|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: По какъв начин ви действа музиката ? Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 3:42 pm |
|
tifa-sama |
Bass addicted |
|
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
|
И така как ви действат различните стилове музика ето как действат на мен :
- drum'n'bass - нахъсва ме и ми дава енергия , а бе добре ми действа
-метъл- ми тука много си зависи от песента , но повечето случай като слушам не се задържам много на едно място
-trance - обичам да танцувам на транс , което също ме зарежда с енергия
-house - отегчава ме , мога да заспя на нея
-gaba - тутално изтрещявам
-R&B - идва ми музата да пиша некви текстове ops:
-чалагата - ами по принцип ако си седя в къщи , седя и си ровя нещо по пц-то и някой ми пусне чалга побеснявам , но ако е на някакъв купон я понасям дори започвам да танцувам
ops:
Е вие сте как влиаят различните стилове музика или избощо не ви оказват влияние ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 3:48 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Метъл - Тонизира и зарежда с енергия
Транс - лично мене ме успокоява
Поп - караме да танцувам
Чалга - ненавиждам, освен ако не съм на градос в който случеи даже може да танцувам ops:
Рок - нямам представа просто ми е кеф
Поп, Рок (БАЛАДИ) - поне за мене като трябва да си излееш мъката точно това ти трябва да слушаш
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 4:08 pm |
|
NeoLitiC |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Мии
Рок - Кефи ме и си слушкам като се разхождам или като съм си в нас и няма какво да правя
Метал - Когато ми е тъпо и искам да си оправя настроението
Габа - Когато настроението ми вече е оправено да побъркам съседа и да си по подскачам из стаята
Транс - Вечер когато правя некви простотии
Реге - Когато чистя, когато ми е мързеливо и в други моменти но те не са за писане
Всичко друго което слушкам го слушам когато се разхождам и пак като рока когато няма какво да правя
Общо взето музиката ми влияе оспокояващо и тонизиращо
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 4:35 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Поп(mtv,j,sp,fe,k,hindi~pops & т.н.) - приятно припяващо, оптимистично (dance) Српско - песимистично оптимистично. Т.е. - зле ми е, пускам сръпското, тегля една майна и мене требат само злаатоосЯйнии диамантиии ... Метъл - uwraaaghhh arrrr killll D'n'B - само за слушане, без да мислиш за нищо друго .. Jazz - singer|me = Бати ужасната музка Кънтри - хауди фермери, приятно Rap/HipHop -ye ye ye, ya know we're west costin' muda fukaaaa Некво PIMP усещане R'n'B - *лиги*... ми модерен Поп, но обикновенно е по към драма, та няма как да е оптимистично, но кефи... Транс/габа/електричко - не ги различавам, не си правя и труда, не са ми в плейлистата, но не съм отрицателно настроен.. просто може би не съм слушал достатъчно, че да имам мнение Чалга - трее мн да съм пил, или да има причина(т.е. -мацка) по(с) която да танцувам...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 5:33 pm |
|
Divinity |
|
|
|
музиката ми действа разхлабително
сега сериозно:
Gothic Black, по-бавен Death и по-мрачен Power и Gothic метъл ме изпълват с мрачно задоволство и ме карат да се чувствам high and mighty
Industrial все едно ме пренася в недалечното бъдеще
електронната музика като цяло ме успокоява
D&B е приятно като фон, но не бих си го пуснал вкъщи
R&B ме дразни
чалга, hip hop, rock, j-stuff - не ми носят никакви усещания, въпреки че ме кефят
но като цяло си зависи от изпълнителя и песента
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 6:21 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
габа - няма значение кога, няма значение как, като я слушам просто се чуствам като машина.
хип хоп - някво много социалнобитово мъдро настроение ме хваща.
хаус - уф.... едно такова богато ми е.
реге - нужно ли е? мир, приятно настроения, ганджа.
....
хм... аз по стилове не ги знам много много, а и не виждам смисъл да продължавам. Моят живот има постоянен саундтрак, дали ще уча, работя, ходя, спортувам... Убедена съм, че ще углушея рано, но просто не мога да се спра.. и е супер лошо тва. И ... всяко настроение си има музика. Ако ще изреждам.... абе мързи ме.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 6:55 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Хубава тема.
Бях тръгнал да пиша за всеки от стиловете,но всъщност ще кажа,че музиката следва настроението по-често,отколкото настроението - музиката.
Всеки тип музика може да предизвика почти всяко чувство.Музиката е изкуство и като такова е създавано за изразяване на емоции и мисли,а и пак като такова инспирира.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|