|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 11:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5294.jpg) |
cruel_angel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 30, 2006 10:59 pm Мнения: 106 Местоположение: някъде при истината...
|
Абе всичко си е до нагласата... Примерно аз като гледах "Бригада" (за пореден път... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ) и всичко си ми беше на руски...(много е забавно като се понапиеш и да говориш на руски на хора които само немска и английска реч са чували... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
Е вярно че досега може би само на немски не съм си мислила ( ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) шото го НЕНАВИЖДАМ тоя език просто... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ), ама той не става... прекалено е врякащ...
Английския си е класика
Японския... става... само дето не съм от много знаещите японски ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 28, 2006 1:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Случва ми се от време на време да си кажа Hakke Rokujyuu Younshou или Sabaku Sousou
но иначе не показвам лудостта си на околните (отвън изглаждам така ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) а отвътре изглеждам както изглеждат хората които отвън изглеждат така ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) )
EDIT: освен това имитирам гласа на Orochimaru, откакто открих че мога
_________________ Repent!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 28, 2006 6:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
не изпускам възможността да кажа на сестра си BAKA ! Също ми се е втълпил Kai (release) , не съм го казвал на глас ама постоянно си мисля да го кажа ... във всякакви ситуации.
Айде, да приключва скоро темата, че стана голям спам ... Мръднал си и точка
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 29, 2006 12:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6152.jpg) |
Swifty |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 29, 2006 12:05 pm Мнения: 78 Местоположение: Hidden Village Of Konoha
|
TheExar,според мен просто си въобразяваш.И аз имах период след Naruto,когато си вървах и крещях Raseigan,ама това беше за 1 час и то за да шашна приятелите. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Просто си кажи,че искаш да спреш.Моето мнение е,че просто си си го втълпил и уж "искаш" да спреш,но не го правиш.
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 6:31 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
elizabeth99 написа:
Същата съм...Еxar No worries доста сме така и мен ме прихвана от Bleach да не ви казвам как ме гледат приятелите като ми изцепят някакъв тъп въпрос и аз без да искам се изцепя едно NANIIIIII? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Без Бака!!! не минавам особено когато не искам да ме разберат ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) А по улицата толкова пъти съм се хващала да си плямпам че вече се плаша някой да не ме е чул(слава богу тихичко си приказвам)
P.S. Абе как не съм срещнала досега никой от вас да крещи на улицата на японски щях да дойда да крещим заедно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 7:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14447_1275329665.png) |
~sunny~ |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
KISSSY написа: А по улицата толкова пъти съм се хващала да си плямпам че вече се плаша някой да не ме е чул(слава богу тихичко си приказвам)
И аз съм го прихванала това сама да си говоря някакви фрази и думички xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|