Става дума не за клюки,или за новини,а за интересни/любопитни факти,които според вас не са известни на всички
Пускайте снимки,ползвайте wiki и т.н. че да не са ви мн сухи постовете.Айде аз си казвам моите неща,от тв-то ги знам,ама ще копна от вики малко,че да съм по-подробен
Знаете ли,че "фронтменът" на групата
Foo Fighters, Дейв Грол, е всъщност барабанистът на
Nirvana?След като 4 години е китарист в Нирвана,около 6 месеца след смъртта на Кърт Кобейн,е издаден първият албум на Фу Файтърс.A foo fighter е всъщност термин от Втората Световна Война...
пляк **********************
Знаете ли,че
The Offspring са се казвали Manic Subsidal?Виновници за основаването на групата са Social Distortion.Китариста Браян "Декстър" Холанд и басиста Грег К не били допуснати до концерта им и решили да сформират своя група.За целта привлекли още двама души,единият от които бил училищният чистач.Той обаче бил принуден да напусне групата...
цък**********************
Гледали ли сте филма
"Alexander" ? Този спомняте ли си го
А случайно да сте чували за групата
30 seconds to mars?Състои се от 4ма души
И да,тоя най-вдясно е същият актьорът от "Александър".Казва се Джаред Лето и през 1998 с брат си Шанън основават рок групата 30 seconds to mars.Групата бтв има и някои нелоши песни,като последния клип,които пуснаха кърти мифки с некви битки на самураи и супер яки кадри от некъф храм мисля
Толкова за днес,че стана късно и ми се спи.Сещам се още 1-2 неща,ама утре ще ги пиша,ако някой не ме превари де