|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 8:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 24, 2007 4:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46.jpg) |
Razengan |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
И аз много харесах как се развива историята. Сега ще има едни размирици едни бирки ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) интересно ще е. А й трябва да се разбере повече за тая Spiral Power
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 08, 2007 3:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ох 18-ти и 19-ти епизод просто връщат хъса да гледам това аниме. Историята е страхотна, развитието страшно много ми хареса! Сега само и Йоко да ми върнат и всичко ще е 6 точки.
Иначе като посвикнеш на вече порасналите герои почвам да им се радвам на всичките страшно много. Дори на Рошиу, макар че с него е по странно. Хем ме дразни адски много, хем в същото време има нещо в него което ми харесва като герой... Нз. Странно е, ще видим как ще се доразвият нещата.
Да не говорим, че новия ендинг ми влезе под кожата ;Р . Както и онази мелодия която беше на заден фон когато битката свърши и когато Симон даде дрил-ключа и т.н. до края. Адски добре се вързваше с всичко. Някак вдъхваше идеята за едно такова... примирено отчаяние
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 1:32 am |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Оу даааа... Вирал както стоеше на преден план на една картинка в опънинга и зад него Симон и още някой ( който не се забелязва поради важноста на първите двама) си е готов за по-водеща роля просто!
Пък и той май като го оковаха последния път не беше толкова лош, май спасяваше някакви хора от... какво беше? Искаха да ги преместят в Камина-сити, а те си искаха под земята ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...
Та хммм... определено ще стане нещо интересно с Вирал ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . И сигурно Йоко ще се появи да ги измъкне от затвора ![:love:](./images/smilies/love.gif) !!! Така де... Симон поне, ама ще замъкне и Вирал вероятно XD !
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 10:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ахах как набързо намери роля на Йоко. И аз я виждам като спасител, но не знам при какви обстоятелства. Но определено искам да се появи, в оупънинга изглеждаше по-добре от всякога :Р.
А Вирал като ги спасяваше не беше ли точно от Рошиу, който най-много искаше да ги "изкара", без Шимон да знае, за да направят преброяването. Наистина ме изненада тогава, беше очудващо добър. Но той никога не е бил чак толкова зъл. Даже то както излезе сега, че Rasen-ou не е бил лош, а просто методите му са били насилствени, значи Вирал е бил на страната на добрите О.о
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 10:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27.jpg) |
Sauron |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Явно не само на мен са ми направили впечатление последните няколко еп-а ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) С тях анимето наистина се прероди, от кажи речи обикновенно шонненче, взе да поизпъква хубава история. А защо Рошиу да е затънал или пък да е станал злодей? Според мен действа правилно, въпреки, че наистина не са "добри" постъпките му, но все пак са логични, човека се стреми да спаси хората. Ем просто супер стана анимето, дано продължава все така.
А да Йоко - лееелееее ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 10:33 pm |
Haruka |
|
|
Cagalli написа: Хахахахахаххахаха!!! Какво ти казах за Йоко?!
Ахах това прозвуча зловещо. Честно казано обаче се сетих точно как ти каза, че Йоко ще ги измъкне от затвора, когато я видях. Как се появи обаче..^^. Само ми е чудно дали ще е като в оупънинга, щото в превюто на следващия еп изглеждаше странно. Но и отиват очила и пусната коса де.
Вирал много ми хареса в този епизод, все повече искам да го има повече от тук.
Рошиу се прави на спасител, а историята повтаря Потопа, но се получава много интересно. Няма да се очудя ако сега си я продължат най-спокойно с наличните останали живи герои, които да започнат живот "от начало" из космоса. А какво ще стане с населението на земята..еми...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 2:33 pm |
Cagalli |
in need of a hero |
|
Ебаси късмета има Йоко ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ...
Целува един, онзи отива да се бие и БАМ умира... И сега... 7 години по-късно... това се повтаря о.0 WTF?!
Макар че 26-ти ме пообрка... Какво точно й показваше Камина на телевизорчето о.0 ...
Кхъм а 26-ти беше тоооооолкова хубав!!! Да видиш пак Камина е толкова ... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Още повече да го видиш до пораснал Симон ![:love:](./images/smilies/love.gif) !
П.П. Вирал имал толкова сладко семейство
П.П. 2 - Новите очила с форма на звездичка
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 8:13 pm |
Haruka |
|
|
Ми..точно както го каза Кагали за 26и
Йоко наистина...явно им носи нещастие О.о А в това аниме всички герои умират много оптимистични и изобщо колкото и да повтарят изтърканите фрази за "няма да се предавам" и "всички сме заедно", тук звучат по съвсем различен начин и не само, че не ми пречат, но и ми повдигат настроението.
26и беше много оригинален както може да се и очаква от създателя на анимето ^^
Бута обаче ме уби в човешки вид лол. И да бяха само очилата...целите им нови тоалети са потресаващи
Камина наистина ме зарадва с появата си, а Шимон все повече прилича на Камина.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 10:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
О.о никой не е коментирал по последния еп О.о
Просто нема толко голем робот ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) тия напрао си разхвъргваха галакти кат шурикени ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) вече нищо не може да ме изнеда в аниме света ![=))](./images/smilies/=)).gif) малко гадно се получи със Симон и Ниа ама то май си се очакваше още от как я изкараха една от тия "лошите" ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) а исках накрая Йоко и Симон да се земат обаче кат се има предид ко стаа с мъжете дет целуват Йоко в анимето... май така е по добре ^^
99.99% съ сигорен че това ми е Бест Анимето за 2007
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 10:38 pm |
Haruka |
|
|
Thaw написа: О.о никой не е коментирал по последния еп О.о
И аз това си виках, но най-после се намери. Чаках, само защото не ми се пускаха 2 поста един след друг
Финалът беше най-добрият за сезона на анимето. Чак ми стана гадно като ги дадоха одъртели на края ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Симон, който направи толкова много, стана един скитащ старец, който никой не познава, а Йоко явно е продължила да е учителка..Създаваше усещане за старци от войната, които си я спомнят, но те остават незапомнени.
И това с Ниа и изобщо..много силен край. И анимето беше велико ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|