1-вия Филм ли Gekijouban Bleach: Memories of Nobody Release Date : 16.12.2006 филма го имаше из нета още Януари,Февруари мисля беше бях го свалил то хубо с японския са оправяме но каква е ползта да се гледа нещо което е на супер умряло качество затова още го няма почти никаде филма бяха казали някаде Юни,Юли ще има релиис с хубаво качество затваче без оплаквания а що се отнася до 2-рия филм няма лошо ще са чака ^^
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:15 pm
InuYasha_F
Втория филм се казва: "Bleach: The DiamondDust Rebellion", ето го сайта към филма:
http://www.tv-tokyo.co.jp/bleach/ Доколкото разбрах историята ще се върти околко Hitsugaya Toushiro
Много добре че ще има втори филм обаче ние още чакаме първия,а този сайт бавно ми го зарежда,тъй като ми е зле интернета,така че немога да се сдобия с повече инфо
хубаво, то аз още нямам търпение да видя първия, а пък за втория дет ми изглежда 20 пъти по-як ще има да си чакаме година и половина...
хм, когато го гледам ще съм вече на 17
Хоби ли им е да правят филми по Коледа ? Миналата година някакъв raw с гадно качество излезе на 25ти, сега филмът излиза на 22ри ... Не, че ме дразни, ама ако всяка година правят по това време филм...
Надявам се да е по-добър от първия, който не ми хареса особено ... по-добре си е от филъри, естествено (освен от 132 )
Заглавие:
Публикувано на: Вто Юли 10, 2007 2:56 am
chi_chi
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
Хууу, ако историята наистина се върти около Тошко, перфе *дано хинамори умреее~ ^^ * ама дано изгледам някога първия... пък тогава ще го мисля и 2рия...
Публикувано на: Вто Юли 10, 2007 7:06 pm
Evility
To start things off the second Bleach movie has been announced to premier in December 22th, 2007. The Movie has been entitled "The Diamond Dust Rebellion." Some translations have been made from the weekly Jump magazine to give you and idea what the movie will be about; Soul Society's secret treasure known as the "King's Seal" has been stolen while under the transport of Hitsugaya and security. Hitsugaya on the run?! Meanwhile, Ichigo encounters a massive group of hollows! Soul Society orders the execution of Hitsugaya! "The Execution of Hitsugaya Toushiro". Another Hyourinmaru. There are no trailers for the movie yet, but, You can expect to see one August 24, 2007 as this was also stated in the weekly Jump magazine. Find out more information by visiting the TV Tokyo Website.
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Вто Юли 10, 2007 8:44 pm
Alfaman the Quest_fan
Регистриран на: Съб Сеп 16, 2006 11:07 pm Мнения: 189 Местоположение: София,Digital World и Net City
Филма непременно ще се гледа.Историята е заинтригуваща.Екзекуция на Тоширо,сигурно тук се навърта някой двойник.Хитсугая VS Хитсугая.WOW!Това ще бъде битка на живот и смърт.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 193 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения