|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 10:51 am |
ThaiArt |
|
 |
|
Униформите ги въвеждат , за да могат да заличат социалните различия ....
Има няколко училища тук , които въведаха задължителни униформи .... хората казват , че е адски неудобно и средновековно .....
Идеята беше всяко училище във Варна да въведе униформи , но нашето се изпинизи и въвъде само "медальончета" , които дори директора не носи
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 10:58 am |
 |
NiKi-S |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 11:54 am Мнения: 778 Местоположение: Евтерпия
|
Enjyu написа: Enjyu написа: Абсолютно против! Не обичам да съм облечена като някой др, не обичам да нося (свъщност мразя) поли, както и да ми налагат какво и кога да нося  За това...не, не ми харесва идеята за уноформи ;Р
100% съм съгласна
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 11:12 am |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
Абе обикновенно съм против ама ако се направят от ученици(от училището за което ще са) и всички са доволни от резултата може пък и да се носят
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 11:14 am |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Тука дори и да ни сложат униформи, ще са възможно най-гадните от всички възможни съществуващи модели
Иначе си умирам за момчета в костюмчета и с вратовръзки... охххх
Иначе ако сложат простите униформи - бяла ризка + къса поличка (е тя дължината е по избор ест.) / за момчетата панталонки и като затегнем едни вратовръзки около шиите... Ах рай  ops: !
Няма нищо по-готино от вратовръзките
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 11:19 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
Cagalli написа: Няма нищо по-готино от вратовръзките 
о.0,о.О
няма нищо по-кофти от вратовръзките
иначе момичета с такива полички като от vegetosayajin подписа ще е много kawaii
но мене какво ме интересува, аз минах даскало в края на краищата
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 16, 2007 12:32 pm |
 |
veso79 |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 07, 2006 10:07 pm Мнения: 109 Местоположение: Варна
|
Защо някои хора смятат, че с въвеждането на униформи се опитват да им се наложат, кое е толково лошо на униформата. Училищата са общественни заведения и според мен някаква норма в облеклото трябва да има. На запад и на изток по-класните учебни заведения си имат униформи, нима се смятаме за по-свободомислещи от тях! По юзъра ми се разбира, че съм набор '79, имало е години през които съм носел униформа, имало е и години през които не съм носел, завършил сум ТУ Варна(един от най-добрите ни университети), живея във Варна и виждам 13-14 годишни момичета да ходят на училище облечени доста провокиращо. Не ме разбирайте погрешно - не съм поп, фен съм на Hentai-я, но дори и в хентай аниметата момичетата имат униформи.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|