|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 666 Satan Публикувано на: Вто Сеп 27, 2005 4:17 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: 666 Satan, O-Parts Hunter Брой томове : 19 тома Статус : Ended Година : 2001 Жанр : Action / Adventure / Comedy / Drama / Fantasy / Shounen / Supernatural Сериализирана в : Shonen Gangan (Square Enix) Мангака : KISHIMOTO Seishi 666 Satan е първата манга на Кишимото Сейши, по-малкия брат на създателя на Наруто-Кишимото Масаши. На пръв поглед поредиците на двамата братя си приличат много и точно техните прилики ме отблъснаха от 666 Satan, когато я видях за пръв път... Покрай всичките хвалби, които изчетох за нея обаче, наскоро реших да и дам втори шанс и определено не сбърках. Светът, в който се развива действието в мангата, много наподобява нашия, но има една основна разлика-съществуването на така наречените "О - части" - древни реликви оставени на човечеството от отдавна изчезнал народ. Тези артефакти са много и различни по употреба и приложение - има всякакви - от кухненски уреди до оръжия... Но има една подробност - не всички хора могат да използват О-частите. За да бъдат употребявани е нужна енергия наречена "Дух", която едва 0.005% от населението на света притежава. Тези 0.005% са хора със специални дарби наречени О.P.T.s (O-parts-tacticians). Главният герой, Jio Freed, е O.P.T., изоставен от приятелите си и мразен още от малък от хората в града си, заради странните си способности и заобикалящите го неприятности. Прогонен от дома си, без да познава родителите си, той тръгва по света, мечтаейки един ден да го завладее и да получи уважението и обичта, които заслужава. Но Jio съвсем не е обикновен човек, в душата му се крие Satan, страховито чудовище, предизвиквало страх в сърцата на хората от векове. Търсейки съкровища и срещайки нови приятели и спътници по време на приключенията си, Jio трябва да се бори с другата си личност, за да опази душата си... Както сами виждате сюжетът е доста добре замислен и оригинален. Артът е красив (наистина напомня на този на Наруто) и с времето става все по добър и изчистен. В заключение 666 Satan е една наистина страхотна манга, заслужаваща си прочита. Автор на статията: Orochimaru_Sama Редактор: Tra[n]ceR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 27, 2005 7:10 pm |
|
faye |
|
|
|
не е завършена
останала съм с впечатление че се превежда много бавно
колкото до самата манга поредното нарутообразно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 07, 2006 5:51 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Иеееййй Имаме цели две нови глави... Eternal-Blue и още една група изглежда са се хванали да превеждат мангата. Само едно нещо не схванах много добре, хората от Zenom и онези от правителството хубаво са се добрали до двата Kabbalah, но и двете ли организации искат да разрушат света На Джио ще му дойде малко множко, ако трябва да се изправи и срещу двете.... На мен ми стана малко жал за него в 27 глава Нужно ли беше Mr. Wick и Basil да умират.... Хареса ми и как Джио довърши набързо онзи от Zenom, но ми е много чудно какво ще направи оттук нататък след като вече разбра, че нещо друго обитава тялото му :act:
Ако някой иска да ги види новите глави: ТУК
Също така има и една глава от vol 6, която я няма на Stoptazmo
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|