Дата и час: Вто Фев 25, 2025 11:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 6:38 pm 
Аватар

Е те това чудо на кинематографията Йошицуне едвам го докарах до 12~14 епизод. Действието тече ужасно бавно, а и играта на актьорите е посредствена до отвратителна (Takizawa Hideaki). По-добре не се захващайте въобще, аз заради него не смея да погледна друг исторически сериал :nindja:.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 7:07 pm 
Аватар

BoX написа:
Е те това чудо на кинематографията Йошицуне едвам го докарах до 12~14 епизод. Действието тече ужасно бавно, а и играта на актьорите е посредствена до отвратителна (Takizawa Hideaki). По-добре не се захващайте въобще, аз заради него не смея да погледна друг исторически сериал :nindja:.

подхвани корейските - немат общо с японските ( Emperor of the Sea) препоръка за тебе :)

дори 1ва и 2ра серия имат превод на БГ

Заглавие: k-doramas
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 12:17 pm 
Аватар

Може да пробвам, до сега корейски сериалчета не съм гледал, но филмите им започнаха да ми харесват :thumbsup:. Ще намина през d-a да видя дали го има този Emperor.

Профил  

Заглавие: Re: k-doramas
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 2:29 pm 
Аватар

BoX написа:
Може да пробвам, до сега корейски сериалчета не съм гледал, но филмите им започнаха да ми харесват :thumbsup:. Ще намина през d-a да видя дали го има този Emperor.

има тема тука за него с линкове за теглене от 2-3 различни места.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 10:23 am 
Аватар

Днеска излезна новия исторически японски филм

Yoshitsune.And.Benkei.Special.Edition.2007 , има го в нета т.е , и гледам че има фенове тук на него. На FSS го има за дл.

Plot:
Remake of Yoshitsune to Benkei, a story about a young prince (Takezai) learning the arts of samurai warfare alongside his assigned bodyguard (Hayashi) while at the same time, tries to marry his beloved (Kinoshita) in times of wars...

Ако някой се чуди какво е FSS в горната тема с линкове към азиатски филми го има, Саурон го е постнал. ( Това е и сайта от който главно събирам азиатски филми от година и нещо )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:07 am 
Аватар

айдееееееее 4 исторически сериала вървят вмомента премиерно в Корея :)

2006 все още не е свършил :) 100 серий ->Dae Jo-young (Dae Jo-young) 2006 KBS on AIR

11 септермври води се най бюджетния сериал в историята на Корея само 24 серий -->The Legend (Tae Wang Sa Shin Gi) 2007 MBC on AIR

Този стартира на 17 септември 60 епизода--> Yi San(Yi San - King Jeong Jo) 2007 MBC on AIR

27 август, епизоди 50 --> The King and I 2007 SBS on AIR

много добри сериали, единствено Yi Sin не гледам още, но като пуснат още някой друга серия и субс и той ще се почне :)

Някой ако ги гледа да се обажда за "моабет" . ;)

PS. Очаква се още един скоро - CHOSUN POLICE (aka Byul Soon Geom) ep.20 по MBC, хахаха корейците луднаха по историческите дорами и ние (сигурно се броят на пръстите на ръцете ми хората фенове на тия дорами) в крак с тях :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 8:00 pm 
Аватар

Имам един въпрос относно Jumong. Доколко е исторически достоверен сериала, защото се чудя дали да го гледам, но ако е като The Legend ще е по - добре да си спестя времето в библиотеката, вместо пред компа. :P

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:15 pm 
Аватар

Megera написа:
Имам един въпрос относно Jumong. Доколко е исторически достоверен сериала, защото се чудя дали да го гледам, но ако е като The Legend ще е по - добре да си спестя времето в библиотеката, вместо пред компа. :P

The Legend си е The Legend, другите исторически сериали не са като него. Просто много ефекти и митологични работи и боеве стил World of Warcraft са вкарали в Легендата.

Jumong до колко е исторически ? ми до колкото съм чел а аз съм чел много и не само аз ами с още няколко души. Стигнахме до факта че си я наплно исторически ;) променени събития в сериала има, но те са просто разместени едно нещо е станало след или преди друго, за да може сериала да бъде интересен за зрителите, и той стана разбира се и разби всички други сериали в Азия ;) Jumong си е блокбъстър
И не само това, просто корейците наят какд а правят исторически сериали, докаот японците никак не ги бива в историческите сериали. Наскоро гледха разни филми и сериали исторически японски ебахти театрото е** театралната игра. КОРЕЯ ФОРЕВЪР! ;) Лонг ливе КОгюру!!! ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 9:10 pm 
Аватар

Нови исторически Корейски сериали

2008

26. Hong Gil Don on AIR KBS2
27. Daewang Seojong on AIR KBS1
28. Iljimae SBS TBA - 93та e имало такъв сериал, който е бил пуснат по MBC.
29. Bichunmoo SBS TBA - за този мисля, че има филм, а и май е имало друг такъв сериал, но не съм сигурен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 10:57 pm 

:arrow: Снимките на Iljimae започнаха в края на миналата година. В него Lee Jun Ki ще играе персонаж, подобен на Робин Худ. Останалият актьорски състав включва Han Hyo Joo (тя участваше в Нонстоп 5) и Park Shi Hoo.
Jang Dong gun е участвал във версията от 1993г.
http://wiki.d-addicts.com/Iljimae

Изображение

:arrow: Излъчването на Hong Gil Dong е стартирало на 2 януари.
http://wiki.d-addicts.com/Hong_Gil_Dong

Изображение
Изображение

:arrow: Bicheonmu е сътрудничество между Корея и Китай. Главните роли са поверени на Joo Jin Mo (Musa the warrior) и певицата Park Ji Yoon. През 2005г. е снимана едноименна драма със същите актьори.
http://wiki.d-addicts.com/Bicheonmu

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 1:09 am 

Изображение

Първите снимки от Iljimae.
Iljimae е бил оригинален герой в китайската новела Happy enemy. По-късно тя е разпространена в Корея и става част от литературата на страната. През миналия век известният артист Go Woo Young създава комикс, наречен Iljimae. Характерът в книгата е разбойник - един от тримата най-известни крадци от времето на Chosun.

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 12:01 am 

Ще го пусна в отделна тема.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 12:59 pm 
Аватар

xx.Han Sung Sad Song or Seoul Sad song (Hansungbyulgok )2007 KBS2 само 8 епизода .. това съм го пропуснал
xx.Legend of Hyang Dan 2007 -този е само от две серий

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 2:55 pm 

Вторият го знам. Si Won от Super Junior го снима миналата година. Той май е историческа комедия.
Щом са с толкова малко серии ще трябва и двата да ги гледам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 7:00 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Бях видяла preview-то на "Историята на Хян-дан" още миналата година в края на "Кофи Принс" и беше много симпатично :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=ouPU0fF24mo
Всъщност не бях обърнала внимание, че е толкова кратко. Може да го изгледам по бързата процедура. Има го в д-аддиктс, хардсъб на БОН.
Интересно е, че минидрамата е комедийно извъртане на историята на една от най-известните творби на класическата корейска литература "История за Чунхян" :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]