|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 10:23 pm |
|
SpeKtoR |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
|
Чакаме 285
Малии Grim е пълен бяс
Ichigo се държеше добре до сега... може и да ни изненада и без помощта на Hichigo...който изобщо не се е появявал от както беше овладян... но пък той обича да се появява когато братчето му е напълно размазан което е доста верояно да стане в тупалката със Грим.
Още номера от Грим ,
какво банкай?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 10:01 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз съм напът да спра да го чета вече. Почти тъпо колкото анимето ми е, особено от тоя арк насам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 28, 2007 11:29 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Е, има един-двама умрели, но все пак това е шоненче. Ако искате някой да умре, това не е жанра .
Само аз ли не мога да схвана атаката на Грими Нокти ли са това, като на Бякуя-сама мечовете на Сенбонсакура ли е? Не ми е ясно.
Иначе това, че маската се троши и мен ме озадачава. До сега не беше така. Явно Ичиго отново го кара почти единствено на mental power, за да победи. Въпреки това не очаквам ХИчиго да се почви, не знам защо така, ама все пак...
И при мен имаше доста моменти, в които почти ми беше писнало да чета глупости, но не и сега. Вярно няколко глави само битка не е много гот, ама все пак сме в УМ, зимата наближава, Айзен ще го бият и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|