Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 12:58 pm 
Аватар

Най-подир - Грими се рилийсна :wave: Яко чакане му дръпнахме, още от отиването му в Каракура и първата битка с Ичиго. Pо безсилието на последния всички знаехме, че Грими ще е formidable ако се рилийсне :!: Единствено остава да видим дали това е така, защото ъпгрейднатия Гримджоо е вече факт :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 5:19 pm 

Само на мене ли ми се стурва, че Ичиго вече може да си държи маската по-дълго :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 11:36 pm 
Аватар

Прилича на Бясна котка. Не случайно е Ягуар Мрачночелюстин!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 1:01 pm 
Аватар

LoL зрелищно :shock:
Очаквах релиса на Грим да е със по-големи зъби, но и този ме радва.
Изражението на Инуе ме разби =))
Ама маската на Ичи май се чупи...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 2:18 pm 
Аватар

Мда, чупи се ама май държи повечко от 3 сек.. До сега да му беше паднала, освен ако и двамата не са включили на speedy mode и да се отупат за въпросните секунди. И к'во, Грими се рилийсва под формата на пантера? Минала е покрай нея, по-скоро ми приличаше на някакъв гущер, ама ме радва. Не толкова самата му форма ами че се рилийсна. Леле добре, че не го направи в Каракура, защото Ичиго щеше да стане на нищо. Сега остава и Улкиора да се освободи малко по-рано от очакваното и да се включи в битката в рилийс форма и кефа ще е на макс :wink: (highly unexpected though :roll: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2007 1:04 am 
Аватар

Двеста хиляди диви котки, Грим е страшен... О.о Очаквах нещо такова, но това... това! Адско е.... просто... KYAAAAA FLUFFYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *Berserk huggung Grimmjow's hair mode* Направо... ах, нзм на какво щях да го направя ако ми беше в ръчичките ;>
Заех се да оцветя двойната страничка, до утре вечер най-късно щ есъм готова, обещавам
:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 11:48 am 
Аватар

Evility, дай линк ако си оцветила вече Грими, pls. :) . Иначе и тазседмичната глава не е никак лоша. Явно все пак дори и Ичиго може да се развие, защото напоследък бях загубил вяра в него :oops: . Като каза, че отказва да свали маската си помислих, че холула пак е взел надмощие, но спасяването на Инуе ме успокой :P . Май Грими ще има реални трудности да победи наш Ичиго. По повод Инуе - тази пак ще вземе да прецака нещата :x . Абе, пускай си бариерата и не се пречкай :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 11:55 am 
Аватар

Ще имаме втори Зараки май. :? ... след като на Ичиго му е приятно да кълца Грим :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 12:03 pm 
Аватар

:lol: Той да го накълца и за втори Зараки няма да имам нищо против. По този повод какво ли става в СС? Ще ми се да видя как точно се подготвят шинигамитата за The Judgment day. Дали това "посещение" на Ичиго и Со. в Уеко мундо ще забави плановете на Айзен? Ако все пак нашите успеят да спасят Инуе, Еспадата ще бъдат с едни в минус 8) . Сигурно и Грими този път няма да го задмине по-сурово наказание. Ако Ичиго не го довърши, то Улкиора или Айзен със сигурност ще го направят.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 3:22 pm 
Аватар
Модератор

Grimmjow color
stfun - http://www.deviantart.com/deviation/59192892/
от jojohot - http://img502.imageshack.us/img502/3985 ... 09aoq1.jpg

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 7:10 pm 
Аватар

Nocturno написа:
:lol: Той да го накълца и за втори Зараки няма да имам нищо против. По този повод какво ли става в СС? Ще ми се да видя как точно се подготвят шинигамитата за The Judgment day. Дали това "посещение" на Ичиго и Со. в Уеко мундо ще забави плановете на Айзен? Ако все пак нашите успеят да спасят Инуе, Еспадата ще бъдат с едни в минус 8) . Сигурно и Грими този път няма да го задмине по-сурово наказание. Ако Ичиго не го довърши, то Улкиора или Айзен със сигурност ще го направят.

Не се знае дали някой от капитаните (без дедо Яма) ще могат да устискат срещу vastlrode без маска... и Ичи вече е на ниво еспада с маската... аз се чудя дали няма да му направят проблем в SS заради това, все пак той е вече повече hollow от колкото shinigami и визардите са престъпници. А ако бандата загуби Рукиа или Чад...
Мдам Грими is in deep shit както и да го погледнеш. :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 3:27 pm 
Аватар

Ичиго ме изненадва изключително приятно ,представянето му е повече от задоволително ,Грим изглежда много добре в релийсната форма последните два чаптъра са много добри дано продължат да ни радват така

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2007 1:03 pm 
Аватар

Цитат:
Не се знае дали някой от капитаните (без дедо Яма) ще могат да устискат срещу vastlrode без маска... и Ичи вече е на ниво еспада с маската... аз се чудя дали няма да му направят проблем в SS заради това, все пак той е вече повече hollow от колкото shinigami и визардите са престъпници. А ако бандата загуби Рукиа или Чад...
Май Тошко беше казал, че ако Айзен създаде 10 вастлорди без маска-СС е загубено. Според мен поне половината Еспада е съставена от вастлорди. Не помня някъде да е казвано кой какъв тип холоул е, освен Кайено-подобния, който каза, че е единствения гилиян в Еспадата. Значи всички останали са или аджухас или вастлорди. По-голямата част са сравнително хуманоидни, така че шансът поне част от еспадата да са вастлорди е голям. Дедо Яма не е единствения зъл дядка в СС, защото надали той ще се бие с 10 вастлорди.

За холула в Ичиго - предполагам, че няма да му направят някакъв кой знае какъв проблем. Със сигурност обаче ще има нещо.

Нито Рукия, нито Чад ще бъдат загубени и точно с това Инуе най-накрая ще оправдае съществуването си изобщо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2007 4:01 pm 
Аватар

Рукия да умре? Yeah, right.
Ще се развали цялата "концпеция", ако умре добър герой. Анимето е за 11-14-годишни, ако не се лъжа, така че споко... доброто ще победи anyway.

Изображение
но аз не се чувствам една от вас.
Никога една от вас.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2007 2:34 pm 
Аватар

В последния спойлер дето излезе Грими ще извади нов фокус от ръкава. Жалко, че беше само текст, без картинка =/

Някой може ли да прецени колко време им тече боя на тия двамата? Аз бих казала не повече от час и половина, което прави появата на Ully доста... хм, далечна. Най вероятно е скоро Hollow Ichigo да му писне да чака и да стане нещо като боя с Byakuya...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]