Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 10:30 pm 
Аватар

DeathSoul написа:
много е хубаво мисля, че беше по някаф филм или нещо подобно.На мен попринцип аниметата с мечове скачане и викане си ми харесват :lol:

Това аниме е направено по невероятно известния филм "7-те самурая". Не съм сигурен дали беше членувано. А и май имаше роман за това. Та така де. Не е "някаф филм" е по много известна история. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 11:22 pm 
Аватар

SunshineLovesCandy написа:
Аз мисля,че филмът бил направен по легенда, а анимето по филма... Нещо такова. Изобщо не съм сигурна,само смътни спомени.
дам
и аз така мисля :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:08 pm 
Аватар

Бих казал само,Старо но Свежо 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 05, 2007 1:14 am 
Аватар

И на мен ми се понрави.
Отначало арта беше Перфектен (С главно П),но после... трагична история...
Много се развали. В началото гласъм на Катсуширо звучеше по-женствен, но в края вече "Вкусил вкуса на войната"
7/10

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 05, 2007 3:02 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

dream_dragon написа:
DeathSoul написа:
много е хубаво мисля, че беше по някаф филм или нещо подобно.На мен попринцип аниметата с мечове скачане и викане си ми харесват :lol:

Това аниме е направено по невероятно известния филм "7-те самурая". Не съм сигурен дали беше членувано. А и май имаше роман за това. Та така де. Не е "някаф филм" е по много известна история. :wink:

За роман не зная, но анимето е правено по "Седемте самураи" на Акира Куросава - един наистина великолепен филм, макар и много стар."Великолепната седморка" също е правена по него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 2:00 am 
Аватар

Отначало бях доста скептичен относно анимето , но реших да му дам шанс ..... и не сгреших ! Даже се зачудих на ниската оценка в анидб ,обаче като му видях края разбрах причината ! Не че останах разочарован , но доста тъпичко според мен.... накрая всеки си хвана пътя, е естествено имаше и една две мъдри приказки де :) ! Относно героите пича със зелената коса най - ме кефеше (името му беше с нещо с К... ама така и не го запомних) , а този който минаваше за главен (сенсея на пича със зелената коса :lol: ) най-много ме дразнеше и странно защо ми приличаше повече на индианец отколкото на самурай , но карай да върви.......Ако трябва да опиша историята с една дума то тя е - интересна! Хареса ми как се преплитат елементи от "Седем самураи" и "Великолепната седморка" :o !Силно се замислям дали да не влезе в колекцията ми , можеби ще му дам този шанс (отначало много ме заплени историята :) ) , но с това тъпо изпълнение накрая :? .........

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 10:39 am 
Аватар

Много ми е противен героя :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:16 pm 
Аватар

Кой от всичките :lol: ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 1:13 pm 
Аватар

Абе Kambei и тоя русия с червеното, май Кyuzo се казваше, са най-големите пичове. Техника също беше готин, както и машината. Негъра също и хареса, както и момичето, но най-младия зеленокоско ме издразни най-много. Ако питате мен това е най-тъпия персонаж в цялото аниме и единствения, който развали историята и уби най-големия пич. Представи си, някакъв свръх добур самурай, го застрелва някакво лапе. :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 2:11 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: dream_dragon, еми какво да ти кажа всеки си има вкус ! Лично на мен най-много ми хареса Катсуширо (проверих му името :) ) ! Най-много развитие имаше в този персонаж , защото помисли малко той беше изправен пред дилемата дали да стане самураи във ера , в която те не са вече нужни и през целия сериал се терзаеше вътрешно ! Иначе съм сагласен с тебе , че Риозо (Кyuzo както си го написал ти) умря малко нелепо , но пък си беше доста реалистично ! Грешки винаги стават на бойното поле :? , а и все пак Катсуширо спаси учителя си ! Колкото до другите да и на мен ми харесаха ,особено машината (Нунки :lol: ) най-много яд ме хвана за него като умря :? ! И то какво стана накрая пичовете измряха , а старите ветерани оцеляха :lol: ! Не мога да скрия разочарованието си и това си е ......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 11:12 am 
Аватар

Мене пък именно мудността на действието отначало ме грабна. Аз много обичам когато действието се развива бавно, без да бърза за никъде. То естествено всичко си има граници, но Samurai 7 не ги преминава, или поне не моите :) Като цяло ми хареса, въпреки че се посбоза по едно време. Има ли смисъл и аз да казвам че любимец ми е Kyuzo? :P Нещото което най-много ми хареса в този персонаж е че той не изразява чувствата и мислите си чрез приказки, а с действия. Колкото анимацията - беше много изпипана, направо мехлем за душата. Всъщност като се збоза само заради добрата анимация продължих да гледам. Като цяло ми хареса. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 1:04 pm 
Аватар

Зна4и Самураи 7 е наистина велико аниме и графиката е яка и вси4ко но има 1 малак проблем на последак ми омразна :( :( :( :( Но се пак е Класика!!

П.П Се пак надям се да не съм обидил някои фен на самураи 7! :) :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 8:30 pm 

От 2004та е :).

Профил  

Заглавие: 777
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 10:36 pm 

супер ее !!!!! така и не разбрах имали продалжение :shock:

Профил  

Заглавие: Re: 777
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 11:01 pm 
Аватар

3liza написа:
супер ее !!!!! така и не разбрах имали продалжение :shock:

http://anidb.info/ :roll:
С една дума - НЕ

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]