Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Интересни факти от "шоубизнеса" :)
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 3:24 am 
Аватар

Става дума не за клюки,или за новини,а за интересни/любопитни факти,които според вас не са известни на всички ;) Пускайте снимки,ползвайте wiki и т.н. че да не са ви мн сухи постовете.Айде аз си казвам моите неща,от тв-то ги знам,ама ще копна от вики малко,че да съм по-подробен ;)

Знаете ли,че "фронтменът" на групата Foo Fighters, Дейв Грол, е всъщност барабанистът на Nirvana?След като 4 години е китарист в Нирвана,около 6 месеца след смъртта на Кърт Кобейн,е издаден първият албум на Фу Файтърс.A foo fighter е всъщност термин от Втората Световна Война...пляк

Изображение :arrow: Изображение

Изображение
Знаете ли,че The Offspring са се казвали Manic Subsidal?Виновници за основаването на групата са Social Distortion.Китариста Браян "Декстър" Холанд и басиста Грег К не били допуснати до концерта им и решили да сформират своя група.За целта привлекли още двама души,единият от които бил училищният чистач.Той обаче бил принуден да напусне групата...цък

Изображение
Гледали ли сте филма "Alexander" ? Този спомняте ли си го :arrow: Изображение
А случайно да сте чували за групата 30 seconds to mars?Състои се от 4ма души :arrow: Изображение

И да,тоя най-вдясно е същият актьорът от "Александър".Казва се Джаред Лето и през 1998 с брат си Шанън основават рок групата 30 seconds to mars.Групата бтв има и някои нелоши песни,като последния клип,които пуснаха кърти мифки с некви битки на самураи и супер яки кадри от некъф храм мисля ;)
Толкова за днес,че стана късно и ми се спи.Сещам се още 1-2 неща,ама утре ще ги пиша,ако някой не ме превари де :P

Последна промяна Crap на Нед Юли 15, 2007 1:59 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 5:05 am 
Аватар

Много добра тема! :thumbsup: Тва за вокалиста на 30 seconds to Mars не го знаех :shock: А Дейв Грол не беше ли барабаниста на Нирвана, защото мисля че съм го виждал по клипове :? Май и в Queens of the stoneage също свиреше :?

А ся по темата:
Изображение Изображение
Мерилин Монро и Чарлз Менсън

Сигурно се чудите какво общо има една от най-красивите актриси на Холивуд на всички времена с Чарлз Менсън - затворник осъден на доживотен затвор. Ами може би нищо. :lol:
Но ето кой има общо и с двамата - Браян Хю Уорнър - музикант и певец. Опа :oops: Май повече го знаете като Мерилин Менсън.

Изображение

Фронтменът на едноименната алтърнатив метъл група за първи път шокира цяла Америка още с избирането на сценичния си псевдoним като използва имената на едни от най-известните личности в САЩ - една от най-известните актриси и един от най-известните престъпници.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 5:14 am 
Аватар

Nirvana rulzz :P :P :P :P :P ама нещо дейв нему вьрви в foo fighters :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 9:48 am 
Аватар

Дам Dave Grohl беше барабанист на нирвана не китарист китариста беше Кърт а басист Krist Novoselic в един или два албума са имали гост китаристи но не с били Dave :).
Иначе за факта за Marilyn Manson това важи за повечето от предишните му band members (българския ми куца понякога). изключение май прави John 5(бивш китарист) и можеби някой от по старите членове.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 2:02 pm 
Аватар

deyo написа:
А Дейв Грол не беше ли барабаниста на Нирвана, защото мисля че съм го виждал по клипове :?

барабаниста е мноо ясно,ама толкова ми се спеше + че експлоръра крашна и писах всичко отначало :lol: сори,моя грешка :) Тва бтв го научих като гледах един еп на Beavus & Butthead :mrgreen:

Профил  

Заглавие: Re: Интересни факти от "шоубизнеса" :)
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 2:46 pm 
Аватар

Crap написа:
Изображение

И да,тоя най-вдясно е същият актьорът от "Александър".Казва се Джаред Лето и през 1998 с брат си Шанън основават рок групата 30 seconds to mars.Групата бтв има и някои нелоши песни,като последния клип,които пуснаха кърти мифки с некви битки на самураи и супер яки кадри от некъф храм мисля ;)

Чи как да ни знам, аз съм флубена у него *inlove* ^3^
А участва в мнооого филми btw ^^
A oная тъпа пача Линдзи, си беше сложила некъв пръстен на годежното пръстче, и плъзна че той и е предложил, което не беше вярно >>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2007 3:13 pm 
Аватар

Ето още нещо :arrow:
Изображение
Сещате ли се за оня големия негър - лт. Мозес Хайтауър :D
Изображение
Ta същия актьор го видях преди време в "Женени с деца".Там играеше като състезател от 1 отбор по американски футбол.Само че отбора трябваше да е истински,сиреч действително да са спортисти.И отворих вики и кво се оказа,пича е профи в NFL през 60-те и 70-те,като по време на спортната си кариера подкрепя своите 2 метра със скромното тегло от 118 кг :)

Изображение
по-убава снимка нямаше :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 12:01 am 
Аватар

;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]