|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 4:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10550.jpg) |
giabread |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Мен лично Камбей много ме дразнеше като гледах анимето, абсолютен снобар и голям досадник, натикващ моралните си възгледи в гърлата на хората, независимо дали ги искат или не.
Киузо ми беше любимеца (то па това голяма изненада ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), също и машината, много беше сладък. Кирара явно имаше някаква слабост към по-възрастни мъже, няма лошо по принцип, ама точно дърво като Камбей ли беее?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 4:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6906.jpg) |
Ashitaka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Фев 10, 2007 1:33 pm Мнения: 301 Местоположение: Добрич
|
имаш предвид Heihachi
ем нямаше как да се спаси
не умря чак толкова тъпо според мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 07, 2007 10:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
giabread написа: Мен лично Камбей много ме дразнеше като гледах анимето, абсолютен снобар и голям досадник, натикващ моралните си възгледи в гърлата на хората, независимо дали ги искат или не. Киузо ми беше любимеца (то па това голяма изненада ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), също и машината, много беше сладък. Кирара явно имаше някаква слабост към по-възрастни мъже, няма лошо по принцип, ама точно дърво като Камбей ли беее?
Finally... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Thank you, giabread-chan! Най-сетне се намери някой да мисли като мен - долу Камбей, само Кюузо!!!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 08, 2007 12:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13272_1338302353.png) |
alucard_itachi`` |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
много яко аниме то ми е едно от първите-ОБОЖАВАМ ГО!!
И пак на кратко -VIVA KIUZOOOO!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 10:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4358_1244041831.jpg) |
chaos_master |
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
В неделя прочетох първите 2-3 поста и се навих да гледам анимето. Снощи го приключих и доста гадно ми стана ... но пък точно това много ми хареса! Умерен ендинг - колкото happy, толкова и тежък. А иначе няма да повтарям всичките неща за колко велики са графиката, героите и т.н. То се подразбира
Общо взето най-гадно ми стана за Катсуноджи(май така беше робота. Ей това аниме ако не с друго, със сложните имена ще го запомня ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ). Превърна ми се в любимец някаде след средата и особено след като се "обрекоха" с малката сестра на Кирара беше гадно че умря ... интересна комбинация щяха да са ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе към Камбе, Киюзо и Горобе останах безразличен. Момотарото(не му помня името и на него ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ) до последно бях сигурен че ще е сред мъртвите и ми беше странно, че оживя както и Катсуширо. Макар че последния много ме изпълни какъв изрод стана от нищото като защитаваше селото!
Единственото за което съжалявам е че Камбе и Киюзо не се избиха взаимно в последния епизод. Бях доста убеден че ще се стигне до това и когато Киюзо го разтреляха бях
И последно ... картината накрая с 4-те гроба и знамето няма забравяне!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 12:34 pm |
alucard_itachi`` |
|
|
chaos_master написа: и когато Киюзо го разтреляха бях
и аз бях така само гледам и се питам превижда ли ми се или
това лапе УБИ КИУЗО!?!!
Оттогава намразих лапето
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 1:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4358_1244041831.jpg) |
chaos_master |
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
alucard_itachi`` написа: Оттогава намразих лапето ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Е на мен пък той ми беше един от любимите персонажи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Както казах преди, Киюзо ми беше малко безразличен(макар badass държанието да ме надъхваше винаги), докато Кацуширо беше личност която претърпя изключително много промени. От някакво wannabe Samurai хлапе, през израстването му под крилото на Камбе и другите, решението му да поеме сам по пътя си и накрая изрода в който се превърна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 10, 2007 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10550.jpg) |
giabread |
|
|
elyon написа: giabread написа: Мен лично Камбей много ме дразнеше като гледах анимето, абсолютен снобар и голям досадник, натикващ моралните си възгледи в гърлата на хората, независимо дали ги искат или не. Киузо ми беше любимеца (то па това голяма изненада ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), също и машината, много беше сладък. Кирара явно имаше някаква слабост към по-възрастни мъже, няма лошо по принцип, ама точно дърво като Камбей ли беее? Finally... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Thank you, giabread-chan! Най-сетне се намери някой да мисли като мен - долу Камбей, само Кюузо!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
*кимакима!* Абсолютно! Ще ми се да му бяха дали малко повече реплики. И така малко предисторийка, както направиха за останалите. Пък и както казах, ако непременно трябваше Кирара да се увлича по по-възрастен мъж, що не по Кюузо? Той беше много по-свестен от Камбей.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 1:09 pm |
alucard_itachi`` |
|
|
giabread написа: Пък и както казах, ако непременно трябваше Кирара да се увлича по по-възрастен мъж, що не по Кюузо? Той беше много по-свестен от Камбей.
еми А ДЕ!!! загубено миче
пък и как може да си влюби в 30 и нещо годишен мъж че и ако не повече!?
странна работа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 12:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Да направим леко сравнение (по спомен от анимето).
Камбей - Кюузо
стар - млад
белокос дядка - рус сладур
философства - мълчи
разпорежда се с другите - не си пъха носа в чуждата работа
не й обръща внимание - не обръща особено внимание на никого
дразни ме - кефи ме
И естествено какво избра тъпачката? Естествено кандидат номер едно - Камбей!!! ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) Имам чувството, че ако по някакво нещастно стечение на обстоятелствата двамата се бяха събрали, той щеше да пукне от старост докато тя е бременна с първото им дете
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|