|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 10:26 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
И аз това съм се чудил. Като бях на работното място се зачудих защо слънцето е толкова странно, а след час-два гледам луната три-пъти по-брутална от това, което бях забелязал преди малко.
Ако Алф беше на около щеше да каже, че някои от събратята му се е изповръщал на луната. ( Обяснението, което даде на Уили, за луната в един от епизодите. xD )
Може би пък е нощ на вампирите?!
..Пълнолуние.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 10:30 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Сега се замислих ( съвесем сериозно, без майтап )
Много фактори сочат в отрицателна посока - краят на света наближава?!
Температурите са обърнаха рязко, а нищо не знаем, просто догадки?!
Защо луната е червена-оранжева-жълта?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 10:32 pm |
|
Ton4ef |
|
|
|
Вие толкова ли да сте необразовани, за да знаете че Луната е в различни цветове в различните си фази и в различните пълнолуния! Луната отразява Слънцето, не шибаната Загора или Хасково...
Когато Луната си променя цвета, означава че предстои промяна в орбитата й, или нейните близки такива. В случая, 28.08 ще има лунно затъмнение.
Иначе луната е в близост до Септемврийското равноденствие(фаза Sanguine Moon).
Интерсувайте се де!
Луната е червена, щото ще я затъмняват
Това е от един форум .. намерих го! НА Рожденния ми ден ше има затъмнение.. бахти кефа Много се радвам!! ops:
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|