|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Jigoku Shoujo и Jigoku Shoujo Futakomori ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 23, 2006 11:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
![Изображение](http://img5.anidb.info/pics/anime/10146.jpg) Title: Jigoku Shoujo English: Hell Girl Genre: Drama, Horror Episodes: 26 There is a rumor. There exists a message board called “Jigoku Tsushin” where one can access only at midnight. It is said that if one writes his grudge against someone, Jigoku Shoujo appears and she takes the person to the Hell. ![Изображение](http://img5.anidb.info/pics/anime/11146.jpg) Title: Jigoku Shoujo Futakomori Year: 07.10.2006 till ? продължението на Адското момиче. Тъкмо гледках първия епизод от новия сезон и се очертава достойно продължение. Когато първите серии свършиха на най-интересното само се чудех кога ще го изкарат това чудо. Това със сигурност ще е от нещата които ще следя и ще е добре ако шинсей не бавят много много реализите си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Първият сезон ми хареса. Вярно, че по едно време писва малко непрекъсната повтаряемост, а пък репликата "Won't you try dying this once" ми докарва тикове, но иначе самата болка на хората, които търсят Адското момиче и начинът, по който е показано как стигат до ръба са невероятно силни и убедителни. Да се надяваме, че във втори сезон ще доразкажат историята на Енма Ай и ко. и ще има някакъв по-завързан сюжет.
Ghostbuster написа: много се радвам за теб оба4е не6то не скифтам линковете(явно съм ка4ил няколко диоптъра)
Ами тъй като това е раздел "Общи" не е задължително да виждаш линк.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 9:06 pm |
faye |
|
|
ммм да
"wont you try d........" наистина по някое време става малко банално но пак тез моменти на наказанието бяха най-въздействащите.
Общо взето се движи действието по един и същ начин но с няколко необичайни случея сякаш почва да се къса непрекъсната верига
Сега от новия сезон онова дето се появи в края на епизода подсказва някаква по нататъчна конфронтация и се надявам лицата от стария сезон отново да се появят
за линк не знам за стария сезон но първи еп от новия гледам не е качен на тракера го качвам
http://torrents.animes-bg.com/details.p ... 9fb28f8271
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 12, 2006 11:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Amnesia написа: И освен това видях че е излязъл 1-ви епизод на лайв-екшъна! Ето торент ако някой иска и пишете мнения щото аз сигурно няма да имам време да си го изгледам http://animesuki.com/series.php/918.html
Аз понеже съм по live-action-ите,a този го очаквах с голямо нетърпение, понеже в него ще участва Казуки Като (знам, че нищо не ви говори, едва ли някой гледа Kamen Rider Kabuto ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), та:
Хареса ми как са го докарали, определено! Така че ще продължавам да си го следя, стига субтитрите да не бяха толкова зле...тия розови и червени букви ми избодоха очите направо. Дано да ги оправят, че ще горят в ада иначе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Важно е да се отбележе, че GONZO са работили по проекта и това се вижда, всичко е много красиво > особено ендинга, то оупънинг и без това няма. Музиката също е много добре подбрана, а еднинг песничката е на OLIVIA [ Dream Catcher ], и не на последно място актьорите също ми харесаха и добре си играеха ролите. Дам, останах доволна общо взето. Забравих да кажа, че драмата е 12 епизода само .
ПП: После мога да кача малко шотчета...
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 11:48 am |
faye |
|
|
Тамън си доизгледах Jigoku Shoujo Futakomori. Бях го оставила да свърши и тогаз ама чак сега се сетих ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Мога да кажа само едно - ТРИ. 3 символизира броя на пътите когато аниме ме е разтроивало достатъчно че да се разплача, просто тез последни епизоди как се отразяват не е истина ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Самия сериал може по някое време да ти писне с едно и също всеки епизод, но накрая като изкараха таз обща картинка на нещата и като показаха коя всъщност е Кукури... просто от мен анимето е 9.5/10. Само кофти ми стана за героите от първия сезон не казаха какво по късно им се е случило но стана ясно че Хажиме не е на този свят вече. Надявам се да се появи някаква кратка овичка за да покажат синтезирано главните точки от историята ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ех, мечти....
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 12:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ох първи сезон е страхотен, сега ми остават някъде около 10-тина епизода да довърша и втори.
Анимето е супер добро, опънингите и на двата сезона ми влязоха под кожата, както и самите герои де ;Р.
Тааа... ще пиша пак като го доизгледам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|