|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 11:35 am |
Naku |
|
 |
|
Униформите те правят еднакъв с останалите... Идеята им е да се преодолеят различията между хората в училище. Тоест тези с много пари да не изглеждат много по-добре от другите и да не ги подтискат с нови дънки всеки месец. Като цяло това е остаряла идея. Отдавна е минало времето, когато само дрехите са били различни в класите. Другото... в нашия свят трябва да си различен, да знаеш как да се отличаваш от другите, за да те забележат. Униформите възпитават в стаден инстинкт, тоест те са вече остаряла работа. Аз съм против!
От чисто лична гледна точка... Униформите са плисирани поли и ризи... Не благодаря. Първо плисета не ми отиват, какво де... не всички поли са за мен. И второ мразя да нося ризи до мозъка на костите си. Както и в моята представа костюма е за възрастни мъже, не за момченца... Те не се държат на ниво за костюма, който са облякли... просто още са малки. Пак съм против!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 11:22 pm |
 |
Crap |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
BuPyC написа: да щото така ще мога да го нарушавам и да се дразня с даскалите 
).gif) евала
тва за приравняването на богатите и средно заможните/бедните е пълна простотия
са ако мн се комплексираш,че груьо носи сандали за 300 лева,да,уноформата може малко да смекчи тоя комплекс
ама груьо пак ще си носи гсм-а за 2000лв и ти пак ще се сдухваш
има време да се носят сака и вратовръзки - на бала,на работа ако се налга...така че според мен униформите убиват част от кефа да си ученик,колкото и да е малък тоя кеф
точка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 12:01 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Domus написа: За, от фетишистка гледна точка... 
Напълно съм съгласен с теб
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 12:25 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
the_real_maniac написа:
Бельо ли  , то пък за какво ще им е ).gif) , нали си имат 10см полички все пак
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|