|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 11:52 am |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Тогава маниака ще отиде по къса пола, че все някой трябва да е xD
Тъкмо съм доволен че аз сигурно няма да ходя и няма да ми се наложи да гледам xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 11:52 am |
 |
the_real_maniac |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
@Еритзу-чан
Поличка и суичърче ....  ops:
Може ида е по-дълга
ти за какъв ме помисли O MYYY GOOOD
Аз се радвам на теб, а не само на външният ти вид o.O hahahaha
но пола и суичър е Н1 за изкушения .... който не го знае .. пфуу ... нищо не знае
едит: Писулка - простак хахаха , не сериозно , по вулгарно не можа ли ? хахахахахах
едит2 аЛООоооо frostburn е казаха ти в Америка за слонове ... никви поли няма да обличам е*ати ... кога .... от Perverts станахте ... haha ее не тая тема ме разби пп: костюм може
Последна промяна the_real_maniac на Пет Авг 17, 2007 11:54 am, променена общо 2 пъти
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 11:58 am |
 |
Eritzu-chan |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 11:30 pm Мнения: 402 Местоположение: †•Ада, Подземното кралств
|
the_real_maniac написа: @Еритзу-чан Поличка и суичърче ....  ops: Може ида е по-дълга  [/b]
С удоволствие ще облека от години насам пола, ама кат са сета миналия път на републиканската как обиколихме сички тепета много не ми се ще да се катеря с пола
_________________ Real Eyes Realize Real Lies
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 12:05 pm |
 |
Aspirin4o |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
PiZuLkA написа: Моля не оспамвайте моя скъпоценен спам >.<
Що бе, Спамът движи света
Но щом такова е вашето желание - По темата:
Какички в къси полички -ЗА
Дебели кранти в къси полички, които едвам издържат на напрежението, на което са подложени от тяхната излишна, мазна сланина - НЕ.
ПП: PiZuLkA, това за Спам ли се води?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 12:08 pm |
 |
Eritzu-chan |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 11:30 pm Мнения: 402 Местоположение: †•Ада, Подземното кралств
|
Aspirin4o написа: PiZuLkA написа: Моля не оспамвайте моя скъпоценен спам >.< Какички в къси полички -ЗА Дебели кранти в къси полички, които едвам издържат на напрежението, на което са подложени от тяхната излишна, мазна сланина - НЕ.
Е така не може! Да изключат сички дебели от училището за да може ти да се кефиш на слабичките ли??
_________________ Real Eyes Realize Real Lies
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 12:08 pm |
 |
PiZuLkA |
|
 |
|
Не ест... не е спам ^^
И моето за да не е спам... Ъм... Ъъъ, какво да питам?....
А да! Някой има ли една дъФка
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|