На мен ми харесаха частите , в които разкриваха миналото на Луси и Коута. Беше много сладко , а на места и тъжно ест . И малодийката от кутийката ... много миличко
Публикувано на: Пет Юли 06, 2007 11:56 pm
Polliwog
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 10:32 am Мнения: 164 Местоположение: On the road to nowhere...
Гледала съм го, да. И ми стана едно от най-най-любимите анимета. Любим момент...хммм...Може би когато Кота разбра цялата истина за Луси...включително и това, че точно тя е убила сестра му и баща му и въпреки това, когато тя реши да си тръгне той я спря...И я прегърна. Тази сцена винаги ме разплаква... Друг любим момент ми е когато Курама взе на ръце дъщеря си Марико и поръча да ги взривят... Като се замисля почти всеки момент от това аниме ми е любим...
Публикувано на: Пет Юли 06, 2007 11:57 pm
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Не знаех... края беше много добрър, накрая май не трябваше да става ясно дали Lucy се прибира или не... Между другото за темета това е едно от любимите ми анимета, и първото което съм гледала
Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 2:36 pm
ayame natsume
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 9:03 pm Мнения: 84 Местоположение: the graveyard of the wandering souls
Анимето е яко,а края ме накара да удрям по монитора(бях бесен,бяхти края).Моментите които ми харесаха бяха,когато Люси беше гола и имаше кръв ,също така когато се намираше в една стая в детската градина,и цялата беше в ..... и завършвам с>момента ..там в метрото,когато изби семейството на Кота
SPOILER! аз вчера го доизгледах, ама според мене в това аниме има главно кръв и голи мацки Всъщност анимето ми хареса горе-долу. Любимата ми част, хмм...нз, може би когато Коута и братовчедка му се целуват "But my bottom is still dirty." А най-смешен момент за мене беше когато Коута бездаиска докосна гръдта на Нйу и на нея й хареса и взе ръката на Коута и искаше той да я обарва и тогажа влезе братожчедка му и...БАМ! и също когато Коута излезе навън (забравих кой турсеше) и Нйу се нахвърли да обарва братовчедка му
Дам гледала съм го и определено много ми хареса ... ааабе какво да ви кажа - върховно е ^^ целия замисъл е някак си ... абе немога просто да го опиша ^^
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 10:29 pm
Neltarion
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 2:45 pm Мнения: 533 Местоположение: Върховен Дом на Смърт
Анимето е супер.Някакво такова-тежко ^^^.Първия епизод само дето е такъв,че да те отврати,на нататък всичко е по-малко брутално и повече депресиращо тъжно,особено като даваха историята на Луси,беше ужасно гадно.Ню е адска сладурана също така ^^^.Края обаче ме накара едвам да не счупя нещо.Свършва...гадно недовършено
_________________ Cause shes so high High above me shes so lovely Shes so high high above me
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения