|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 12:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Обожавам класическа музика, както и опера. Слушам с кеф, естествено като съм в настроение. Бах, Вивалди, Вагнер, Моцарт. Кефят ме оперите на Вебер, Шуберт, Бородин (тенкс Манци ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), Вагнер и Верди.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 1:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4841_1242500655.jpg) |
~earth~ |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 22, 2006 10:45 pm Мнения: 526 Местоположение: BG
|
Ох, никога не се бях замисляла дали обичам класическата музика, докато не ме изтормозиха с нея в гимназията. Всеки божи ден - музика. По цял ден разпознай кое е това произведение. вече взех я харесвам.
Иначе имам едно любимо класическо откъсче - Половецките танци от операта "Княз Игор". ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ Save me now from myself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 3:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4581_1291304526.jpg) |
Yamato |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Seyl написа: Аз съм израснал с класическата музика и много я харесвам
Бро под класическа имат предвид Бетовен и тн. не Тарот ломън и Пинк флойд и другите пок банди на 60 те.Иначе в моя случай това е доста рядко особено на последък.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 28, 2007 1:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Обожавам класика, всяка вечер заспивам с "Класик FM", опери не слушам толкова, само увертюрите им (което може да се каже че е 80 % от интересното в операта за мен), но симфонична музика обожавам, Моцарт, Бетховен, Чайковски, Глинка, Вивалди (макар че той май към барока се водеше, или пък Бах беше барок... ), и от импресионизма слушам - Равел, Дебюси... Мога цял ден да слушам класика, правил съм го, че и по цяла седмица. И обичам класиката в чистата и форма - едно перфектно изпълнение на известен пианист или цигулар (Давид Ойстрах примерно), или с известен диригент, усилено така на уредбата, че да могат да се чуват всички обертонове на цигулките и останалите инструменти.
В този ред на мисли мразя всякакви миксове и заемки за комерсиални хип-хоп или денс песни ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Чувствам го като подигравка с тези велики произведения, и в частност към мен като слушател, че ме взимат за тъп ръб да им слушам изсмукан от пръстите комерс, в който няма почти нищо оригинално
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|