Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 7 [ 101 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2007 5:21 pm 
Аватар

Ами то ако стане както в първи сезон, значи повече от половината епизоди трябва да са филъри. Това за спайдър лейди арката, Агеха беше казала, че много иска да го види анимирано и спомена нещо за ова, но така си и остана...Кросоувър с Тсубаса най-много ме съмнява да има, но поне хубавите истории, които /поне за сега/ нямат нищо общо с него, дано ги запазят.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2007 5:45 pm 
Аватар

Оооо, ако говорим за истории, все ще ги съберат в 24 епизода :lol: , мисля :roll: Повод за притеснение от моя страна няма, като се има предвид, че сериалът ще излезе някъде 2008, а тогава ще е и завършена manga-та. :? Обаче само какво съвпадение - тъкмо съм започнал да си припомням епизодите на xxxHolic и сега втори сезон. :D Как казваше Yuuko: "there are no coincidences, only hitsuzen"? :mrgreen: Между другото, когато човек гледа/чете нещо втори път, открива неща, които ги е пропуснал. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2007 11:02 pm 
Аватар

Силно се надявам да включат Кохане, Спайдър Лейди Арката, историята около Химауари и останалите дребни истории.
Сега може и аз пак да гледам 1ви сезон, породи ми се голямо желание.
Бтв има си и промо картинка. Картинка, картинка, картинкаа~ *откача*
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 12:02 am 
Аватар

Булка, само нЕма да се шашкаш. :lol: От теб се иска спокойствие, силна храна и здрав сън :lol: :lol:

Като гледам картинката -> това въже -> сещам се за Spider Lady, освен, ако не са решили да го ударят на садо ХD :lol: И определено има подобрение по анимацията, поне така изглежда на пръв поглед.
Damn, тая картинка не можаха ли да я направят по-голяма, Окьоравих се, докато се взирах в очите на Watanuki -> май са си сини. От тез звънчета се сещам и за друго ->
spoiler написа:
случая с момичето, което се страхуваше от собствената си къща, а всъщност се оказа, че е призрак

Естествено това са само голи предположения. :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 12:15 am 
Аватар

Ама аз нямам нито едното от трите :(
На мен пък първата ми мисъл беше за the red thred или каквото там беше, но това мина и замина вече. По-скоро си е просто хубава картинка за привличане на вниманието.
Сигурно скоро ще я има в по-голям варинт. А очите на Уатануки направо може да се правят облози какъв цвят ще са. По-добре от Камуй, чиито съм виждала в синьо, лилаво, кафяно-жълто и май и червено. :lol:
Анимацията силно се надявам да е по-добра, но едва ли може да знаем само от това още...Поне озвучителите компенсират.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 11:55 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Вече съм на 15ти епизод, и нищо интересно не се случва....
малко прилича на сюжета на Devil May cry (това твърдение е въз основа на 15те епизода които съм гледал) иначе казано без смилени мисии
Та искам да попитам ще се случи ли нещо по-нататък или да дропвам анимето?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 12:08 am 
Аватар
Пантсу Мастър

0_о Без смислени мисии!? Човеко всеки един епизод на холика е бъкан от информация относно човешката психика и е пълен с морални разсъждения. Как ти хрумна изобщо да го наречеш безсмислено? :?
Иначе епизодите са си сами за себе си. Няма някаква основна сюжетна линия. В мангата има, но при анимето е премахната.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 2:39 am 
Аватар
Ecchi Warrior

@thefolenangel до момента съм изгледал 335 анимета с 5422 епизода, а единствено ХХХхолика успя да ме разплаче!! Нещо да ти говори това?
Анимето е невероятно, и вероятно няма да го забравя никога :blush:
А Safiir е 100% прав ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:55 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

И пишките ли ще си мерим? Аз съм изгледал 205 анимета с 4729 епизода
и xxxHolic ми се струва безсмилен, всеки с мнението си точка по въпроса.
Щом няма сюжетна линия, го дропвам...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 12:19 am 
Аватар
Ecchi Warrior

@thefolenangel казах ти тези цифри за да добиеш идея, че приказвам на база огромните количества гледани анимета, а не просто така. Но ти явно предпочиташ да мислиш на примитивно ниво... Ок, щом искаш дропвай го, и без това е явно, че няма да схванеш дълбокия смисъл заложен в него :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 12:43 am 

Бел не му обръщай внимание
и той ще порасне...

И все пак за първи път чувам някой с толкова голяма "пишка"
Цитат:
Аз съм изгледал 205 анимета с 4729 епизода

xDDDDD
да се изказва така за Холика...

Но нека не подхващаме темата за "уникалните" сюжетни линии при шонените. Хранил съм не малко анимета по инфо/скриинове/няколко изгледани епизода ,но като съм се хващал да ги изгледам до край, да прочета мангата мнението ми се променя.

И въпреки, че съм голямо фенбойче, ще се restrain-на от безмислен флейм ^_^ ... осмисляй това, което гледаш, да разчиташ изцяло на сюжетна линия fails...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 7 [ 101 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]