|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 11:39 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
vovich написа: В кой еп пристигна онзи гейчето на земята на мутата,че не помня, а това беше последният епизод ,който гледах и искам да продължа да ги гледам ами то и двете са гейчета чернокосо и подчинения му... Значи ако става дума за чернокосия става дума за 13ти епизод, другия е на 14ти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 07, 2007 2:29 pm |
|
faye |
|
|
|
Новия епизод ми беше малко странен. Очевидното сила на децата се очакваше да не бъде напълно добре възприета, но Жоми да се държи по този начин това не го очаквах. Досега мю бяха жертви на обстоятелствата но сега се превърна във война, където каквото и да стане не можеш да кажеш кой е прав и кой е крив. Това е по скоро признак че Жоми още се развива. Другото което ми беше странно беше отношението на групата на Тони. Добре, смятат Тони за техния си лидер но не разбирам причината защо оспорват Жоми. И от тях се очаква да пораснат малко в слвдващите епизоди инак нещата ще стават от лоши по-.
ПС Малко от малко повечко хора почнаха да го следят за което се радвам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 08, 2007 4:39 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Jommy и той горкия яко се заслепи от това преследване и ми падна във очите. Малчуганите порастнагха и взеха да му се смеят, сигурно скоро със онуй дългокосото ще предат Мю-тата . Аз лично очаквам това да стане и по някакъв начин някой да ги изтребе или постави на място, много надути тенджъри ей.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 11:56 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Тази група ми се издига в очите..... доста са бързи, дори повече от предишната...... както и да е, на въпроса:
Жоми нещо не ми харесва как се промени изведнъж... Въпреки че сега е по инициативен, ме дразни начина, по който подхожда на нещата..... липсва ми готиното хлапе дето мислеше за всички.... и въобще не ми харесва как използва децата.... то вярно, че и те не са цвете за мирисане с това държание, ама все пак.......
Тони не мога да го разгадая (в един момент ми се струва, че мрази Жоми за това, което го кара да прави, а в друг, че е единственият му съюзник в сегашната мисия), също и Кийт...... като разруши етаж 001 и станцията си помислих, "Брее, най-сетне му дойде акъла в главата!". А то какво..... оказа се, че работи за по-висшата система и ще продължи със задачата да унищожи Мютата......
Стана много оплетено и объркано... Но ми харесва още повече заради това..
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 12:21 am |
|
Haruka |
|
|
|
Съгласна за групата. Направо бях забравила какво е да има превод веднага като излезе епа.
Иначе този ми хареса. Кийс най-после разбра всичко. Това, че всички са били избрани, за да са около него и само заради него ми звучи малко прекалено. Света се върти около Кийс..А той мина от Майка Илайза на най-висшата. Алчен човек Все още ми е напълно непонятно какво иска.
Тони ме израдва като каза, че не го интересуват хората и мютата и иска да служи само на Джоми. Просто имам слабост към откачено лоялни хора. Дано не го предаде.
Бтв не искам Джоми на е толкова безчувствен
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 7:20 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
След последните 2 епизода всички герои в анимето ми се струват отрицателни и яко си играят игричките. Май Jommy ще се промени едва когато онзи червенокосия посегне по някакъв начин на Physis. Относно Пинокио(дървеното човече, което иска да стане момче) то си е съвсем нормална реакция от негова страна да се подчинява, макар и аз да си помислих, че ще се промени. Вкараха Мю-тата в капан и явно голямата битка е на 1-2 епизода доста загинали и от двете страни сигурно ще има.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 8:38 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тази темичка яко хвана прах, а изминаха 2 епизода . 21ви определено беше доста добър, яко се настреляха всички и все пак онзи тъпак Anyan за пореден епизод ми падна в очите със своите действия, очаквам в другия отново да му спасят клонирания задник. Tony обаче какъв berserk стана не е истина отиде им цялата флотилия на хората
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 9:13 pm |
|
faye |
|
|
|
истина епизодчето хубаво беше Всички освен Кис показаха подобрение в характерите си.
Но ще се въздържа от подробни коментари докато не свърши Все пак са само още 3 епа
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 7:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Свършиии, бляк... Хайде относно края и тн ще пусна коментар по-късно, че бая фенове още не са го гледали последния епизод и може да ги наспойля яко.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|