога да нарека хората,които обичам "перде пред очите ми" .Не знам..всеки човек е различен..смисъл едни гледат само себе си,защото нямат толкова драги на сърцата им хора или просто защото са егоисти (Не казвам , че да си егоист е лошо Има си много добри страни на егоизма) Но аз съм от другите хора,които предпочитат любимите им хора да са добре и не ги интересуват неща като "ultimate strength".И така съм си добре А пък и за какво ми е тази сила като когато я получа-ще направя каквото искам и всичко ще свърши...Та нали това е смисъла на живота да се поизмъчиш малко , за да разбереш цената на всяко нещо.Харесвам различните хора,които мислят различно.Хубаво е , че не всички са на едно мнение
Но по този въпрос , зададен ни от всеуважавания Белгарион , аз лично за себе си казвам "Не!"
П.П. Съжалявам за дългия роман,ама кат ми е зле и ми идват много мисли на главата,а в момента адски ме боли корема
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 8:50 pm |
adidaf |
|
|
|
А не мислите ли, че животеца дето го водите сега е 100000 пъти по-скучен отколкото, ако имахте подобна сила. Защото ако придобиете тази сила, няма по цял ден да си стоите пред компа и да тъпеете(което не е изключено като вариант), а пред вас се разкрива всичко, всичко, което искате да видите и сторите, бил ото за добро или лошо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 8:52 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
cecomeco написа: Belgarion написа: Но за мен това няма значение. Бих газил, мъчил и убивал брутално всеки един от милиардите хора на тази жалка планета. Ако трябва ще унищожа всяко едно живо същество, всяка една буболечка, бих запалил океаните за да съм сигурен че нищо и никой няма да оцелее. Готов съм и за много повече. Омразата която гори в мен е неутолима. Всеки един човек е виновен и заслужава да изгори в пламъците и. Готов съм да захвърля всичко човешко за тази мощ която съзрях Да бе пич! И аз бих понамалил хората по света, че и без тва са множко, ама да те питам като захвърлиш всичко човешко колко време ще се забавляваш да си местиш галактики. Ще ти писне на втория ден от безкрайното ти безсмъртно съществуване. Аре ако беше казал, че ще си създадеш твой собствен свят или че ще моделираш нашия щях да те разбера. Или пиши какво точно имаш предвид под тази сила, която искаш. Щото я ми кажи как ще забавляваш безплътната си душа щом няма да си човек и ще унищожиш света:lol: ? Един вид на един бог би му било доста скучно ако няма как да се забавлява с девици (попрочел си нещичко от митологията надявам се). Има да си мандаш паламарката между планетите и да се чудиш за чий ти треаше цялата тая галимация.
Говориш така, защото мислиш по човешки начин. Радост и удоволствия казваш. Къде съм написал че ми трябват?
Целта която преследвам изисква такава мощ, и за мен няма неплатима цена. Както един умен човек е казал преди време, "Целта оправдава средствата"
За тази цел бих жертвал цели галактики ако трябва
Последна промяна Belgarion на Сря Авг 22, 2007 8:53 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 8:53 pm |
|
kimera |
|
|
|
Belgarion написа: SayanMk написа: Вие малко замисляте ли се кво е всичко? Изглежда не . По мненията си личи, че те все още не осъзнават какво точно ще рече всичко. Ти наистина грубичко го каза, но то ще бъде свръх-мъчително. Забелязах как някои хора казаха, че като имат вече такава сила, ще върнат нещата както са били. А вие замисляте ли се, че в процеса на сдобиването с тази сила може да се наложите лично вие да убивате любимите си хора? Да унищожавате душите и телата им им парченце по парченце ? Явно не... Сигурни ли сте, че ще бъдете готови да пожертвате живота на стотици милиони деца, сигурни ли сте че ще ги унищожите брутално с този плам който гори в думите на съгласието ви? Всеки един живот, всяка болка която ще причините ще бъде прогорена в паметта ви, и никога не ще бъде забравена. Този товар е необятно ужасен и съм сигурен че не го осъзнавате истински. Вечността е далеч по безмерна отколкото може да предположите, а паметта за това което сте извършили ще гори вечно. Съгласието е лесно нещо, но не забравяйте, че говоря за действителността. Тук не е като в аниме световете, нещата са коренно различни. Но за мен това няма значение. Бих газил, мъчил и убивал брутално всеки един от милиардите хора на тази жалка планета. Ако трябва ще унищожа всяко едно живо същество, всяка една буболечка, бих запалил океаните за да съм сигурен че нищо и никой няма да оцелее. Готов съм и за много повече. Омразата която гори в мен е неутолима. Всеки един човек е виновен и заслужава да изгори в пламъците и. Готов съм да захвърля всичко човешко за тази мощ която съзрях
пич обаче "силата" в наши дни се взима кат някой манаф те надупе....
и ще си най-силния.......................педерас на земята
шанс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 9:05 pm |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
adidaf написа: А не мислите ли, че животеца дето го водите сега е 100000 пъти по-скучен отколкото, ако имахте подобна сила. Защото ако придобиете тази сила, няма по цял ден да си стоите пред компа и да тъпеете(което не е изключено като вариант), а пред вас се разкрива всичко, всичко, което искате да видите и сторите, бил ото за добро или лошо.
Не,не мисля.Има милиони неща , които мога да правя или да се науча да правя.Там е предизвикателсвото.А като всичко ми идва на готово , какъв е смисала ? Хуби ще направя няколко галактики ехаа супер и после кво ??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 9:10 pm |
|
NeoLitiC |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
DarkAzazel написа: adidaf написа: А не мислите ли, че животеца дето го водите сега е 100000 пъти по-скучен отколкото, ако имахте подобна сила. Защото ако придобиете тази сила, няма по цял ден да си стоите пред компа и да тъпеете(което не е изключено като вариант), а пред вас се разкрива всичко, всичко, което искате да видите и сторите, бил ото за добро или лошо. Не,не мисля.Има милиони неща , които мога да правя или да се науча да правя.Там е предизвикателсвото.А като всичко ми идва на готово , какъв е смисала ? Хуби ще направя няколко галактики ехаа супер и после кво ??
На практика не е наготово защото ти си пожертвал нещо за да го получиш
Но пак не бих пожертвал семейството си и любимите си хора за да получа ултимат сила защото за мен света се върти от хората които са около мен ако ги няма какъв ще е смисала мен да ме има
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 9:21 pm |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
NeoLitiC написа: На практика не е наготово защото ти си пожертвал нещо за да го получиш Но пак не бих пожертвал семейството си и любимите си хора за да получа ултимат сила защото за мен света се върти от хората които са около мен ако ги няма какъв ще е смисала мен да ме има
Хмм прав си , но не това имах в предвид пък и цената не е от такова голямо значение от гледна точка на вечноста.Чисто и просто за мен да си най-върховното създание има много повече лоши от колкото добри страни
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|