|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 5:58 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
dwigga написа: Naruto (1st season) си остава едно от най-дборите, които съм гледал. До ся съм го гледал 4 пъти (1 от които с филърите) и скоро трябва пак да го гледам. В сериала човек има всичко. Екшън, Комедия, Драма, шоунен. Едва ли има някой с повече опит в Сферата, който да не го е гледал.
Ъъъ не всъщност има само шоунен. В шоунен жанра се включва много екшън, малко комедия и мъъъъничко драма. Проблема е че това е една от най-лошо адаптираните за телевизия шоунен манги евър...стои редом до air gear.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 6:26 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
аз 1вата манга не съм я чел, щот гледах направо анимето и го намирам за много добро. Така че за адаптация немога да говора... MY BAD относо шоунен *THING* бях прочел някъде, че нещо съмвсем различно, но вече ще знам ops:
Виж за Air Gear мога да се съглася...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 7:40 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
тнх за поеснението вече ми е кристално ясно въпросното понятие. btw знам, че всички са шоуненни както и да е...
Става въпрос, че Наруто е на челните места в "класацията ми"
Анимето те впленява, прави те съпричастен към всичко което се случва, няква хипер съвкъпност от преливащи мотиви... Бате Кишимото ги разбира нещата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 12:10 am |
|
mirey |
|
|
|
Naruto си е чиста класика. Страхотно аниме.
Аз поначало не съм по шоунени, тъй че даже аз да казвам, че е страхотно, значи това наистина говори нещо. Беше ми ясно че става въпрос за някакви, които само се трепят кат' луди, обаче тук наистина си я има драмата. Някои по-тежки моменти успяха да ми изкарат сълзички (а аз никога не съм плакала на каквито й да било филми, shanaro!!) Това, което ме зариби по него бяха най-вече 4-та и 5-та серия, или по-точно момента, в който Какаши влезе в действие и напрай тея тримата на две стотинки Фаворит определено ми е епизод 101, дето искаха да му свалят маската (там пък ги напрай на една стотинка ). Сега следя Naruto Shippuuden и пак повтарям - това е класика и не е за изпускане.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 18, 2007 5:57 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
pavlina_1990 написа: УЖАС!!!!! Гласовете са ужасни и актьорите не влагат никакво чувство! Наруто не е имал по-стряскащ глас!
на български е по зле xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|