|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 4:45 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд всякакви предели?
Ако знаете начина, имате таланта и възможността, бихте ли рискували всичко?
В случая не говоря за контролиране на маси хора, климат, или нещо също толкова тривиално...
Говоря за върховната сила, сила с която ще можеш да си играеш със цели галактики така както можеш да си подхвърляш зарчета.
Дори ако това "всичко" включва смъртта на най-любимите ви хора, дори да струва живота ви, или дори душата
Готови ли сте?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 5:14 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
ако говориш за всичко, ама баш всичко, време, пространство, измерение, материя, и квото може да има....тогава може даже да не знаеш за какво говориш.... и та товага бих дал всичко, нали след това ще си направиш твое от нищото
ама вие си нямате на идея какво ми изниква във въображението, ние не си говорим за бог... ние си говорим за... нещо за което даже няма дума!!!
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 5:22 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
Dasher написа: много ясно кой иска скучен живот! ето кой: Цитат: Не.За какво ми е? Цитат: не така ми е кеф
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 5:30 pm |
|
Darth Raven |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 30, 2006 7:34 pm Мнения: 226 Местоположение: The Star Forge
|
Dasher написа: много ясно кой иска скучен живот!
Съгласен съм.
Power leads to victory.
The dark side of the Force
offers unimaginable power.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|