|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 12:23 pm |
Kimon |
|
|
|
Драмата в началото ми беше по-интересна.Но сега,след четвърти еп, просто започва да ми изглежда като досадна боза ://.Е,да-не отричам,че епизодите имат и своите моменти,когато просто си на пода от смях...Но засега започвам леко да губя интерес.Дано занапред да е по-добре ХD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 6:27 pm |
|
ADeLL |
|
|
|
ААаа~ добре е ,много е добре даже Хана Кими...мислех ,че ще го окъкат ,но е супер,най-накрая се освободих от КСК и съм се отдала да гледам дорамки, до 5 еп. съм на Хана Кими и не мога да се отлепя,имам слабо сърце мнооого слабо ops:
Тва е нечовешко, а покрай основните фигури сигурно сте забелязали сладурчето дето вижда духове(Aerith го е забелязала знам ...аз ) А Икута Тома...ще ме убие честно,срахотен в Акихабара,но и тук е на ниво!!!!
ПП.Много fangirl-ско мнение ама ще ме прощавате,каква реакция може да се очаква като ги изгледах днес на веднъж и петте епизода....още малко и nosebleed ще получа
_________________ Currently watching:
HanaKimi Hanayome to Papa LLL Stand Up!! GoongS Strawberry on the Shortcake
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 12:17 am |
|
sunako-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 11:41 am Мнения: 63 Местоположение: blagoevgrad
|
еми хубаво е, че си стигнала до 5-ти..аз гледах 6-ти, но от това само нямам търпение да изгледам и седми и тн... любовта започва да се разгаря..и хорикита маки и шун започват да осъзнават чувтвата си ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 28, 2007 9:24 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Моля ви се някой да ме спаси от омагьосания кръг на MegaUpload, Rapidshare и Savefile Ползвам линковете тук и всичките са за един от тези три сайта. За MegaUpload няма и да споменавам - изтегля една част от серията, втора много рядко ми позволява да пусна, казва да чакам не-знам-си-там-колко часа. Rapidshare никога не ми е давал да тегля, така че него съвсем го отписвам, а при Savefile непрекъснато има "Sorry, the free service is at full capacity" Побърках се направо, а не съм изтеглила и първата серия.
Please help me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|