|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 23, 2007 12:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Всичко си му баца?
(мен лично не ме кефи нещо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 3:43 am |
![Аватар](http://namj.hit.bg/d4.jpg) |
Mery_Jeane |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 8:32 pm Мнения: 1602 Местоположение: До теб Състояние: InLoVe^^
|
Mika-chan 666 написа: Ам аз май съм вчерашна можеш ли да ми разясниш как се слага защото не мога да му хвана цаката,ама дай на ЛС ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Взимаш папката след като я разархивираш, слагаш я в папка Skins, която е в папка Winamp, която пък е в Program Files... На мен ми бачка. И е грозен ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Бтв Мика да знаеш, че си ми дъщеря
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Skin за Winamp ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 2:30 pm |
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v208/sonhex/cgep0104.gif) |
animefen2007 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 8:34 pm Мнения: 2350 Местоположение: Пловдив
|
Mika-chan 666 написа: Хора помогнете,защото вече не мога да се оправя Изтеглих си един скийн за уинамп от нета и се опитвам да го сложа,но все не става. Ето го ако нещо специфично му има или де да знам http://glitter-tramp.com/juuichi/skins/KyoTheFinal.zip
Да,специфичното му е че е "too ugly to exist!"
Трии го тва!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 6:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6011_1243114291.png) |
gotohelll |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
ае вие добре ли сте ве ?[не говора за сички само за някои индивиди]
няква култура имате ли?от къв зор ше убиждате на момичето вкуса?тя да е казвала кажете си шибаното просто безмислено мнение?да е искала коментари, да е искала други??пита как да го опраи и тва е....ма неее чаи да с анапраим на инетересни ве тряя да убиждаме тука наред ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Shine kudasai !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 6:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@gotohelll, само ще цитирам едно мнение ->
caprice06 написа: Шат ъп, маа фака
сеш* ли се
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 6:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6011_1243114291.png) |
gotohelll |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
аи кат сме почнали с цитатите
Nevidimiq написа: колкото повече постам в тоя форум толкова повече се обеждам че хората тука не са наред
и не ниса сеш маа фака ела ми обесни
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|