Нел е момиче. ;>
Разочарована съм от последните три чаптъра... освен че са различни картинките няма никакво развитие... Грими вади нов фокус от ръкава, Ягода (като главен смотльо... ъъъ, като главен герой) е длъжен да го разбие и да продължи напред... Много тъпо така =/
Ето спойлер... кратък преразказ на главата, чек-нах RAW-а - истински е.
Цитат:
Bleach 286- Tooth and Nail
Ichigo stabbed GJ above his hole and GJ fell from the mid-air but Ichigo managed to grab GJ’s arm and landed his body on the ground gently.
After that he went back to Orihime and asked if she didn’t get hurt. She replied yes and thanked him, while thinking ‘I’m glad, Kurosaki-kun is back’. But Nell interrupted them and cried feeling happy that Ichigo is not dead. Then Ichigo continued talking that he’s glad Orihime didn’t get injure before picked her up. He explained that because the stairs were destroyed this is the quickest way to go down (just jump off). Then he asked if she didn’t like it so Orihime replied because she’s heavy but he said “not really.” And that earned Ichigo an attack from Nell for being rude to a lady.
When they landed he putted them both down Ichigo said he will go and save Chad and Rukia. Nell protested thinking Ichigo will leave them here which he replied they definitely will come too because it’s too dangerous here.
Then they were interrupted by GJ who’s already returned from his release form. Said he will not lose to someone like Ichigo. He attacked Ichigo but his wrist was caught by Ichigo “that’s enough. You lose. You are the king but don’t you realize that destroying everything will make you a lonely king? If you hate me this much I will fight you again but this time just let it go.” That angered GJ and removed his wrist from Ichigo’s hold. “Don’t be stupid! You…” But he was cut by Noitora and fell. Ichigo looked at Noitora who was smiling “What a loser. Just die already, I’ll kill this shinigami myself.”
Хахаха еспади на килограм започнаха да прииждат към Ичиго, сега е ред на Noitora да се бие с портокалчето. Иначе за Grimmjow RIP! , но като знам колко трудно се мре в Bleach...
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 4:18 pm
SpeKtoR
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
Усмивката на Noitora ме побърква Дали е в челната тройка... и не му ли тежи това огромно zampakuto Грим беше разцепен... ако Инуе не му помогне едва ли ще се размърда отново R.I.P. kitty
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 4:39 pm
CemeteryGates
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 10:05 pm Мнения: 742 Местоположение: Rivia,somewhere you aren't...
А сега вече е време на Ичиго да сгъне...за съжаление.Ама ще стане нещо и ще му спасят задника в последния момент...Или ще извади няк'ва нова и неподозирана сила и ще ебе мамата на Нойтора ;/ Дано стане нещо по-неочаквано ^^
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 5:16 pm
Evility
Е сега скоро ще дойде Ули чан и ще им покаже кой е мъжа в къщата А, верно, Иноуе може веднъж и тя да бъде полезна... ще сглоби Грими и всичко ще е окееееей
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 10:05 pm Мнения: 742 Местоположение: Rivia,somewhere you aren't...
Мня...Гримми го ебаха ректално.НойторатЪ.Той ме дразни.Резил за Гримми,радваше ;/ А с Ули...мн ми е интересно к'во меле ще става о.О И наш' Ичи от'де ще изкибичи рейатсу и с него да се бие >.< Него ще са го чукали 2 еспади преди това..... П.С. Ааххахах...мн са сладки.Имаш ли някоя по-така на Boobi...erm,Orihime-chan? ops:
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 5:47 pm
Evility
The horse will now become the king Поне това е една от най-разпространените тероии за момента... нещо като боя с Bya chan сигурно ще се получи... И освен двамата Еспада прибави и оня крейзи дюд с чалнатата прическа Друга теория е, че Айзен ще прати някой да оправи (ехехе... многослислова дума...) Нойтора ,задето му уби Еспадата... все пак малко или много, тфа беше Еспада по дяволите, разбирам някой шибанско аранкарче 50-60-ти номер ама секста еспада...Нагло си е.
УлиХиме е crack pairing... Орихиме не го заслужава... Ениуей, картинките ,дето рикуества ~1~ --- тука има неккид стъф, отваряте на своя отговорност xD ~2~ ~3~ - все се намира нещо и за най-малките... xD
ПП: Ади беееее, Пухи не може да умреее... той е... той е seme на Ули... какво ще прави бедния Ули чан в дългите самотни студени нощи на Хуеко Мундо...
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 7:30 pm
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Стига с Яой изгъзиците моля Яой тема си има отделна.А иначе Ще стане нещо покрай заключеното Емо.Аз още се чудя как не счупи бариерата и не излезна вече
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 2:39 am
CemeteryGates
Искам видя Хооро Ичиго.Той повече радва )) Гледах 1но пикче из ДА-то...'дет Ичиго беше синхронизирал с Холоуа инсайд...Демек не си заемаха просто силите,ами се бяха мърджнали 1 вид...дали нещо подобно няма да стане и сега о.О
Публикувано на: Чет Авг 09, 2007 5:44 pm
redstar
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 11:05 am Мнения: 413 Местоположение: Бояна BG
Прощаваите ама мога ли да ви питам две неща ?
Първо много ме интересува дали Кенпачи ще изкара Бан-кай ?
И второ дали е възможон да ми дадете линк да разгледам споилерите от 163 еп. нагоре ?
П.С.
Прощаваите да бъда малко точен може ли да ми дадете линка със споилерите на анг. щото не разбирам Японски ops: ?
Предварително благодаря на всеки отзовал се на вика ми за помощ !
Публикувано на: Чет Авг 09, 2007 11:10 pm
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
За Кенпачи нищо не се знае още по тоя въпрос ,а иначе http://www.readbleach.com/# е тука можеш да си ги четеш чаптърите онлайн с сравнително добор качество.Аз лично така правя ,а не си ги дърпам
а сега аз на мой ред да си питам кога излизаше следващия чаптър?
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 2:56 pm
MadMaN
Spokesman Of Madness написа:
В момента дърпам 288 '
не беше кой знае к'во видяхме поне релийса на mad sientist-a
Да наистина, но като видях каква самодоволна усмивка показа Ишида ми се струва, че ще покаже нещо ново, което е научил при баща си... Нещо силно... Да се надяваме
Обаче основният въпрос, който ме гложди е... кой ще дойде да спаси Ичиго?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 99 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения