|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 2:27 pm |
|
Angel |
|
|
|
Изчетох мангата набързичко и наистина е пъти по-добра от анимето (въпреки това едно продължение, особено ако е по мангата направено няма да е зле ) И колкото повече четох толкова повече намразих тея Sleeping Forest. Това което направиха със Симка беше супер подло - на дъжд, тя нямаше АТ и в гръб - това е супер долно. А тва че искат върха само за себе си говори още по-зле за тях. А в техните битки няма капка достойнство - да подлъжат Crow-a на върха на кулата, когато той няма AT и да е целия им отбор там защото не могат да го победят в честна битка(Ринго загуби в честна битка) говори още по-зле за тях, и супер много ме дразни
Дано Crow-a им разкаже играта
Аз в бързането на четеното може и да съм пропуснал нещо, но от това което видях се получи едно объркване - значи типа с черепите на блузата нападна бившата кралица и крал на Sleeping Forest, в същото време бившото гадже на Ринго им помогна, но в крайна сметка май се оказа че и двамата са от Sleeping Forest... защо единия предпазва, докато другия напада
Anyway мангата е супер интересна и в момента е до доста задъхващ момент
Кога се очаква да излезе следващия чаптар преведен?
П.С. Симка и Генезис rullzzzzz
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 9:28 pm |
|
Angel |
|
|
|
Ryoka__ написа: Angel написа: значи типа с черепите на блузата нападна бившата кралица и крал на Sleeping Forest, в същото време бившото гадже на Ринго им помогна, но в крайна сметка май се оказа че и двамата са от Sleeping Forest... защо единия предпазва, докато другия напада Типа с черепите..мисля че нападна Казу и приятелката му Емили,незнам зашо си си помислил че са били от Sleeping Forest Но може и аз да греша другите да кажат
той че нападна ги нападна тях това е вярно, но когато се водеше битката онея другите говореха за този който ги е нападнал и аз останах с впечетлението че е същия човек
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 9:38 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Angel написа: той че нападна ги нападна тях това е вярно, но когато се водеше битката онея другите говореха за този който ги е нападнал и аз останах с впечетлението че е същия човек
Ами не мога аз да се сетя..след толкова много чаптъри ми е трудно да си спомня някои моменти...та както казах преди това нека другите да си кажат мнението,че се заинтригувах
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 1:56 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ив - нз за услуга или не, но според мен Симка има някакъв потенциал който явно няма да покажат. По-дяволите тя беше шеф на Spitfire, Nue, Sano и Yoshitsune (донякъде, той изглеждаше по свободен тип XD) и да е някаква мухла откъм АТ... ми съмнява ми се.
Първо че е по-голяма от Ринго, знае къде къде повече работи за този и онзи (да не говорим че има и повече подкрепа от тяхнва страна) и като опит и като всичко и оная пикла ще й се прави на интересна. Абе айде да го духа . Харесва Икки и това й дава право да използва силата си за да осакатява този и онзи (в дъжд, в гръб и когато човека е без АТ). Дори след като се целунаха Икки си предпочиташе Симка ама станаха някакви работи и с Куруру (която за момента обира точки по любимост!)... Абе идеята е Икки да свърши с който и да е друг, само не й с Ринго.
Момичето просто като го видя и ме избива на агресия.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|