|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 9:55 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
alucard_itachi`` написа: най-добре да си ги караш спокойно после да имаш повече шипуден за гледане
Много добър съвет, само да го имаше преди 3 седмици...
Иначе Naruto е страхотно аниме! Препоръчвам го горещо! Беше ми толкова интересно, че за по-малко от седмица изгледах всичко ops: Въпреки че си го "пестях"
Сега направо умирам като трябва да чакам по една седмица за всеки нпв епизод на Shippuuden-a...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 10:29 pm |
|
Hirotama |
|
|
|
chaos_master написа: Аз когато го почнах, осъзнавах че може да загубя 5-6 дни от живота си обсебен от Наруто, но после щеше да ми е тъпо, за това си казах че повече от 4 епизода на ден няма да гледам. Горе долу успях да си спазя обещанието с изключение на 2-3 дни в които гледах по 7-8 че и до 10. Но съм доволен че ми отне около 2-3 седмици преди да настигна филърите
Аз изгледах всичко, което е излязло за има няма 3 седмици. И сега се побърквам като чакам Шипуден 21
Иначе един от IRC все ми викаше "изтегли си Наруто, много е яко". Един ден ми даде поредния линк в зазз или ютюб май беше, изгледах го и...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 1:07 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Започват от 135, даже DB си имат серия озглавена така: Naruto_-_135-220_[DB]_(end_without_fillers).avi
А колкото дали да ги гледаш. Аз лично не ти препоръчвам. Не става нищо интресно. Но има някои смешни моменти има и трагични направо.
За базика може да ги гледаш, но ако се надяваш да пуснат някоя яка битка или Наруто да си пусне лисицата - Не става нито 1 път.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 4:47 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
thefolenangel написа: ИСКАМ само да кажа..hell YES! Ебахт иякото аниме...битката м/у Саске и Наруто.. ОООО YES!!!! Мноо се зарибих!!! OOOOOO DAAAAAA
Някой ще ми каже ли от кой епизод почват филърите и струва ли си да ги гледам?
а ти май най накрая загре че по добре вьрви от Bleacha
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 5:35 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
thefolenangel написа: KISSSY написа: Счупих се да се смея на това аниме има някои моменти където съм превъртала да се хиля по 15 минути.(пр.когато Наруто се би с Киба или когато Лий си обърка лекарството с саке и се напорка)Понякога наистина има банално тъпи моментинона фона на цялото аниме не е чак толкова страшно,определено не е губене на време който не го е гледал да го хваща хахаха и двата момента за който говориш стават в епизоди който НЕ СА филъра
Не съм казала че са филъри тва просто са моменти дето са ме разсмяли
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 5:51 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Naruto (1st season) си остава едно от най-дборите, които съм гледал. До ся съм го гледал 4 пъти (1 от които с филърите) и скоро трябва пак да го гледам. В сериала човек има всичко. Екшън, Комедия, Драма, шоунен. Едва ли има някой с повече опит в Сферата, който да не го е гледал.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|