Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 12 [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 9:03 pm 
Аватар

И аз се присъединявам към рикуеста.

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 9:28 pm 
Аватар

ем..аз сега ще започна, но нз колко време ще ми отнеме да ги качвам :/ може и да е по-добре с торенти да ги дърпате...чака се повече време, но няма начин :)

започнах с първи епизод..един по-един ще ги качвам, но нз колко време ще отнеме ^^ ще чакате..тъкмо ще има повече тръпка така :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 9:49 pm 
Аватар

Arigatou gozaimasu!!! :D
Като трябва, ще чакаме ;) Важното е, че поне ще можем да го гледаме :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 10:56 pm 
Аватар

Ми то всъщнот и аз чакам още линка :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 11:35 pm 
Аватар

Бе сега се поразрових и открих качени и двата сезона. Единственият проблем е, че линковете са за MegaUpload, който е просто кошмарен :roll: В момента, каквото и да правя, само ми иска ш*бания туулбар, а преди му бях сложила нещо, нз-си-там-какво-си, и си теглеше безпроблемно, пък сега... :evil:
Ениуей, пак ще дам линкове, пък дано ти имаш повече късмет :) Ако се наери и някоя добра душичка да удари едно рамо... я да качи сериите някъде... я да помогне с MegaUpload-а, ще съм много благодарна :D
Season 1 :arrow: http://idols-unlimited.com/hana-yori-dango
Season 2 :arrow: http://idols-unlimited.com/hana-yori-dango-2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:08 am 
Аватар

Ми верно, инсталирай го и няма да имаш проблеми, пък също и тази тема :arrow: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... megaupload

Иначе нищо против да ги кача нещата, обаче (нали се сещате, че винаги има едно обаче), единият сайт дето мога да качвам до 1гб, щото сериите са по 700 мб може да сваля само с експлоръра, което не е чак толкова лошо като се замислиш, но и една притурка трябва да се сложи ама то си е обяснено, оправих се лесно. А, тая притурка покачва и скоростта на сваляне към 200-250 мб.
Другия вариант е в бадонго, което обаче автоматично разцепва файла на такива от по 100мб и трябва да ги теглите поотделно и после да ги съединявате, като има и лимит за деня. На мен ми е еднакво лесно и на двете места, ама мисля че първото място е по-лесно за сваляне.
Гигасайз постоянно ми зацикля и от три качвания сигурно 1 завършва невредимо. Ако се сещате други сайтове, дето да мога да ги кача - заемам се!!! Все пак това ми е един от най- най- много любимите сериали!

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:12 am 
Аватар

limon4elo написа:
Ми верно, инсталирай го и няма да имаш проблеми, пък също и тази тема :arrow: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... megaupload

Ми точно от тая тема бях следвала указанията и сега като пробвах иска туулбара, а преди си бачкаше идеално :? А за самия туулбар май някой беше споменал, че не ставала работата, ма не съм много сигурна... А бе де да знам, ако мога да го избегна...

От двата сайта, за които спомена, първия и на мен ми се струва по-удобен, само ще трябва да обясниш какво се слага, как се тегли и т.н. :)

И мерси предварително :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:39 am 
Аватар

Ми сега качвам първите 6 епизода на други сайтове, да видим там как ще е. При ъп-файла като отворите линка ако сте с друг браузър ще ви излезе името на файла и съобщение, че трябва да го отворите с експлоръра, няма нищо, отваряте си го там копи/пейст и то ви казва, че трябва да качите една програма ADSTechnology, която просто няма как да не забележете, та инсталирате я, не е тежка, към 300 кб и накрая цъквате да си теглите файла. Отдолу при часовника ще се появи една иконка, която ще показва, че програмата е изключена и така ще си седи до момента, в който не почнете да дърпате файла, тогава се активира и увеличава скоростта на даунлоуда.

Няма да има проблеми, днес качвах един друг филм и разбрах, че е бил свален успешно.....Ми щом аз се оправих с нея, дето все нещо не доглеждам и пропускам, мисля че не е страшна.
Сега само стискайте палци да не ми се прекъсне връзката нещо през нощта и утре сутринта или по някое време през деня ще имате епизоди :mrgreen:
(дано, дано всичко е ок)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:58 am 
Аватар

Ха дано! :D
Мерси, че се занимаваш с нас, много сме ти благодарни :D :ave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:17 am 
Аватар

Дорогие друзя, нета през нощта се е скапал, ама и какво очаквам - 6 епизода да качвам наведнъж, явно ще карам по-спокойно. Ениуей, ето ви една зарибявка, клипче на Араши към песента от филма.

http://www.sendspace.com/file/92f816

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:16 pm 
Аватар

Готово, готово!!!!!
Най-накрая се оправих с това фтп и ето го резултата - *красотаааа*сигурно пак там ще кача другите серии или на друго място, ще видя....
Ето и линкове към мегаъплоуда ако не ви се чака - тук са всичките
тук има торенти за мераклии

Последна промяна limon4elo на Сря Авг 22, 2007 10:25 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 9:39 pm 
Аватар

Мерси, страшна си :D Ако можеш продължи да качваш в датата, от там нямам проблеми с тегленето и връзката е добра :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:28 pm 
Аватар

Мда, но и мястото бързо свършва, иначе и аз там нямам проблем с качването - страхотна скорост. Добре, може да пробвате и от това място с мегаъплоуда дето го дадох. Боже, защо всички връзки водят към мегата???? :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 10:58 pm 
Аватар

Защото ония от BgShare са идиоти :evil: Ако не бяха правили никакви промени и си го бяха оставили както преди изобщо нямаше да се налага да се занимаваш да го качваш наново :x Ама какво да се прави, такива сме си българите - не може да има едно свястно нещо и да не го развалим :roll:
На датата всъщност колко може да се качи? :o Защото ще се хвана с мегаъплоуд само в краен случай - тегли бавно и все някакви ограничения дава :roll: :evil:

ПП: Гледах първия епизод и мога да заявя следното: RUI FAN FOR LIFE! :twisted: :twisted: :twisted: Много повече ми харесва от главния герой (чиято прическа btw ме побърква и направо не мога да я гледам). Много се накефих на крошето на Tsukushi - как я гледаше после Doumyouji =)) Сериалчето е просто велико!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:31 pm 
Аватар

Мани, мани, това ми е любимото и първото сериалче, тогава като го гледах всички ми възхваляваха МацуДжун - Домйооджи, ама на мен нещо не ми харесваше. И чак след няколко сериала с него така му посвикнах, абе все пак радва момчето, но първоначално не особено (поне мен).

ОТ ДРУГА СТРАНА - АЙДЕ ДА ПРАВИМ ФЕН КЛУБ НА ОГУРИ ШУН!!!! РУИ ПРОСТО Е СУУУПЕР И Е ВИСООООК И С ТАЯ ПРИЧЕСКА - 100 ТОНА ЛАК ЗА КОСА :lol: Обаче ми е любимец.

Ми за датата - до 2гб е свободното, после всеки следващи 2гб се доплащат, нали се сещаш, че сериите са по 700мб, ама аз така или иначе ги имах, така че няма значение. Супер поне че първия сезон е 9 епизода. Поне в бгшера новия да бяха направили така както се говореше и с смс да си осигуряваш неограничено пространство, така сега много тъпо. Май е около 1-2 гб и там и на всичкото от горе нещо не мога да ъплоудвам там, дава ми грешки и ме изхвърля. ок, пробвам пак на едно място за 6ти епизод.

Не, не, сериалчето си е супер яко и честно казано много ми се щеше да възродя поне част от старите връзки, не че имам чак толкова много свалено (абе като се замисля, не е и малко) ама просто ще отнеме време. Добре, дай да видим с "Мъжете върху цветята" какво ще стане и така.

ХМ, БТВ НЯКОЙ АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАХВАЩА С ВТОРИ СЕЗОН....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 12 [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]