|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: .: Tsubasa Reservoir Chronicle:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
С риск някой от модовете да ме убие ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) , пускам тази тема. Е, не пропускам факта, че не всички са чели manga-та или я четат, но все пак ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) SayanMk написа: ____________________________________ Сакура е принцеса на страната Клоу, които е управляван от по-големият й брат, Крал Тоя. Шаоран е археолог в този свят и също така приятел на Сакура от детството й. В един момент на разкопките се достига до мистериозна стая, която изглежда няма изход. Там случайно идва Сакура, която се оказва, че има доста специални сили. Изведнъж Сакура изпада в транс, появяват се призрачни крила, а мистериозна сила започва да я дърпа към стените. Шаоран я спасява на време, но перата от крилата се разпръскват. В същото време от друго измерение нахлуват непознати, които атакуват краля. Висшият маг на кралството, очаквайки нещо подобно, веднага изпраща Шаоран и Сакура при магьосницата на измеренията от където Шаоран трябва да намери начин да спаси принцесата си. ______________________________________ Манга в която да няма нито един дразнещ герой. Перфектното приключение из световете, мешайки всички познати герои на студиото, с красив арт, страхотна история, много и брутален екшън, какви ли не послания и т.н.....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хмм, айде ще ползвам тази тема, но ще я оправя малко... Такаа, добавям си ревюто за мангата в първия пост най-добре...
А сега по същество... прочетох 16ти том до края и ... Не знам вече... не знам накъде. Ще си дам ден почивка да осмисля целия поток от информация и ужас, който ме обля в края на тоя том Това ако го анимират, ще е тоооолкова много пъти по-horror & mystery от лигни като dn, че не знам Нещата взеха много брутални да стават
Нищо не споменавам конкретно, щото нз кой до къде е и въобще някой чете ли я... Преводи правят BWYS, но нз до къде са точно...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 7:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
аз последно бях около 155 глава и да сега са просто убииствени нещата. Сега както излиза ОВА по токио арка ако продължат ще съм на седмото небе
Просто тези първи 100 глави и след тях е като две различни истории
Нищо чудно че зарязаха сериала(не че половината от втори сезон беше извън мангата ама все пак)
Ми щом спйлерите са проблем...
Цитат: Сега историята на Фай я чакам да свърши че пак да наваксам наведнъж. Като гледам повече от още стотина чаптара на историята не давам. Доста рязко почнаха да напредват нещата а съвсем в скоро време очаквам сцената от началото на сериала да се разиграе(там в този дриим свят където отиде Сакура.)
Който не е наваксвал да действа
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 8:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Аз просто не мога за няколко чаптъра. Вчера изчетох 159-началото на 21ви том и нещата стават все повече и повече. Ако на 155 бяха убийствени, сега не знам какви могат да се нарекат. Цяла нощ не спах, защото се опитвах да побера цялата информация и да направя връзка. Изчетох толкова теории и още толкова въпроси ми се въртят из главата, че ще полудея.
Иначе доколкото си спомням, Клапм бяха казали преди около 10 чаптъра, че мангата е на 2/3 завършена. Така че все още има доста-10 тома. Дано да е така наистина. Не мога да си представя, че ще свърши, въпреки че много неща от историята взеха да се изчистват.
Ако някой е изчел всичко за сега, ще съм много щастлива да поспойлим малко
Бтв, новия чаптър като начало на тов том има 3 цветни страници- невероятни са. *примамва*
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 1:24 am |
Darkprince |
|
|
Хоооо ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Тая тема как така живна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Благодарности на Morri-sama, Sayan-sama, Faye и Haruka ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) (малии, как ме сърбят пръстите, не е истина ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
Ми то както изглежда май аз и Haruka сме прочели сме последния излязъл chapter. То може и да ползваме и един и същ източник ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) При мене е на random принцип, т.е. ползвам източници като online-сайтове. Там upload-ват всяка седмица всеки chapter, но проблемът е, че преводът не е от една и съща група.
Първо: Относно horror-частта, миииии.... не знам, т.е. X/1999 беше по-така (макар там се сещам за няколко сцени, които бяха наистина кървави). Да, Tokyo-arc-а си беше бая шок. Tук Sayan-е споделям мнението ти. И все пак ми се струва, че не так толкова страшно. А може би проблемът е в моя "телевизор" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не знам. В момента чета манги една след друга, на работа най-вече и може би понятията ми се размиват. Така че, ако бъркам, нека някой ме поправи. Даже в момента търся RG Veda (да, видях темата, но ми се искаше...), което ме подсети:
Faye, ще има ли възможност да качите мангата в сървъра на animes-а?
BTW Sayan-e, не знам, дали още следиш xxxHolic и дали въобще си стигал до там, но ако намериш време, прочети 140 Ch.-е там наистина беше creepy.
Второ: *не е зле да напиша, какви впечатления имам от историята дотук, май, а* Нещата наистина заплетоха. Просто и аз вече нямам думи.
Spoiler написа: Ама Kuro-sama беше направо избеснял. Е сега нещата вече загрубяха.Дали ще има директна конфронтация Kurogane VS. Fay BTW FWR е голямо к@#8*#це, просто с нетърпение чакам момента, в който Kuro-sama ще му натупа дупето. Не. Поправка - искам да го натупа Watanuki Ама май няма да стане А като споменахте anime-то, ааааа....ъъъъъъ, по-добре да си замълча, то и без това не му е тука мястото. И както казват: Японец написа: Yare, yare много писане и накрая дървени философии, т.е. нищо не написах. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) То май и мен ми трябва малко време да размисля.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 15, 2007 9:54 am |
Haruka |
|
|
Ами аз обикновено чета преводите на neither от lj с raw-овете на ladydarkmoon пак от там, а след 1 ден излизат и в сайт с онлайн преводи. Разбира се, bwys са най-добрите и чета всичко, което излиза от тях, но са доста назад.
И аз не бих го нарекла страшно, а по-скоро шокиращо. Все пак като се замислиш, че до сега си чел една доста разпускаща историйка за весела и задружна групичка, а сега какво стана..В Х поне си беше така от началото. Впрочем, и аз бях тръгнала да чета РГВеда само заради Ашура-о, но нещо се отказах, нз защо...
Та исках да кажа, че вчера четох спойлерите за новия чаптър, които този път бяха мноого големи и ги четох с отворена уста. Разкриват все повече и повече. Новия чаптър се очертава много добър.
спойлер написа: Курогане наистина ми притеснява с този поглед. Но повече ме е страх Фай да не реши да го убие. Ако стане така и двамата ще умрат. Най-много искам Курогане както винаги да влее малко здрав разум в главата на Фай и да го спре, няма да мога да го понеса ако го нампрази. И сега след като знаем, че Фай е фигурата на Фей Уанг Рийд, а Курогане на Юко, остава да разберем каква цел има Курогане. Не мога да си го обясня. Мислех, че и Курогане е пратен от ФУР, защото той е убил родителите му, така че да може да се срещне с Томойо и тя да го изпрати при Сакура. Ако именно Юко е искала това да стане, то защо ФУР ще й помага като убива родителите му? Също ми е интересно кой ли иска да съживи ФУР и дали не е някой, който има нещо общо с Xio Yang, защото той беше казал когато я уби "you too were a failed creation"
Има и още мого неща за които се чудя в момента...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 5:10 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Амии бях зарязъл и 2те манги, поради липса на време за редовно следене, но сега си наваксах с едното, тия дни ще наваксам и с холика(а аз като наваксам, ще съживя и др.-та тема )
Колкото до новочетящите - от 2ра стр нататък, спойлерите няма да се маркират, както е предупредено в заглавието, тъй че внимавайте какво четете ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
И сегаа мнението ми...
Цитат: След кратката почивка, когато Юуи щеше да умре(края на 16ти), установих, чеее Курогане е най-здравия и свестен герои в цялата манга. Другите си имат оправдание да са ламави, но Курогане и истинският Шаоран са невероятни. Шаоран = реалният наследник на Клоу Рийд Ми ай тогава другия да умира, че му се... или да ги слеят някак Много ме дразнеше Сакура в последните няколко чаптъра Игнорирайки истинският Шаоран, мислейки си за един кух контейнер... малко е несправедливо Впрочем тепърва има да опишат какво е желанието на ФУР, което няма да е малък шок. Аз предполагам, че е да съживи Клоу Рийд Да речем нещо от рода на .... Клоу Рийд е бил първия юбер-маг, той е учил ФУР и Юууко... някак е умрял - да речем, това някак е обвързано с руините - т.е. миналото на клана Рийд. ФУР иска да го върне... revive е невъзможно обаче... тз .. ^ празни приказки май май...
Тъй, да минеме на по-актуална тема... -> Курогане ще наръга или тялото на Фай, или Ашура или и двамата С това Юуи ще е освободен от обещанието си да съживи брат си, с това и второто проклятие ще бъде разрушено. Ако не стане така ще ми е много проблемно Но..... и аз като Курогане... вярвам в Юууко-ч♥н ![Изображение](http://img155.imageshack.us/img155/3278/8006aw0.png) Ашура обаче къв се пада. Крал на Селес - хуу, ама от къв зор подчинен на ФУР И за чии Юуи го е страх от него Бее каквото и да има да става, едно е сигурно, от тоя свят трябва да си тръгнат Шаоран, Курогане, Мокона и не друг, а Фай Д. Флоулайт
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 6:41 pm |
Haruka |
|
|
Кога ли ще свърши страницата
Цитат: Аз най-много искам истинският и клонингът и истинският Шаоран да се слеят, защото ако остане както е сега ми е малко...скучен. Имам предвид, че не дава същото усещане като преди. Но определено не искам клонинга да се размотава в сегашното си състояние, жал ми е за него. Впрочем тва много хора го споменаваха- горкият Курогане е единственият, който си няма клонинг/близнак/тяло отделено от душата Което ми напомня и да една много странна идея, която четох: Fai - Yuui -> Fei - Yue (като Юе от Кардкаптор. И без това повечето герои около Сакура са от там). Така де, няма само главните герои да си имат близнаци. А това за Клоу и ФУР е често срещана теория /както и тази за Xio/ така че не мисля, че е така, защото от Кламп никога не трябва да се очаква очакваното. Но че всички са имали някаква връзка е ясно, сега ми е много интересно каква. За Юко и Клоу е ясно, за Клоу и ФУР-носят една фамилия все пак, а Xio къде се вписва..единственото, което знаем е, че и тя е с китайско име като Шаоран, така че има връзка с него сигурно. И защо наистина Ашура се забърква с ФУР, каква полза може да има? Защото той не е човек, който би направил нещо ей така. Курогане не може да убие истинския Фай сега, защото на практика той не е жив, а се поддържа от перото. Което може би значи, че ако вземат перото, тялото му няма да издържи. Значи Юи трябва да го съживи преди това да стане. И Курогане едва ли може да убие Ашура-о, той сигурно го превъзхожда много пъти, а не ми се вярва да му се мре. Не знам какво ще прави Курогане сега, но се надявам да е добро решение, както винаги. Впрочем, Саян като спомена цялото име на Фай, ще си призная, четох в спойлерите за новия чаптър от къде идва и "Д", така че от тази глава вече ще се знае всичко за името. Интересна история си има..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 8:09 pm |
Darkprince |
|
|
braingrinder написа: за сега kurogane ми е любимия герой ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) KURO-SAMA FOR THE WIN!!! ![:shuriken:](./images/smilies/shuriken.gif) Знаех си, че ще се окаже твърдо к0#{!{ KE-KE-KE ![Изображение](http://i187.photobucket.com/albums/x134/xdarkerx/Devil_Bats_Logo_2.gif) (BTW, Sayan-e ще имаш ли възможност да измайсториш smiley на Hiruma, pleease? ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) ) За Syaoran: Цитат написа: Аз мисля, че няма да има никакво сливане между Real!Syoran и Clone!Syaoran или поне аз така разсъждавам Трябва да прегледам отново изданията на CLAMP, но съм почти сигурен, че те нямат подобни "сливания" в никое от тях. За Kurogane: Цитат написа: Може да беше побеснял, в последния chapter, не не мисля....
Уффф гонят ме от работа, после ще допиша
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 8:50 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Нааааххх, правите основна грешка и двамата(само според мен май, ма как и да е ), а и не само вие - не дейте така да подчинявате тенденцията, че миналото има общо с настоящето Сиреч- на мен ми бяха казали 10 пъти, че в мангата Крал Яша е мъж, а то си е жена!! И в мангата е жена и няма кой да ме убеди, че не е ;] Вярно, наричаха я "оу" 王, а не "джооу" 女王, но това хич не може да ме убеди. Просто са на равно стъпало, че да се титуловат по различен начин... а някои мислят, че като "така е било в миналия свят - така ще е и тук". Тоест ->
Цитат: Т.е. - Харука, няма как да знаеш, че Този Ашура-оу е нещо велико или не е, нито ти ЦърниПринце, може да съдиш, че няма да има сливане, само защото до сега е нямало ;] Фай Д. Флоулайт е уникален герой, които не е присъствал другаде, също като Курогане.
Xio - така викате на он'ва момиче дето освободи Шаоран? RIP. Амии... начи тука има някаква семейна линия на създаване. Клоу Рийд -> Шаоран ( и Сакура & др. по естествен път ;Р * ) ФУ Рийд -> Xio Клоу + Юууко -> мокона модоки --> Клоу = Юууко, ФУ - брат на Клоу или негов реален син/баща o_O
* - това ме води на мисълта, че накрая Сакура може да свърши с един Брат Шаоран(реалния) и един мъж Шаоран(клонинга) Kind of H situation...
А, да - я тука малко да ми изясните, че 13-19ти vol ги четох raw, щото не ги намерих с превод иии - начи аз до колкото разбрах тогава, Клоу Рийд е създал Шаоран и клонинга му, за да може каквото и да стане, да защитават/спасят Сакура. Но при разделянето им, Шаоран прави eye-transfer. После пък се оказа, че не Клоу, а ФУ е създал клонинга? Та последно - ФУ го е създал значи?
ПП: за емотийката -мм, кажи кой/коя/какво е това/дай направо картинка/ и нп
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 9:53 pm |
Haruka |
|
|
А.а....ама...Саяне, серозно ли ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Кое те кара да мислиш, че е жена? Дори не бях чувала подобно твърдение до сега. Нямам намерение и аз да те разубеждавам, но от любопитство-защо мислиш така?
Цитат: Колкото до това дали има как да знам за Ашура-о...Ми поне от това от мангата до тук всички герои приличат на себе си. Всички от Х показаха стария характер и отношения, Субаро и Сейширо също. Калдина от МНР имаше същото излъчване, Оруха беше мн подобна. Чий си е същото не-много-умно същество, всички други от Чобитс са направо едно към едно. Рюо, Томойо, Тоя, Юкито, вдсичките си приличат. Дори Шаоран, който по характер няма нищо общо с оригинала, поне по сили много се доближава. Така че имам основание да смятам, че Ашура-о ще е себе си. Още повече, че в началото непрекъснато повтаряха, че независимо в кой свят са, хората носят същите души. Мисля, че имат предвид това и за самата манга. Но виж за сливането съм съгласна, защото някак си не е нужно да е имало, за да стане. То не се сещам да е имало и такъв случай, че да има как да се прецени. Омг, от тези семейни линии ми стана лошо. Пък не съм чувала Кламп да са фенове за бразилски сериали . Така или иначе съм решила да не мисля за това, а да оставя историята сама да ги избистри тия неща. Нещата около Шаоран още и на мен не са ми мн ясни. Може би просто не съм чела внимателно когато става въпрос за него, а може би има много какво още да се обясни. Бтв наистина само Фай и Курогане са оригинални герои, което ме радва най-вече защото нямаме представа какво да очакваме от тях и също защото може да се появят някъде в друга работа на Клапм ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 10:38 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Мии имам няколко основания... 1- hate that gay era too mucchuuu~ 2- ТЯ е ТВЪРДЕ готина за да е мъж!! Просто отказвам да го приема при каквито и да е условия, толкова красиви мъже НЯМА, хубоста е дар на жените, не на нас! 3- носи деколте.. ся, размера на ц.ц.те няма значение, тя все пак е крал, бил се целият си живот и има мн стегнато тяло и т.н. Ноо не... в никакъв случай не е мъж. Просто така са се наредили нещата, че е трябвало да поеме тази роля. 4- както виждаме, двата клана, които в бъдещето ги боготворят, са разделени на жени/мъже. Яша е при жените. 5- и статуята й даже излъчваше красота и женственост баси 6- отношенията й с Юууко-чан бяха такива едни.. женски ![:dontknow:](./images/smilies/icon_dontknow.gif) Жена е! Готина жена! _____
Иначе за другото - така е, нооо тъй като всичките са повече от 1, значии може да не са точно те от точно този свят ;] Просто мн да приличат... бтв- Х е недовършено май, не съм му чел мангата...
пп: следващия пост-два вече тряя ни пренесат на 2ра стр
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 2:46 am |
Darkprince |
|
|
Ей, значи, човек не може да си довърши поста дори и в извънработно време ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Anyway.
Това, което исках да кажа за Кurogane, беше, че той е Пич_та_дрънка® и Цитат: * и не би се поддал на машинации, и ще запази самообладание(надявам се ). За Fai a.k.a. Yui трябва да разберем, какво му е второто проклятие. А и още нещо хубаво: откакто Fai бе станал вампир, досега не е имало KuroXFai-моменти, поне засега *ослушва се за fangirl-ски крясъци и слага пепел на езика си да не урочаса* Sayan-e, относно "сливането" има няколко неща, които не ми дават мира: 1. След като R!Syaoran пристигна в Acid Tokyo и завари "кочината", която C!Syaoran беше направил , той каза, че рискувайки, т.е. давайки част от "сърцето си", той се надявал, клонингът да развие своя душа/сърце и бъдейки с хора, които го обичат и т.н. (преразказвам в момента, знам, че не точно така), то да продължи да се развива като самостоятелно такова. Но не се получи точно така. Ако има въобще "сливане", то или R!Syaoran ще се пожертва/или там каквото, за да запълни "Контейнера" или R!Syaoran ще покаже,че е наистина наследник на Clow Reed и ще направи някакъв фокус, хем той да остане цял, хем клонингът да си върне предишната добра страна. Или Clow Reed ще се намеси 2. След изпълненнието на Sakura, т.е. душата и се намира в Dream World, а тялото и в Celes, да кажем, че щом те могат да се разделят защо да не могат и да се слеят А Sayan-е клонингът е създаден от FWR, за да може да събере перата на Sakura и R!Syaoran поставя печат/seal в клонинга; FWRсе опитва да махне печата, но магията е така направена, че ако той бъде премахнат по друг начин/някак си, клонинга се....се....разпада/разваля/унищожава/или не мога да намеря по-добра дума И сега... 3. Watanuki. Дамм, Watanuki. Sakura се пренася в xxxHolic, т.е. Watanuki я сънува. От нея разбира: Пълното име на Watanuki = 1. април = рождения му ден ЧРД на Syoran-kun (тук мисля, че Sakura има предвид клонинга) = ЧРД на Sakura = 1. април + R!Syaoran е платил на Yuuko цената, Watanuki да не изчезне БТВ Watanuki не си спомня, как се казват родителите му Е па такава мешана скара нЕма никъде 4. R!Syaoran си спомни, как Clow Reed беше казал на клонинга (все пак нали чрез окото на C!Syaoran той следеше всичко), че (хората???) колкото и близо да са до нас, не можем да ги стигнем (нещо такова, утре ще проверя). Както и да е, но R!Syaoran каза, че направи всичко (???), за да защити Sakura.
Офф, стига толкова, утре пак. Пък и е 2.30 сутринта, а утре, т.е. днес трябва да ставам рано.
BTW Брейгриндер, нищо не пропускаш, просто в TRC са преплетени много други истории от CLAMP. Пък можеш и да погледнеш и другия брат на TRC - xxxHolic.
P.S. Sayan-е става въпрос за Yoichi Hiruma от Eyeshield 21. Ей този образ:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|