|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 2:09 pm |
 |
the_real_maniac |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
Нямате особено голямо спасени хахаххаха
Ако бях сред 20+ момичета в един клас и бях само момче нямаше да има проблем  Какво токлова аз съм момче и точка
Пък и ... ако са свободомислещи няма да се ревнуваме, ами ще се .... мммм  ops:  Така де ... ще е фън, но сигурно омръзва.
А аз какво да кажа като бях в клас с 1 момиче в средното  В началото май момичетата бяха с 1,2 повееч от нас  но не помня точно сега
Та ... като минавах(ме) покрай 18-то все едон хахххахаха не бяхме на наща планета, напраов да открейзаш хахахах
Първата година мина нормално, защото имаше 3 тона глупости на който да обърщаш внимание, но след това в 9-ти,10-ти клас хахах беше вече фън, защото в един момент наистина почваш да се чудиш ае къде ходят тея момичета хахах и като излезеш от даскалото всъщносто виждаш че ги има, само че са отвън хахахах  Откачена история, но много момчета на едно място води до ГРУБИ простотии , от тип мятане на столове и прочие
хахах да ви кажа ли че от 600 ученика и не знам 10-15момичета в цялото даскало (Машиностроително е ) ... мии две момичета се збиха ЗАРАДИ ЕДНО МОМЧЕ ! хахаха .. ... горките сигурно с абили много заблудени , а момчето го видях ,... хаха много зле .... (даже за първи път го виждах, явно не се е мяркал много мнго хахаха)
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 18, 2007 2:02 am |
 |
the_real_maniac |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
знаеш ли защо , много просто
всеки си е представил готината за него си униформа и си мисли , че нея ще си носи , а затова че в БГ ще гледат да ви вземат парите ... и ще пробутат shit материал със shit дизайн, еми ок .. съгласен, пука ми , това е тема .. анкета ,в крайна сметка няма ей сега училищата оп нея да въведата униформи хахах
иначе ако пак бях в даскало щях и униформи щях да кажа едно логично нещо
риза , панталон -> да
вратовръзка , сако - по избор
момичетаат -> поли - да , вариант с панталон - защо не и пак избор
пп: в белите държави общо взето май е така  , но ... то що ли да се чудиш че хората могат да мислят ? а  хахаха
ох айде стига ми за днес ... мисли и размисли ... действия трябват
лягам да спя, че утре ме чакат задачи - действия ...
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 18, 2007 8:25 am |
 |
TheTeam |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:19 pm Мнения: 142 Местоположение: Sofia
|
Тотално за! Идеята за униформите е чудесна. Целта е да се приравнят всички ученици, за да не се разделят на групид по вкус, материално положение и тем подобни, а да са единни. Униформата няма да направи никого това, което не е, но поне ще се премахне така познатото ни "по дрехите посрещат...". За нас, момчетата като цяло не е особен проблем да влизаме в така наречената мода (от финансова гледна точка), но много момичета пръскат луди пари, за да си мислят, че поддържат "ниво"... За това, че ако носиш нещо, което на теб ти харесва, а на другите не и какви проблеми произтичат няма да говоря... А колкото до университите, тъй като и аз попаднах там... и там може да се въведат униформи. Естествено да не пропускаме и факта, че всеки който уважава учебното си заведение трябва да е готов да носи цветовете му и значка с логото...
П.С. До колегите от 4ти километър - кажете как са униформите, де? Да има малко нормална подкрепа
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 19, 2007 3:15 pm |
 |
faye |
|
 |
|
аз съм за  Обаче да не е задължителна и да можеш да избираш между няколко варианта. Все пак не искам да съм клонинг на още 9999... човека.
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|