|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2007 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
DevilsMayCry ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) smuckss.... Излезе 1ви епизод и мнооого хора му се кефят. Странно ми е! Странно ми е, как така МАСА народ не забелязаха, че 80% от първи епизод бе запълнен от ужасът на съвремието - гадното лоли. Странно ми е как така Маса народ харесаха битки, които бяха няма и 10% от целия епизод(вкл. оп/ед сцените), от които 8% се водеха в "рестриктед ериа" o_O. Странно ми е как такава hellsing copypasta бе приета. Странно ми е, тъй като и аз съм fanboy - като гледам нещо, за което имам големи надежди(поради наличие на добра реклама, добра манга/игра педи това или нещо от сорта), и те не бъдат изпълнени - не се кефя, докъто маса народ бяха толкова предубедени в DMC, че явно тоя бъркоч ги е удовлетворил ... странно!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 7:21 pm |
![Аватар](http://th96.photobucket.com/albums/l161/Nagatsu/Renders/th_DameDokurochan.png) |
Liu |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Отвращавам се от Nana.Толкова сълзливо,тъпо,повърхностно и сапунесто аниме няма просто ever`n ever.Гледала съм го докато Хачи забременя.Още към 15 еп. си бях извадила заключение за него,но тази като забременя гледах ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и си казах "Б*************хти и до там ли стигнахме?!!!".Толкова тъпа история,толкова еднообразни герои(Освен Шин,ШИН РУЛЗ),толкова глупост събрана на едно място...Ако исках нещо подобно всеки ден от 1.30 до 3.20. има сериали по БТВ,мога тях да гледам...Като го започнах мислех,че ще става дума за музиката и че ще ми бъде интересно.Знаех че има и драма и романтика,но главното мислех,че ще е музиката.А то какво стана?Кой се разделил,кой плакал,кой забременял....ПФФФФФФФФ
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 9:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Dasher написа: ВТФ? Това е аниме правено по хентай игра бе вие луди ли сте! Бива го но чак някой да го богословят ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) [/b]
Ъъъ това всъщност по-добра реклама не можеше да му направиш :/ Хентай игрите, в които се набляга на историята (демек всички добри хентай игри) са милиарди пъти по-добри от 99% от аниметата. Проблема на fsn е че историята от играта е орязана, накълцана, сдъвкана и изплюта.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
Safiir написа: Dasher написа: ВТФ? Това е аниме правено по хентай игра бе вие луди ли сте! Бива го но чак някой да го богословят ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) [/b] Ъъъ това всъщност по-добра реклама не можеше да му направиш :/ Хентай игрите, в които се набляга на историята (демек всички добри хентай игри) са милиарди пъти по-добри от 99% от аниметата. Проблема на fsn е че историята от играта е орязана, накълцана, сдъвкана и изплюта.
Знам знам Преди време ми тегли една лекция помнищ ли? Иначе верно е че като история е доста добро НО в анимето е суууупер изрязано! Тва имах предвид че като се махнат хентай елементите и се губи есенцията.... Нз за мен си остава едно сравнително добро аниме ама чак да ми е в топ 10 листа не
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 9:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
Safiir написа: Пък и важното е че има хубави девойки ^^
Ама оная лолитка как му седна на меча като беше вързан а? Тва 100% е било някъв бондаж в играта нали?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 22, 2007 11:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
с риск да засегна много хора (ама и мен ме засегнаха вече доволно пъти) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ще кажа , че Блич съкс
това аниме беше толкова добро в началото и такава тъпотия стана, че направо не мога да повярвам - след СС арката всичко се плъзна в канала на безумието
филърите, поведението на геройте, епизодите, тъпите до полуда капитани ги извадиха напред, а маниаците в лицето на Кемпачи и двамата дуал юзъри ги забравиха, че въобще съществуват
ако нещо може да ме върне към четенето на мангата и гледането на анимето, това е смърта на малкия капитан Не-знам-си-как-му-беше-там-името и как Ичиго, Кепмачи и онез двамта щурмуват Ада
друго аниме толкова не ме е дразнило, може би защото повече ме кефи мангата и рядко гледам анимета ... но все ще изпадне някоя нова звезда
п.п. новите епизоди на Наруто могат да ми докарат склероза ... и то доброволна
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 23, 2007 12:32 pm |
![Аватар](http://img261.imageshack.us/img261/169/guzoca7.jpg) |
braingrinder |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
inuyasha можеше да е доста добро, ако не беше кагоме...
примерно:
много леко прие факта, че попада в друг свят, веднага се "вписа в обстановката", има гадна прическа, грозно колело, на майка и не и пука, че щерка и маа налево надесно и се бие с демони....вика и "пази се!" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) wtf?
искаше ми се да го продължа това аниме, главно заради музиката и хубавия фентъзи замисъл, но има мега абсурдни неща, които можеха да се избегнат по елементарен начин...
КАГОМЕ САКС ХАРД!
прекалено бързото и нелепо нахлуване в историята ме отказа от анимето.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 3:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=299.jpg) |
Shinta |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Samurai Deeper Kyo по-тъпо аниме не бях гледал,още от 1-вия епизод го разбрах че е някво супер тъпо и въпреки това ги изгледах вскичките 26 епизода.OP и ED са супер зле,абе целия саундтрак.Геройте кой от кой по-странно ще изглежда,руса със зелени очи,някъв с ръка оръжие с червено и сино око,или друг с розова коса.Главният героя някъв шизофреник ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) и като каже "Чули гласа на вятъра" или "Усети ли дъха на феникса " ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мурамаса по едно време изчезна ей така в нищото,ама не да изчезне изведнъж,а само за няколко минути докато стане от твърдо в газообразно състояние.В последния епизод амааа супер зле някъв пич вика аз имам връзка с друго измерение фрукна турбогъзара и се разби в кометата и спаси света ![=))](./images/smilies/=)).gif) Има още ама много неща,ама не ми се пише. Знам,че има хора дето го харесват това аниме,ама на мен не ми хареса въобще
Последна промяна Shinta на Чет Ное 01, 2007 12:02 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|