|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 5:03 pm |
|
Ton4ef |
|
|
|
с грозде..
Спагети не отакзвам, пица също, крокети ям като ида в ресторант, пържени картофки(хрупкавки естествено), филия с лютеница хD.
Таратор лятно време е страхотно! Бъркани яйца също са добро яйстие, и повече видове салати.. Всичко що е с гъби, обаче, не ям
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:13 pm |
|
Fesis |
|
|
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 2:13 pm Мнения: 204 Местоположение: AnimeS World
|
Vegeta написа: Боб
БоБеЦа РУЛЕЗЗ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:20 pm |
|
Smoke_Taz |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
Fesis написа: Vegeta написа: Боб БоБеЦа РУЛЕЗЗ
Дам Трябва да си направим БОБ Crew
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:36 pm |
|
Eliks |
|
|
|
ама верно ли не знаете какво е миш-маш
Забърква се на тиган - яйца, пиперки, домати, сирене, докато станат яйцата достатъчно твърди. Някои го правят и с лук и гъби.. поне аз съм яла и такава вариация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:44 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
Eliks написа: ама верно ли не знаете какво е миш-маш Забърква се на тиган - яйца, пиперки, домати, сирене, докато станат яйцата достатъчно твърди. Някои го правят и с лук и гъби.. поне аз съм яла и такава вариация. кой не знае миш-маш бе?!
тва рулира.вчера свърши в нас
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:47 pm |
adidaf |
|
|
|
Eliks написа: ама верно ли не знаете какво е миш-маш Забърква се на тиган - яйца, пиперки, домати, сирене, докато станат яйцата достатъчно твърди. Някои го правят и с лук и гъби.. поне аз съм яла и такава вариация.
Е то тва са бъркани яйца с разни други екстри вътре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:57 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
adidaf написа: Eliks написа: ама верно ли не знаете какво е миш-маш Забърква се на тиган - яйца, пиперки, домати, сирене, докато станат яйцата достатъчно твърди. Някои го правят и с лук и гъби.. поне аз съм яла и такава вариация. Е то тва са бъркани яйца с разни други екстри вътре.
е не е така Миш Маш си е Миш Маш-бърканите яйца са си бъркани яйца
о и бтв миш маш рулес
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 7:29 pm |
|
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Миии... кюфтета (с и без доматен сос);
риба тон с варен ориз и зелена салата ;
спагети с яйца и свинско/телешко месо - обичам китайска кухня;
лозови сарми с кайма и ориз.
Тез ми са най-любимите, но харесвам и почти всичко друго, което майка ми готви.
П. П. Мразя печени чушки с яйца и сирене, а и дюнери - прилошава ми от дори от миризмата им.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|