еми то е пределно очевидно че не е нормално нещо времето, дори да не си гледал медия
а с разните източници казвам, че ако не престанат хората да разрушават земята скоро(~150год.) няма да остане нищо за разрушаване, ако се сещате...
а моето лично мнение по въпроса за вредата на човека(сори но темата за затоплянето е много проста) е, че ако не си развият технологията достатъчно че да могат да живеят и без помоща на природата, рано или късно като я унищожът, (а това ще стане) тогава ще им се види тесно около врата, ако се сещате...
_________________ skype: zenscape
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 2:44 am
psssi
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 5:41 pm Мнения: 1228 Местоположение: За кво съм ви :?
Абе да се надяваме че ще се забави с 100 годинки Ама се съмнявам като гледам разликите в температурите през годините ... а да не говорим за слънцето Вече немога да се печа като преди
_________________ Ако видиш някой да си почива - помогни му!
Спи ми се и няма да чета всичко. Само ще ви кажа, че по-новините си споменаха, че непредстой нищо хубаво на нашето поколение. До 2010 ще си остане такова времето после сме за никъде. Знаеш ли, че един джип е направен да си го караш на село като отиваш от виличкато до селцето, а не да наблъскаш хиляди джипове и да замърсяваш градът от който и без това се отделят достатъчно вредни вещества - газове за озоновия слой.
Дали има глобално затопляне... това е тъп вапрос
да не мислите че всичката индустриална деиност ще ни се размине просто еи така!
Има атмосферни явления пряко свързани с замърсяването! Слепи ли сте бе!
Немже да е просто циклично явление! Апсурд!
То и без тва щеше да си стане това глобално затопляне, в което вярваме Виновници, според мен, няма! То ще си стане - това е "живота на климата" - променя се и се променя, променя се и се променя.. В този случай.. еми ние сме катализатор на случващото се с природата и времето.. НИЕ УСКОРЯВАМЕ ПРОЦЕСА и докъто всички неандерталци, който си правят квото си искат, мислейки, че не вредят и други глупости, нищо няма да се оправи.. Смъртта ще наближава все по-бързо и бързо
This is my opinion..
П.П. Не съм се паникьосал, ако някой си го е помислил
Angerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
Преди 1000 години е било естествено разтройство, сега е изкуствено. От 2009та, смяната на климата щял да ускори ОЩЕ повече. Тука до 2030та викам, трябва да налягаме и позамреме повечето И впрочем отговора по анкетата ми е "Да, мн яко, време си е "
Всяка тема може да бъде сериозна докато не нахлуят спамерите.
Колкото до глобалното затопляне... Не съм мислила много много за него, ама не може да се торече че нещо става... Миналата година наистина нямаше зима (you killed winter... you bastards xD) а всяка лято става все по топло.... което е кофти =/ Не знам след колко години ще почне масовата паника ама ще е добре да се позабави, има толкова анимета които не съм гледала и три пъти повече манга, дето не съм чела :/
каквото ще става ще става толкова е замърсена земята че дори да започнем да живеем чисто и мирно да ни мислете че ще стане чудо!?
то колкото е замърсявана си казва думата все пак човека е започна вс и вс ще свърши с него
буахаха.........най-много са хората , които са паникьосани...надявам се се шегуват.......емм....ко толко.....затопляне бла , бла.....ми после като дойде ледниковия период емм .....ко ше правите....хахааа~.....като му дойде времето тогаа му мислте ......то и да го мисдлиш и да не го мислиш , ко ше стане.....ше дойда ейлиъните те спасат ли....много стар трек гледате
Не вярвам в него. То просто си го има ... Анкетата не трябваше да има такива отговори. Може би например - Знам че го има и може да се направи нещо против него? Примерно?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения