Дата и час: Съб Мар 01, 2025 10:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд всякакви предели?
 Да.  42%  42%  [ 68 ]
 Не...  35%  35%  [ 57 ]
 Да! И то на всяка цена!!!  23%  23%  [ 38 ]
Общо гласове : 163

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 5:45 pm 
Аватар

"С огромната сила идва и голямата отговорност."(или нещо такова беше)
Но на кой му пука.Много ясно че бих искал такава сила :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 5:46 pm 
Аватар

даам, общо взето се разделяме на две групи, няма да казвам на какви, за да не обиждам
Teiru-chan написа:
Нем :?
Никога не бих си позволила волността някой мой близък да пострада за да мога аз да добия сила...Все пак може да се кефя на Сасуке,ама не съм той ! :!: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
тука казваш че повече тачиш твойте близки от себе си....
просто имаш перде пред очите

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:02 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Teiru-chan написа:
Нем :?
Никога не бих си позволила волността някой мой близък да пострада за да мога аз да добия сила...Все пак може да се кефя на Сасуке,ама не съм той ! :!: :lol: :lol: :lol:

Да си Сасуке добре, мисля, че е по-зле ако си Итачи :D иначе и аз съм на твойто мнение :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:04 pm 
Аватар

Да.

Бих убил не 1-2ма за такава сила без да ми мигне окото...

Последна промяна Wind_Falcon на Вто Фев 10, 2009 9:51 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:05 pm 
Аватар

100% да, и без това нямам какво да губя

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:08 pm 
Аватар

Стига да ми се налага - да.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:09 pm 

Много ясно, като я получа тая сила, да не мислите, че ще ми пука за дребните житейски проблеми, които ме интересуват сега. Даже е по-добре да си различен, да си нещо повече, отколкото част от масата, дето се радва на едно гадже/съпруг/съпруга, къщичка, дечица, добра работа и заплащане....и подобни пъвични желания....бляк. Ако имаше начин, щях да я получа каквото и да ми струва, без да ми тръпне пръстта и да ми мигне очото :onegai: :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 6:54 pm 
Аватар

неможе ли по "тривиална" сила на по ниска цена :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 7:34 pm 
Аватар

Бих дал всичко за да имам силата "to crush,shred and destroy my enemies"
:starwars:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 7:54 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

НЕ, естествено. :bduh:
Вие малко замисляте ли се кво е всичко?
Извинявам се за грубоста, моля малки дечиня да не четат:
- условието за добиване на сила като ви е анален разпор + неизбежна мъчителна смърт за вас/всички близки независимо от величината на придобитата сила ---- ЗЕМИ тоя демидж :roll:
... всичко.... е са.... :bduh:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:07 pm 
Аватар

Pa1N написа:
НЕ
То с тази 'Сила' живота ще е по-скучен - всичко ще става прекалено лесно. Без предизвикателства и без изпитания life sucks

x2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:16 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

SayanMk написа:

Изглежда не :). По мненията си личи, че те все още не осъзнават какво точно ще рече всичко. Ти наистина грубичко го каза, но то ще бъде свръх-мъчително.
Забелязах как някои хора казаха, че като имат вече такава сила, ще върнат нещата както са били. А вие замисляте ли се, че в процеса на сдобиването с тази сила може да се наложите лично вие да убивате любимите си хора? Да унищожавате душите и телата им им парченце по парченце ? Явно не...
Сигурни ли сте, че ще бъдете готови да пожертвате живота на стотици милиони деца, сигурни ли сте че ще ги унищожите брутално с този плам който гори в думите на съгласието ви?
Всеки един живот, всяка болка която ще причините ще бъде прогорена в паметта ви, и никога не ще бъде забравена. Този товар е необятно ужасен и съм сигурен че не го осъзнавате истински.
Вечността е далеч по безмерна отколкото може да предположите, а паметта за това което сте извършили ще гори вечно.
Съгласието е лесно нещо, но не забравяйте, че говоря за действителността. Тук не е като в аниме световете, нещата са коренно различни.

Но за мен това няма значение. Бих газил, мъчил и убивал брутално всеки един от милиардите хора на тази жалка планета.
Ако трябва ще унищожа всяко едно живо същество, всяка една буболечка, бих запалил океаните за да съм сигурен че нищо и никой няма да оцелее.
Готов съм и за много повече. Омразата която гори в мен е неутолима.
Всеки един човек е виновен и заслужава да изгори в пламъците и.
:twisted:
Готов съм да захвърля всичко човешко за тази мощ която съзрях :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:23 pm 
Аватар

Аз искам силата на Бил Гейтс. Много по-реално, много по-земна и много по-могъща от всякакви измишльотини. Да бях него. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:33 pm 
Аватар

Belgarion написа:
SayanMk написа:

Изглежда не :). По мненията си личи, че те все още не осъзнават какво точно ще рече всичко. Ти наистина грубичко го каза, но то ще бъде свръх-мъчително.
Забелязах как някои хора казаха, че като имат вече такава сила, ще върнат нещата както са били. А вие замисляте ли се, че в процеса на сдобиването с тази сила може да се наложите лично вие да убивате любимите си хора? Да унищожавате душите и телата им им парченце по парченце ? Явно не...
Сигурни ли сте, че ще бъдете готови да пожертвате живота на стотици милиони деца, сигурни ли сте че ще ги унищожите брутално с този плам който гори в думите на съгласието ви?
Всеки един живот, всяка болка която ще причините ще бъде прогорена в паметта ви, и никога не ще бъде забравена. Този товар е необятно ужасен и съм сигурен че не го осъзнавате истински.
Вечността е далеч по безмерна отколкото може да предположите, а паметта за това което сте извършили ще гори вечно.
Съгласието е лесно нещо, но не забравяйте, че говоря за действителността. Тук не е като в аниме световете, нещата са коренно различни.

Но за мен това няма значение. Бих газил, мъчил и убивал брутално всеки един от милиардите хора на тази жалка планета.
Ако трябва ще унищожа всяко едно живо същество, всяка една буболечка, бих запалил океаните за да съм сигурен че нищо и никой няма да оцелее.

Еб*ти драмата го изкара.Дали съм готов да направя тези неща ?Да. Дали бих ги направил за "Върховната Сила" Не. С огромна сила идва и огромна скука.Като знам и мога всичко каква би била целта на същесвуването ми ? при това едно безкрайно същесвуване ...hell ... ей сега ако ми почука на вратата един старец облечен в черни роби и ми предложи безсмъртие срещу чаша вода ще му затръшна вратата , ка моли глупостите за които ти говориш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:36 pm 
Аватар

Belgarion написа:

Да бе пич! И аз бих понамалил хората по света, че и без тва са множко, ама да те питам като захвърлиш всичко човешко колко време ще се забавляваш да си местиш галактики. Ще ти писне на втория ден от безкрайното ти безсмъртно съществуване. Аре ако беше казал, че ще си създадеш твой собствен свят или че ще моделираш нашия щях да те разбера. Или пиши какво точно имаш предвид под тази сила, която искаш. Щото я ми кажи как ще забавляваш безплътната си душа щом няма да си човек и ще унищожиш света:lol: ? Един вид на един бог би му било доста скучно ако няма как да се забавлява с девици (попрочел си нещичко от митологията надявам се). Има да си мандаш паламарката между планетите и да се чудиш за чий ти треаше цялата тая галимация.

Death or Glory
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]