|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 1:28 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
TenshiTokage написа: Глобалното затопляне не почна от миналата година ... аз имам наблюдение от 10 и повече години насам ... а дори не съм си го поставил за цел ... Обаче нещата започват да тръгват по геометрична прогресия ... и става лошо ...
same here, но не знаех, че така му викат. Просто си личеше, че сезоните се разместват и някои даже почват да липсват...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 3:22 pm |
|
adonatiel |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 17, 2006 1:16 pm Мнения: 207 Местоположение: ~Silent Hill~
|
Цитат: Вярате ли в глобалното затопляне... @_@ Не...това означава ли, че го няма?! Frostburn написа: а с разните източници казвам, че ако не престанат хората да разрушават земята скоро(~150год.)
Какъв оптимист.....Аз за следващите 30 години не съм сигурна>_>
И моля ви се...прочетете нещо по въпроса преди да пишете разни тъпи анкети.....
И ако не ви се чете може да изгледате филмчето на Ал Гор "Една неудобна истина"
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 3:50 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
К'во искаш да кажеш с това "Вярвате ли". Какво има да се вярва, то е ясно като бял Топъл ден. Глобалното затопляне е факт. Климъта на планетата е в такъв хаос, че повече няма на къде. Остави тва, че в БГ за малко ни се разнима 50С на сянка, как ша ми кажеш, че в Испания или Гърция ша вали сняг. Тея хора не бяха виждали такова нещо през живота си. Кво да ти кажа скоро ша останем без ледници на полюсите... Озоновата дупка се разсте по-бързо от дупката на компанионка от околовръстното. Всичко е в резултат от човешкия прогрес през посления век. То колкото си спомням бях чел за едно изследване някаде,което сочи че за 100 години човечеството е изменило екосистемата на планетата повече от колкото тя го е направила през изминалите 100,200 хилядолетия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 4:29 pm |
|
Hinata_Foxy |
|
|
|
Еее ама сте и вие какво се нахвърлихте върху човека! Че има глобално затопляне - има .... каквокато отговорите са объркани. Темата е важна, а вие за малки работи се заяждате.
Иначе наистина не е само от миналата година затоплянето и факта че тази зима - нямаше зима.В последните години аз даже смятам че няма пролет ..... Както е студено, рязко се променя времето и става топло .... и тази година беше така .....
Но съм съгласна с adonatiel. Филма на Ал Гор трябва да се гледа ...
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 9:58 am |
|
aniira |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 21, 2007 5:22 pm Мнения: 269 Местоположение: Близката лудница o.O
|
Ъ?Каква параноя ви гони ве хора?Глобалното затопляне е факт(какво може да се направи за да се предотврати и от какво е породено това затопляне са съвсем отделни въпроси ).Всички ще пукнем....рано или късно :=)): .
А сега по темата:Има си го глоибалното и на мен не ми дреме особено --> ще си поживея преди да дойде края .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 10:05 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Цитат: ма си го глоибалното и на мен не ми дреме особено
Е на тебе не ти пука ама на мене не ми се яде задушено.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 10:29 am |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Ми вярвам... сигурно.
Ма то и да не вярвам и да вярвам, няма значение - то си става все по-горещо И не разбирам що всички викат срещу колите. Вярно, че замъсяват атмосферата, но една кланица замърсява атмосферата в пъти повече от едно димящо Трабантче. Така че стига ревахте, ами си карайте колите с кеф.
ПП: Не знам какво може да се направи за да се нормализира времето, но аз ще си живея живота, пък квото стане.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|