|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 08, 2006 4:41 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ами... как да ти кажа... всеки епизод носи послания със себе си. Примерно в темата за анимето, в аниме(общи), аз за почти всеки епизод съм си давал извода, който съм виждал в едно-две изречения. Вероятно при по-дълбоко замисляне, може да се изкарат и още. Освен чисто философски, на анимето/мангата аз си гледам от фолклорна гледна точка. Не са едно и две yokai, които се появяват, а не са и безизвестни(за тях си чета във Вики след като се появят). Освен това супер-димензията на анимето на мен ми идва като мега-бонус, тъй като, както съм посочил в титлата и местоживеенето си - супер много се кефя/изследвам аниме светове. А това аниме/манга дава доста повече от един. Връзката му и паралелното му вървене с TBC, връзката му с всички други анимета на Clamp. Колкото повече кламп-толкова повече Холик-а и TBC кефят май. В крайна сметка, свикнали сме да гледаме във всяко различно аниме различни герои, да не говорим, че в последно време всички взеха да пускат разни критики, колко си приличали някои.... Докъто в реалния ни живот, във всеки различен филм, играят все едни доказани актьори...  И като завършек - супер-готините карикатури и чувство за хумор ^^
Интересното е, че - Това е първото аниме/манга, за което нямам желание да си намеря доуджин!
Естествено, защитата ми е хипер-пристрастна, но нямаше как да не е Малко се отнесох, сорри, просто съм xxxHolicXолик ^^

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 23, 2006 11:53 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хмм.... едно кратко обобщение?!
За Уатануки - тъй като виждам мангата през розови очила, ми се ще Юууко да се събере с Уатануки   Но нещо не е в ред в него. Предполагам, накрая ще остане в магазина като помощник на Юуук-чан, което си е добър край, но... Нещо с тая негова кръв ме притеснява. Чудя се какви са били родителите му и защо е трябвало да умрат. Предполагам, причината за смъртта им рано или късно ще падне върху Уатануки...
За Юууко-чан - мяяяяяяяяуууууууу, най-добрата. Повече от богиня ^o^
За Химавари... ами тука се чудя доста. Отдавна се канех да постна за нея специално... Истина е, че през повечето време, изглежда сякаш тя е "черната котка", носещата нещастие или направо човек може да си помисли, че тя е злия маг, който крадеше душите на хората...а и от там - тя може да е отговорна и за повикването на злия дух в даскалото... Но не знам... начи: 1. Дъждовната фея каза "Как можете да говорите с някой такъв" (звучеше като "ниска класа" или "зло излъчване*) -> Да, обаче ако не бяха панделките й, Уатануки умираше... 2. Тя даде необичайната книжка на Доумеки, в която бе заклинанието -> да, ама ако не я бе дала, нямаше хич да го намерят.... 3. Когато лъжкинята умря (я премаза камьона) -> Ако не беше Химавари, Уатануки умираше 100% в опит да предпази жената... 4. Ако не беше тя, учителката нямаше да отвори кутийката ... -> но тя така или иначе щеше да се отвори, рано или късно... Тъй че хииииич не знам що за нещо е тя и защо е трябвало да се срещне с Уатануки...
За Zashiki-warashi - оценка: ♥/10
За Мокона, както май казах, или поне съм мислел да кажа - много искам да видя истинската й форма! Щом лисичето има друга форма, значи и бога на мълниите има , значи и Мокона има... това uber-powerfull .... мокона ._. , със свойте 108 тайни техники....

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 5:34 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
*блъска си главата*
отчасти спойлер за глава 119 написа: Кой е оня който е платил част от цената(онзи който прилича на Syaoran?! Сигурен съм че съм го виждал преди(май в Tsubasa Chronicle) но просто не мога да се сетя
*продължава да си блъска главата*
Та какво мислите вие? За момент ми хрумна че това е някакъв Watanuki от бъдещето но това просто го изключих 5 секунди след като го измислих
Иначе мангата рулз
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 5:50 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
ами мисля че се сетих от къде е той беше оня дето в анимето беше в оня "контейнер" в началните филъри нали?
кажи да или не да знам да чета ли спойлера
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 19, 2007 10:07 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
|
Дамм, разкри се вече истината за Химавари, но не пълната =/ В сми- има още какво да се каже. Примерно да й видиме родителите... Доста тъжна исторя, имайки предвид, че тя ОПРЕДЕЛЕНО не е лоша Това ще рече, че тя до сега не е имала контакт с никой Гадно, а и тия белези =/// Ужас... Уатануки пак обра точките, бати раздаващия се човек, МНОГО ме кефи И вече започна да схваща мислите на Юууко Впрочем супер жал ми стана, като Юууко-ч♥н му каза "Това е единственото, което мога да ти дам" на РДто му Добре, че е дядото на Доумеки да оправя нещата винаги  А колкото до Доумеки, най-сетне почна да вижда духове, интересно сега къде и как ще се ползва това яйце. Явно то е за устойчивост/здравина/сила... но едно яйце не може да се ползва като щит ~_~ Тъй че... интересно как ще го нагласят :]
Интересно каква роля занапред ще играе малкото момиченце... =/ Не може да я оставят така, с тая майка...
Мн се радвам на пиленцето, напомня на Мугетсу ^о^ И Зашики-вараши се появи в последните чаптъри ♥ *uber доволен*

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 7:15 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|
Даамм, Kohane-chan е наистина тъмна Индия. Само какъв поглед хвърли на майка си  *бррррр* *Killer Mode* Ама и майка и е една. То вярно, чужди хора в къщата ти и т.н., но тя прекали.  Но има нещо в Kohane-chan, което ме притеснява
Не знам какво е Syaoran e платил на Yuuko, но цената на Doumeki и Himawari е брутална  Поне за мен.
А дядото на Doumeki ме кефи много
Другото което ме интересува е Sakura и Цитат: мястото и в xxxHolic. Прочетох нещо из форумите, но нещо не съм съгласен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 7:24 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
|
Обикновенно Доумеки ги забелязва ако са лоши, значи Кохане не е  Иначе Шаоран - ми цената не беше ли онова магическо яйце? Впрочем, забелязвате ли - и 3те цени, са пряко обвързани с Уатануки и разплащателното средство също отива при Уатануки, а НЕ при Юууко!!! Белези - от уатануки към химавари; Кръв от Доумеки към Уатануки; Яйце от Шаоран към Уатануки,... всичко ок, НО кой ги прави тия трансфери, защо платежното средство не е нещо, което да е доход на Юууко, след като тя го спасява?! Супер тънко мина тоя път, нз как не се усетиха! Юууко-ч♥м не спира да се раздава за тях, баси
пп: махни си подписа, че не искам да те докладвам. Позовленото е 200К ;]

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 8:01 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|
Поправка: яйцето е цената за водата в Acid Tokyo-arc-а. Май не е ясно, какво е платил Syaoran. Трябва да го чекна. Мисля, че беше време и свободата си.
За Kohane и на мен ми се стори странно, че Doumeki че не я е надушил  И все пак има нещо в нея, не само това, че може да вижда неща, които другите не могат (напр. шоуто с медиумите, ама и те може да съща стока като онази в по ранните chapter-и, пък били и те известни).
Любими моменти с Yuuko:
Просто като я погледна и няма такъв образ като нея
п.п. Махнах го . Втори път подбно нещо няма да има.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|