|
Дата и час: Пет Фев 21, 2025 3:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1251.jpg) |
shanara |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 11:52 am Мнения: 727 Местоположение: Ада
|
Една огромна молба.
http://theloy.net/forums/viewforum.php?f=4
До вчера използвах този сайт, за да си свалям манга, но изведнъж от днес позна да ми иска регистрация. Проблемът е, че аз и грам не разбирам от този език, а което е още по - лошо, окагто се опитах да се регна ми каза, че не може с имейла, които имам.
Някой може ли да ми помогне да се регна или да ми даде име и парола, който свободно да използвам.
_________________ http://lathbeall.com/ - Най-готиният сайт за творчество.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 24, 2007 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Morridin написа: Няма да стане яой фенклуба /всякакъв 'explicit content' е забранен. Щом не може хентай портал, няма да може и Яой/. Може шонен-ай и доужинши да направите, но аз в момента планирам огромен общ манга поддомейн, скоро ще видите за какво става дума и мисля да има 1, 2 девойки, които да цъкнат шонен-ай сецийка. Саянски приказваше някви неща, че ако го направим като хората ще бием по посещения тракъра, поне натам сме се зацелили ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ми това никак не е лоша идея ... в смисъл дори и да няма пълна свобода това все пак си е начин за разпространение на жанра ... на които му хареса сам ще си намери повече
С много закъснение ... Честит Рожден Ден на малката ни сладка и прогресираща общност ... дано да можем да си се събираме и да си се радваме още много много дълго време ... KANPAI
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|