Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2007 12:10 pm 
Аватар

Излезе нова глава, която можете да изтеглите оттук. Kippei, не знам какви са подозренията ти за развитието и завършването на любовния триъгълник, но аз само си мисля, че Мънсу няма да убие Хае Мо Су (краля, защото предполагам и вие като мен още не сте му запомнили името :)) от ревност или нещо подобно. Сигурно пак тая гад Аджи Тае ще извърти нещата. А за новата глава - копеленцето задейства плана си, предизвика преврат! Другото интересно е този символ. Защо кралят е създал тази склуптура и как смята, че това ще помогне на момичето (нейното име даже ми е трудно да го произнеса)? В крайна сметка тя някакъв символ на злото ли е, защото останах с такова впечатление, а от друга страна от думите на Хае Мо Су излиза, че я е създал, за да предпазва от нещо? Въобще Шин Ангуо Онши продължава да кърти мивки и ми става една от най-любимите манги изобщо! А, още нещо, в миналата глава, този който уби черния магьосник много ми заприлича на пича с цилиндъра от свитата на Аджи Тае. Някой друг да има такова усещане?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2007 6:29 pm 
Аватар
OnizukaKun

Истината около склуптурата наистина е интересна...за онзи дето уби изверга и на мен ми прилича на същият тип с цилиндъра...До колкото помна Мунсу споменяваше в една от главите че, той е виновен за смърта на краля на Джушин...Сега дали буквално го е направил или се обвинява че, точно той по-някъкав начин без умисъл е довел до това ...може само да гадая...скоро очаквам и това да се изясни...

А, за мангата...нямам думи...просто това е за мен най-доброто заглавие което съм чел и чета след Берсерк...е имам и други любими ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 3:12 pm 
Аватар

Какво става, само с Kippei ли ще си хортуваме за Шина? Kippei, не че се оплаквам :D , но ни трябват свежи идеи. За справка, излезе първа глава от следващия том, която може да си дръпнете от тук.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 7:31 pm 
Аватар
OnizukaKun

Nocturno...Мерси за новата глава...никъде я ненамирах! Наистина темата се нуждае от свежа кръв...изчерпваме се лекa, полека :roll:
Интересни неща се случиха в тази глава...Аз разбрах от къде са се пръкнали...войните на Мунсу от махая (само аз ли съм...или и друг сега го разбира :oops: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:52 pm 
Аватар

Ухааа бех спрел да чета от месец и малко повече и са си викам ае вече ми писна без манга :lol: та зех и прочетох новите глави които доста ми доидоха :D
Явно на Мунсу воините са си му приятели и преди да стана на махаи :) ама нещо тоя краля ми дава некви смесени чуства :? не го знае просто човек ко мисли (или аз съм прекаленно тъп да се сетя :lol: )
ПП:а пък и тоя Аджи Тае е ебаси говедо от кога си го е имал сичко планирано и само е чакал подходящ момент :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:36 am 
Аватар

От Etc работят, не се помайват и са ни приготвили 2 изненада за тази седмица. Много хубава глава, в която има големи разкрития за Аджи Тае. Няма да коментирам повече, за да не ви спойлна по-сериозно.

Момчета и момичета, тази глава заслужава коментара Ви! Kippei, ти си ми надеждата :wink:

За махая ми стана готино като разбрах, че това е взводът на Мънсу. Предполагам същата е и логиката при махая и на жената-Онши (не й помня името).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 11:40 am 
Аватар
Masaka?!

А аз - май никаква надежда ни съм, чакам да свърши май 20ти чапър да го изчета наведнъж :lol:

Иначе туй за махая - предполагах, че ша е тъй. Особено като видях в битката, че и неговите пичове са облечени кат войниците от махая...

Слагайте спойлер тагове ако искате да коментирате по-пикантни детайли, са който се набута - набутал се е. Задължително се ползват само на първа страница :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 6:16 pm 
Аватар
OnizukaKun

То и аз съм една надежда...мани, мани :lol:

За новата глава...наистина е много добра...и ме запали да видя как ще продължи историята в следващата...Това е за тази чакам другата :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 2:00 pm 
Аватар

На мен ми се беше събрал почти цял том за четене и като го налапах една вечер ... лелейй като се сетя пак ми запушват ушите :фъъссс:

Напълни ми се сърцето и душата, че имаше толкова разкази за миналото им ... тая дълга коса ... тия битки ... споменах ли дългата коса :lol:

Aji Tae направо ме плаши! Когато ония пич го гледаше през телескопа от далече и той изведнъж се обърна и каза "Don't look at me!" ... направо подскочих на стола ... бъррр ...

Ужасно ме е яд, че с мадамата тъкмо се бяха поразбрали ... и а да ... консумират ... отношенията си и ги прекъснаха :( Като си помисля през какво още има да мине Munsou ... ми то направо не е честно ... поне това да беше станало та да му остане като един от малкото хубави спомени о това време :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 5:25 pm 
Аватар
OnizukaKun

Уф, най-накрая някой да коментира...много е самотно иначе :(
Мунсу е направо за съжаление...всичките мадами му ги крадът :roll:
Сандо окончателно е...on the Dark Said...сега е интересно как ще върнат Мунсу...Само не сванах...краля ли обяви Мунсу за предател или Аджи Тае пак е зад всичко...а сега се и оженил за Kye Wol Hyang...и не виждам как я предпазва Мунсу по този начин...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 12:25 pm 
Аватар

Вече от една седмица е излязла първата глава от новия том. Предполагам всички знаете от къде да си я свалите ако не сте го направили вече. Kippei, тя май отговаря на въпроса ти кой зад какво седи :lol: Искрено се надявам някой голям и зъл в скоро време да застане зад Аджи Тае :evil: Някъв много ивъл ще дойде цайсатия :? . Май Мунсу все пак не е убил краля, но всички са си помислили, че именно това е станало. Poor old bastard :( На всичкото отгоре, както казваш, всички жени го изоставят и не само жените. Тези неблагодарници от армията за нищо не стават :evil: И все пак дано скоро вземе да се събуди Мънсу (макар, че ме съм чел по-як флашбек от този), защото Аджи Тае и неговите уроди хич не се помайват в реалния свят.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 6:22 pm 
Аватар

Sorry, ако се натрапвам нещо, но току-що прочетох последния chapter и не се сдържах. БЕСЕН съм :evil: :evil: Този Aji Tae дано да го такова слон под наклон :evil: Да му окапе лицето дано :evil: Мразя гоо :evil: Как можа...... гррррр :evil: Kye Wol Hyang :( :( :( Ако Safiir не можеше да прежали Sando, то аз направо панихида мога да направя за Kye Wol Hyang :( Оооо, онуй копеленце ще си плати. Дано Munsu се събуди по-скоро. :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 6:42 pm 
Аватар
OnizukaKun

Аджи Тае е един от най-мразения от мен Bad Guy :evil:
Може да постигне всичко което иска...за отрицателно време...но той явно му харесва да гледа страданието на хоратата и да ги манипулира...

Последната глава си е на ниво както обикновено...имаше си всичко...
Won Sul обра точките...изнатръшка ги като на шега...просто най-верния и лоялен човек на Мунсу...дори и след като е бил на отсрещният бряг!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 7:34 pm 
Аватар

Won Sul рулира :thumbsup: Coolness на МАХ. Дано по-нататък се разбере, защо и той е превъртял, т.е. присъединил се към Aji Tae *само като си помисля за него и ми иде.......ъргхххх :evil: * Но както е тръгнала историята, то не се вижда изход :( Какво Munsu ще се събуди ей така. :? Аз и не виждам кой друг ще може да му помогне. :( :( Дядката? :roll: Или Бомбашка? :roll: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 11:34 pm 
Аватар

Дядката не го гледайте, че ходи по пантофки, супер куул магесник е той :!: Не, наистина очаквам от него много и сериозно да помогне на Мънсу. 100 % ще се бие с някой от генералите на Аджи Тае и ще е един от хората начело на армията, защото без такава Мънсу няма шанс, която ще се изправи срещу ордите на оня обесник дето не спи с Kye Wol Hyang :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]